Gran Turismo 5 - ערב מירוצים מספר 2 - רשמים ותגובות
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום לכולם,
לאחר ההצלחה והכיף שהיו בערב המירוצים הראשון (השרשור: http://www.hometheater.co.il/vt131408) הנה מתארגן לו ערב מס' 2. בערב הקודם היינו 5, אנו מקווים ומצפים לעוד משתתפים.
התאריך: יום שלישי, 1 לפברואר
שעה: נפגשים ב- 22:00, התחלת מירוץ ראשון ב-22:10.
שם חדר: GTIL , החבר'ה ביקשו שם רשמי לקבוצה- Gran Turismo Israel. אם יש לכם הצעות חלופיות אז נא להציע.
מסלול: נתחיל עם המסלול האהוב והמעניין "Cape Ring"
רכב: Mclaren MP4-12C זה הרכב המועדף בערב הקודם, רכב חזק זריז, וכיף לנהיגה.
לאחר מכן נחליף מסלולים/רכבים על פי הסכמה.
שימו לב:
1) בפעם הקודמת רצינו לעשות מירוצי קארטינג. בשביל לעשות זאת כל אחד צריך שהקארטינג יהיה ברשימת המועדפים שלו, אחרת הוא לא יוכל לבחור להשתמש בו.
לכן, כהכנה, נא לדאוג שיהיה לכם קארט (אם עשיתם את משימת הקארטינג אז חייב להיות לכם), ולסמן אותו במועדפים. נא להביא קארטינגים לא משופרים, אם כבר שיפרתם אותו - קנו חדש (לא עולה הרבה).
2) למי שיש אוזניה - כדאי להכין מראש (אם צריך - תטעינו....) , אפשר לדבר עד שמתחילים את המירוץ (אפשר גם בזמן המירוץ, אם מתעקשים)...
3) בערב הקודם עלתה בקשה לעשות מירוצים עם רכבים שונים כך שכל אחד בוחר את הרכב שלו עם השיפורים שלו (באיזור ה-700 כוחות-סוס). מכיוון שהרוב לא היו מוכנים (גם אני), אז תשתדלו להכין.
אז נא לקנות רכב חזק ולשפר אותו, נראה איך יילך. גביר המליץ על "פרארי איטליה 458".
הוראות חיבור לחדר המירוץ (למי שאין נסיון - באמת לא מסובך, קצת טריקי):
ניתן לחפש את החדר ברשימת החדרים המלאה בתפריט האונליין, אבל השיטה המהירה יותר היא:
בהנחה שאישרתם אותי כחבר (או כל אחד מהאחרים שכבר נמצא בחדר),נכנסים ל-Community , בוחרים את הפרופיל שלי (או כל אחד אחר), בעמודת האייקונים של הפרופיל, אם הוא כבר בחדר, מעל האייקון של הכוס קפה (כתוב Lounge על הכוס קפה) יש אייקון קטן צהוב של חצי גוף עליון - לוחצים על האייקון הצהוב ולא על הכוס קפה !!!!
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
יוסי GTP_YossiGab
אלי ELIG0312
בני gorelshv
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
* שאלות/בקשות עוד - חופשי, חופשי....
** מי שמגיע - רצוי לאשר בשרשור
לאחר ההצלחה והכיף שהיו בערב המירוצים הראשון (השרשור: http://www.hometheater.co.il/vt131408) הנה מתארגן לו ערב מס' 2. בערב הקודם היינו 5, אנו מקווים ומצפים לעוד משתתפים.
התאריך: יום שלישי, 1 לפברואר
שעה: נפגשים ב- 22:00, התחלת מירוץ ראשון ב-22:10.
שם חדר: GTIL , החבר'ה ביקשו שם רשמי לקבוצה- Gran Turismo Israel. אם יש לכם הצעות חלופיות אז נא להציע.
מסלול: נתחיל עם המסלול האהוב והמעניין "Cape Ring"
רכב: Mclaren MP4-12C זה הרכב המועדף בערב הקודם, רכב חזק זריז, וכיף לנהיגה.
לאחר מכן נחליף מסלולים/רכבים על פי הסכמה.
שימו לב:
1) בפעם הקודמת רצינו לעשות מירוצי קארטינג. בשביל לעשות זאת כל אחד צריך שהקארטינג יהיה ברשימת המועדפים שלו, אחרת הוא לא יוכל לבחור להשתמש בו.
לכן, כהכנה, נא לדאוג שיהיה לכם קארט (אם עשיתם את משימת הקארטינג אז חייב להיות לכם), ולסמן אותו במועדפים. נא להביא קארטינגים לא משופרים, אם כבר שיפרתם אותו - קנו חדש (לא עולה הרבה).
2) למי שיש אוזניה - כדאי להכין מראש (אם צריך - תטעינו....) , אפשר לדבר עד שמתחילים את המירוץ (אפשר גם בזמן המירוץ, אם מתעקשים)...
3) בערב הקודם עלתה בקשה לעשות מירוצים עם רכבים שונים כך שכל אחד בוחר את הרכב שלו עם השיפורים שלו (באיזור ה-700 כוחות-סוס). מכיוון שהרוב לא היו מוכנים (גם אני), אז תשתדלו להכין.
אז נא לקנות רכב חזק ולשפר אותו, נראה איך יילך. גביר המליץ על "פרארי איטליה 458".
הוראות חיבור לחדר המירוץ (למי שאין נסיון - באמת לא מסובך, קצת טריקי):
ניתן לחפש את החדר ברשימת החדרים המלאה בתפריט האונליין, אבל השיטה המהירה יותר היא:
בהנחה שאישרתם אותי כחבר (או כל אחד מהאחרים שכבר נמצא בחדר),נכנסים ל-Community , בוחרים את הפרופיל שלי (או כל אחד אחר), בעמודת האייקונים של הפרופיל, אם הוא כבר בחדר, מעל האייקון של הכוס קפה (כתוב Lounge על הכוס קפה) יש אייקון קטן צהוב של חצי גוף עליון - לוחצים על האייקון הצהוב ולא על הכוס קפה !!!!
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
יוסי GTP_YossiGab
אלי ELIG0312
בני gorelshv
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו eitanmx5
* שאלות/בקשות עוד - חופשי, חופשי....
** מי שמגיע - רצוי לאשר בשרשור
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 02/02/2011 14:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אין בעייהקרמריקה כתב:אני מציע שבכל זאת לטובת המשתתפים בפעם הראשונה (מקווה מאוד שהפעם אוכל להגיע), בוא נקבע מכונית ומסלול מראש, אפילו למרוץ או שניים הראשונים כדי להכנס לאווירה ושנוכל לבוא מוכנים. לאחר מכן נחליף למה שנרצה....
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

בפעם הקודמת בין מירוץ למירוץ דיברנו (במיקרופונים) וביחד החלטנו על המסלולים, ככה שקשה לקבוע מראש את כל המסלולים (עשינו לפחות 15 מירוצים באיזה 7 מסלולים שונים).Yoel68 כתב:איזה עוד מסלולים צפויים חוץ מ - Cape Ring?
צריך להתאמן...
אני מנחש שיהיה את Cote de Azur (מסלול מונקו), טוסקנה, אולי Deep Forest.
firebird - אחלה, אני אאשר....
- drunkenSailor
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
99% שאגיע.
כמה הצעות:
- כפי שצויין, כדאי להתחיל עם אותו הרכב (מירוץ או שניים ) ואז שכל אחד יבחר את הרכב המועדף עליו כמובן לפי HP\משקל שנחליט מראש.
- 5-7 דקות המתנה בין מירוץ למירוץ. אני חושב שזה מספיק זמן לבחון את הרכב ולשנות אם צריך.
- הגדרות החדר:
* ענישה: חלש
* נזק: חלש
השאר על DEFAULT
- אני חושב שאין טעם להחליף מסלול אחרי מסלול אלא להריץ את אותו מסלול פעמיים שלוש ולהחליף.
מסלולים מועדפים (עלי):
*cape ring
*trial mountain
*deep forest
* cote de azur או איך שקוראים למסלול
* tokyo
* rome
* grand valley east
* eiger nordwand נראה לי זה השם
*** שונא נורא את NURBURGRING
טוב זה כרגע מה שעולה לי לראש...
אה עוד דבר, הנסיון שלי עם רכבים לא גדול בכלל אבל לאחרונה שיחקתי עם שני רכבים שלדעתי סביב ה600HP הם חובה:
- CASTROL TOMS SUPRA
- XANAVI NISMO
אפשר לקחת את הראשון דרך הONLINE GARAGE את השני דרך הDEALERSHIP
אז יאללה.. נראה אתכם בערב.
כמה הצעות:
- כפי שצויין, כדאי להתחיל עם אותו הרכב (מירוץ או שניים ) ואז שכל אחד יבחר את הרכב המועדף עליו כמובן לפי HP\משקל שנחליט מראש.
- 5-7 דקות המתנה בין מירוץ למירוץ. אני חושב שזה מספיק זמן לבחון את הרכב ולשנות אם צריך.
- הגדרות החדר:
* ענישה: חלש
* נזק: חלש
השאר על DEFAULT
- אני חושב שאין טעם להחליף מסלול אחרי מסלול אלא להריץ את אותו מסלול פעמיים שלוש ולהחליף.
מסלולים מועדפים (עלי):
*cape ring
*trial mountain
*deep forest
* cote de azur או איך שקוראים למסלול
* tokyo
* rome
* grand valley east
* eiger nordwand נראה לי זה השם
*** שונא נורא את NURBURGRING
טוב זה כרגע מה שעולה לי לראש...
אה עוד דבר, הנסיון שלי עם רכבים לא גדול בכלל אבל לאחרונה שיחקתי עם שני רכבים שלדעתי סביב ה600HP הם חובה:
- CASTROL TOMS SUPRA
- XANAVI NISMO
אפשר לקחת את הראשון דרך הONLINE GARAGE את השני דרך הDEALERSHIP
אז יאללה.. נראה אתכם בערב.
ההורדה לא מתקדמת לי לשום מקום. לא דרך המחשב ולא דרך הפלייסטיישן.
מישהו מכיר מיקום הורדה חלופי לfw? גוגל לא עוזר במיוחד, רק מציע גרסאות פרוצות
אגב, לגבי הMclaren MP4-12C, לשפר או לא? באיזה צמיגים להשתמש, אם בכלל יש הגבלה?
PSN: btor_il
מישהו מכיר מיקום הורדה חלופי לfw? גוגל לא עוזר במיוחד, רק מציע גרסאות פרוצות
אגב, לגבי הMclaren MP4-12C, לשפר או לא? באיזה צמיגים להשתמש, אם בכלל יש הגבלה?
PSN: btor_il
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

את המקלרן אין צורך לשפר אנחנו משתמשים בזאת שנמצאת בדיפולט בארקייד.
לגבי ההורדה של 3.56 - גם לי לקח לזה המון זמן, במיוחד ההתחלה. אני מציע שתתן לזה לרדת ותבטל כל הורדה שיש לך בכל שאר המחשבים.
לגבי ההורדה של 3.56 - גם לי לקח לזה המון זמן, במיוחד ההתחלה. אני מציע שתתן לזה לרדת ותבטל כל הורדה שיש לך בכל שאר המחשבים.
האמת, איך שהזכרתם פה את העדכון הדלקתי את המכשיר בשביל לעדכן וזה סיים להוריד מאד מהר...MovieBit כתב:כבר ניסיתי, תודה.
זה לא אמור לרדת כ"כ לאט. למה אני משלם על חיבור 12 מגה?!
אני כנראה אצטרף באיחור, ייקח לזה עוד איזה חצי שעה לרדת....
נראה לי משהו אצלך שם ברשת לא בסדר.