יעוץ מקצועי בעקבות קניית פלאזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ranchranch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
היום בשעה טובה,הותקנה הפלאזמה שרכשתי LG PX4 .קודם כל,בלי קשר לשאלתי-היום אני מבין איזה כיף אדיר זה,וממליץ לכל מי שמתלבט האם לקנות מסך גדול{בלי קשר לשאלות הניצחיות-LCD או פלאזמה,איזה חברה וכו'}לא להסס.ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו:יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי חביבה{רמקולים של JAMO ,רסיבר שלONKYO אם זה יעזור}ואני רוצה לקנות כבלים טובים,כי הכבלים שברשותי הם הפשוטים שסופקו לי יחד עם המערכת.כמו כן אני מנוי בHOT .שאלתי היא-איזה סוגי כבלים הכי כדי לקנות כדי להגיע למקסימום תמונה איכותית,ומקסימום שמיעה איכותית במערכת.
כמו כן אני רוצה לרכוש DVD טוב בגלל שהמכשיר הקיים אצלי עומב לשבוק חיים.
האם אתם ממליצים על DVD שיש לו פונקצית HD {בגלל שהפקונציה קיימת אצלי בפלאזמה}או להמתין כחצי שנה,עד להגעת PLAYSTATION 3 לארץ.
ממה שקראתי והבנתי הסוני יהיה מעבר לקונסולת המשחקים,גם מכשיר HD וגם יהיה מצוייד בכרטיס זכרון,דבר שיהפוך אותו בעצם גם ל DVD שיכול להקליט סרטים,או לשמור משחקים בזכרון לדוגמא.
אשמח שתעזרו לי בשתי הסוגיות הנ"ל, כי אני לא רוצה לזרוק סתם כסף על דברים שלא יועילו.
תודה מראש
רן

masterSD
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שליחה #2 

לפני שאתה מחכה ל PS3 כדאי שתדע שהיכולת של המכשיר להקליט וידאו ל HARDDISK ודאי תהיה מוגבלת בדיסק של 60GB וסביר להניח שזה יהיה כרוך בהתקנה של תוכנה או משהו כזה. בכל אופן יש עוד 6 חודשים כך שהכל יכול להשתנות.
לגבי הורדת משחקים או העתקתם לדיסק המקומי, רעיון יפה, קרוב לוודאי שזה יקח יותר זמן בישראל בגלל מהירות אינטרנט ובעיות של זכויות יוצרים.

hot_reptile
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה #3 

ממליץ על ה383 של פאיוניר....דובר עליו כבר מספיק... פשוט טוב...
חבל לדעתי לרכוש כרגע dvd hd כיוון שכרגע גם התוכן שתשיג הוא מזערי , וגם המחיר בשמיים....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”