שלום! קוראים לי עמית, חובב אודיו מושבע, מוסיקאי וטכנאי סאונד.
בבית אני מקשיב למוסיקה\סרטים ומבצע עריכות אודיו דרך המחשב (פעם היה CD ו DVD, הם מתו ועכשיו הכל קורה דרך המחשב) בחיבור ממשק אודיו של AVID\DIGIDESIGN MBOX2 MINI (עובד עם תוכנת PROTOOLS למי שמכיר).
רסיבר - HARMAN/KARDON HK 3250 סטריאו (40W לצד) שלא מיוצר יותר, יש לי אותו מעל 11 שנה ואני אוהב אותו מאוד.
רמקולים - B&W DM602 S3 אותם יש לי בערך 8 שנים וגם אליהם אני קשור מאוד.
בקיצור מערכת די צנועה, אבל בתחום האמצע לדעתי מדובר בסט אפ מעולה שלא יבייש אף חובב אודיו ביתי. בכל מקרה אני מאוד מסופק מחווית השמיעה אצלי בסלון..
מה שכן חסר לי עכשיו זה סאב שישלים לי את התמונה בנמוכים.
אני מחפש סאב שיהיה בעיקר מוסיקלי ומדוייק (אני לא מחפש להרעיד את הבניין), פאנצ'י, דינמי ועם בס הדוק ולא מפוזר.
לפי מה שהבנתי, כדי ליצור אינטגרציה טובה עם הרמקולים שלי שהם בעלי וופר 7.5 אינץ', יתאים יותר סאב וופר של "10 מאשר 6.5 או 8.
אני גר בדירה שכורה עם סלון קטן יחסית - הרמקולים ממוקמים בחלל של 3.5 על 3.5 מטר, כשמצד ימין אין קיר - פתוח לשאר הבית.
בתקציב הדי צנוע שאני מוכן להקציב, אני לא יכול להרשות לעצמי B&W למרות שהייתי רוצה (מסתבר שהמחירים של B&W בארץ לעומת חו"ל הם שערורייתיים ביחס לחברות אחרות).
אחרי סינונים ועבודת מחקר נשארו שני פוטנציאליים:
KLIPSCH KSW 10
WHARFEDALE POWER CUBE A10
אני אשמח אם למישהו כאן יש המלצות בעד אחד מהם או נגד, וכמובן אשמח להמלצות על סאבים אחרים שאתם חושבים שיהיו אינטגרציה טובה לרמקולים שלי, בתקציב של עד 2000 ש"ח.
תודה!
שלום לכולם! משתמש חדש מבקש עזרה בבחירת סאב
עכשיו ראיתי כמה שרשורים מתחת שביקשו עזרה באותו עניין... היה לי קשה להבין מה הולך כי רוב השרשור היו הודעות של מישהו שרשם אוטוסטרדה ואחר כך כנראה חסמו אותו.
אני אשמח אם מישהו יכול להרחיב ולעזור מעבר למה שרשום שם. תודה!
אני אשמח אם מישהו יכול להרחיב ולעזור מעבר למה שרשום שם. תודה!