עוד שבוע בערך אני מתכוון לרכוש את ה C550 של סמסונג, בעקרון המרחק מהכורסא למסך תיהיה 4 מטר אבל עלתה הצעה של בת זוגתי לתלות את הטלויזיה בפינה אחרת, הרבה יותר נוחה, שתיתן מרחק של 3 מטרים בלבד מהספה. האם לפי דעתכם זה יפגע באיכות הצפיה?
תודה
אגב, אני מתכוון לרכוש את הטלויזיה בא.ל.מ אך אלה לא היו מוכנים לרדת איתי מתחת ל 6. אני אשמח לשמוע על חנויות אמינות אחרות עם אחריות של סומליין במחיר קצת יותר אטרטיבי.
Trip
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
שליחה
טרקלין חשמל מספקים את המסך עם אחריות 3 שנים של סמליין. באתר של האחרונים, טרקלין מופיעים כמשווק מורשה.
המחיר הינו כ-5500-5200, כתלות באם אתה קונה אותו אונליין/בטלפון/בחנות. מה שכן, הרגע פרסמתי פה שאלה לגבי אחריות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים במעמד ההתקנה או אח"כ - על מה מתחייבים בא.ל.מ?
אני אגב גם חושב על המסך הזה עבור מרחק של 3.2 מ'. מאחר ואני כבר מכיר טוב מסכים של 50" (מההורים - Kuro 508), זה נשמע לי מרחק סבבה
עריכה: מה פשר הצנזור הזה? שם החנות התחלף בכוכביות
yair123456
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
שליחה
אני קניתי היום וכבר הגיע המסך.
לפי חוות דעת ראשונית שלי המסך נותן תמונה מדהימה ב hd וב sd תמונה טבעית ללא מריחות וגרעיניות.
מרחק צפיה שלי הוא 3.5 מטר.
לטעצי האישי נראה לי קצת גדול מידי למרחק הזה.
מנסיון שיש לחבר שלי בעל מסך של lg שהוא 50 אינץ בעל מרחק צפיה זהה של 3.5 מטר יש לו אותו כבר שנה הוא טוען שאם הוא היה קונה עכשיו הוא היה קונה מסך אפילו יותר גדול.
בעוד כמה ימים יהיה לי יותר אינדקציה לגבי הגודל.
מבחינת איכות תמונה אני אהבתי את האיכות שהטלויזה נותנת
ערןרצון
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
שליחה
שלום
איך המסך מחובר ללמיר? האם ב HDMI או שיש לך גם ממיר מג'יק של הוט ואז החיבור הוא RCA ?
האם זה ממיר של יס או הוט?
ערן
ערן רצון
רפואה סינית ושיאצו
טיפולים הדרכה הרצאות
052-4700354 www.eranratzon.com
dodi88
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
שליחה
ה-C550 לא מיובאת לישראל בגודל "42.
לכן אני ממליץ למרות הקטנת המרחק להישאר עם ה-50". זו חוויה ענקית...ותוך כמה ימים תתרגל למסך. (שהוא פנומנלי בכל מידותיו)
רכישה מוצלחת
בקשר למחיר, פשוט אל תרכוש דרכם, מישהו בפורום פירסם שרכש את המסך עם אחריות מקורית של סמליין ל3 שנים במחיר פנטסטי של 5245 ש"ח.
9000es
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
שליחה
50 אינצ' הוא גודל מצויין למרחק של 3 מטר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
מה נהיה עם הצנזורה בפורום?
yair123456
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
שליחה
אני מחובר ב ממיר עם חיבור hdmi
ממיר של hot
כאשר התקינו לי את הטלויזיה חיברתי עם RCA והאיכות היתה לא טובה
אחרי זה החלפתי לקומפוננט {החיבור אם ירוק כחול אדום} שהוא יותר איכותי הוא מעביר בשלוש כבלים את האות ווידאו של התמונה.
והאיכות השתפרה.
אבל עדיין יותר עדיף hdmi ורק בגלל שזה כבל אחד יותר אסטטי.בלי קשר לאיכות.
בנוסף אבל אני לא סגור על זה לחלוטין כאשר היא היתה מחוברת ב rca היה את הזימזום הידוע אבל אחר שחיברתי את ה hdmi הזמזום נעלם.
וכרגע שקט
מה שבנוסף שמתי אליו לב וגם די מעצבן אותי כאשר ראיתי avatar ב hd הסאונד היה דולבי דיגטל
והאיכות הקול הייתה על הפנים צריך להגביר את הכול כמעט למקסימום כדי שהאיכות קול תיהיה סבירה.
ראיתי דרך חיבור ה usb
oris74
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
שליחה
9000es כתב:50 אינצ' הוא גודל מצויין למרחק של 3 מטר .
...
מסכים בהחלט אבל זה נכון בעיקר לתכני HD. תכני SD ממרחק כזה (לפחות במסך המדובר) נראים פחות טוב לעומת מרחק של 4 מטר למשל
yaronkle
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
שליחה
Shasoosh,
קח בחשבון ש:
1. מסך גדול למרחקים קרובים עלול להיות בעייתי למי שצריך כתוביות. העיניים כל הזמן מקפצות מעלה מטה.
2. SD יראה רע.
Shasoosh
חבר ותיק
תגובות: 1863
שליחה
נלקח בחשבון
עכשיו נותר רק עניין החנות.
מה הקטע של הצנזור? אסור להגיד שמות של חנויות בפורום?
Trip - אני מניח שהתכוונת לTRAKLIN חשמל?
בקשר לפיקסלים תקועים בחור מהפורום קיבל שני מסכים עם פיקסלים תקועים (רכש דרך אלמ) והמסך הוחלף לו פעמיים. אני לא יודע אם זה קשור לסמליין או לחנות בה נרכש המוצר
vladimir71
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
שליחה
גם חושב שזה גדול למרחק שלך , עדיף 42
לאבוגדני
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שליחה
כולם נחמדים במכירה שיש בעיה זורקים אותך
חוץ ממולי נמל ת"א
oshri8
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 794
שליחה
אצלי יש 50' ל3 מטר וכשאני רוצה לראות סרט כמו שצריך אני מתקרב ל 2 מטר וזה עדיין לא מרגיש כמו קולנוע.
בקיצור, 50' ל3 מטר מרחק מעולה לצפייה שגרתית (אני צופה אך ורק ב HD)
לסרטים זה קטן מידי
Shasoosh
חבר ותיק
שליחה
^ גם עם כתוביות?
צפיה בלי כתוביות הורסת לי את החווית צפיה
Trip
חבר פעיל במיוחד
שליחה
Shasoosh,
כן לגבי מה ששאלתי אותי.
Shasoosh
חבר ותיק
שליחה
Trip , יש מצב שיעשו לנו הנחה משמעותית אם אנחנו קונים ביחד? אולי נמצא עוד בנאדם שרוצה את אותו דגם ואז יהיה יותר קל..
יש לי עד ה 10 לפברואר להחליט מה אני עושה.
idon889
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
שליחה
יכול להיות מאוד שגם אני יקנה את ה C550, אז אם כן אפשר להתארגן ביחד .... למרות שכרגע אני עדיין בהתלבטות אם להשקיע עוד בשביל LED
Trip
חבר פעיל במיוחד
שליחה
Shasoosh כתב:Trip , יש מצב שיעשו לנו הנחה משמעותית אם אנחנו קונים ביחד? אולי נמצא עוד בנאדם שרוצה את אותו דגם ואז יהיה יותר קל..
יש לי עד ה 10 לפברואר להחליט מה אני עושה.
...
יש מצב, אם כי אני לא צופה הנחות מרחיקות לכת.
2 מסכים זה לא משהו שיעניין במיוחד חנויות גדולות. אם לעומת זאת מצליחים לרכז עוד אנשים כבר יש פה פוטנציאל.
באופן כללי, המסך נהדר ואני מרוצה עד הגג.
לגבי מרחק צפיה: אצלנו זה 3.5 מ' לספה ממול ו 2 מ' לספה מהצד.
אף אחד במשפחה לא התלונן על גודל המסך מלבד אישתי שמצטערת שלא קנינו 60 אינץ'.
יש לציין שרואים אצלנו הרבה SD ומאז קניית המסך גם הרבה HD. בשום מקרה הגודל לא מהווה בעיה, אולי מ 2 מטר כשמדובר ב SD גרוע במיוחד (ערוץ 1 רגיל או DixX שקודדו בלי השקעה) עדיף לקחת מטר אחד אחורה.
ביום שישי ראינו עם הילדים צעצוע-של-סיפור-3 והסרט הזה פשוט נוצר בשביל HD. זה עכשיו הסרט הרשמי שלנו לתצוגה של HD לאורחים.
מוזר שאחרי 3 ימים חל אפילו שיפור מסויים בצבעים. אולי זה רק אצלי בראש.
לגבי קניה: אני לא מבין את ההתלבטות: כשקונים אונליין מחנות שמופיעה ברשימה הלבנה של יבואן רשמי, האינטראקציה עם החנות היא מינימלית. הם לא יותר מסוג של מסלקה לגבי הלקוח.
יום אחד אחרי הקניה, כל האינטראקציה היא מול היבואן או מעבדת שירות.
לדוגמא: המסך הגיע לי עם שפשוף קל (שרואים רק כשהוא כבוי). הטכנאי רשם זאת וכעבור 3 ימים הגיעו 2 טכנאים עם TV חדשה בארגז.
בשום מקרה החנות שמכרה לי אונליין (זאת שצויינה פה כזולה) לא הייתה צד בעניין.