צריך המלצה לקנייה בחו"ל
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
חבר נוסע בקרוב ואני מתלבט מה כדאי לקנות. איזור ה-1000 ש"ח.
אני שומע רוק על כל גווניו, ישראלי, אלקטרוני ומעט ג'אז.
האם dt880 מתאימות? ואם כן איזו גירסא?
או אולי sennheiser? אין לי ממש יכולת (זמן) לצערי ללכת ולשמוע.
ישודך למגבר Little Dot MK II שלא יוחלף בקרוב.
תודה.
אני שומע רוק על כל גווניו, ישראלי, אלקטרוני ומעט ג'אז.
האם dt880 מתאימות? ואם כן איזו גירסא?
או אולי sennheiser? אין לי ממש יכולת (זמן) לצערי ללכת ולשמוע.
ישודך למגבר Little Dot MK II שלא יוחלף בקרוב.
תודה.
The future ain`t what it used to be
זו מעט בעיה מפני שכל אחד יבוא וימליץ על משהו אחר. לדוגמא ישנם אלו שיגידו שה 880 מעולות לרוק ואחרים
שיגידו בדיוק ההיפך. אני חושב שזה עניין אינדבידואלי ככה שזו בעיה להמליץ על סמך הטעם המוסיקלי...
שיגידו בדיוק ההיפך. אני חושב שזה עניין אינדבידואלי ככה שזו בעיה להמליץ על סמך הטעם המוסיקלי...
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מחפש הצהרות ז"א מספיק לי למשל כמה אנשים שאומרים שה- AKG 701 לא מתאימות לסוג מוזיקה זה.HazooM כתב:זו מעט בעיה מפני שכל אחד יבוא וימליץ על משהו אחר. לדוגמא ישנם אלו שיגידו שה 880 מעולות לרוק ואחרים
שיגידו בדיוק ההיפך. אני חושב שזה עניין אינדבידואלי ככה שזו בעיה להמליץ על סמך הטעם המוסיקלי......
וגם מנסיון האם האוזניות המומלצות דורשות הגברה סופר איכותית (יקרה) או שאפשר להישאר עם ההגברה המפורטת לעיל.
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

יש לי כרגע גראדו 80i, ישנה תקלה קטנה בצד שמאל (רעש בתדר נמוך מאוד) שלא הצליחו לתקן ואני חושש מאיכויות הבנייה שלהן בדגמים יקרים יותר. מה גם שהן לא נוחות לאורך זמן.Ilyan כתב:אבל אתה אומר שאתה לא מתכוון להחליף מגבר. אני חושב שהבחירה שלך היא בין HD600 לDT880 לK601. למרות שלא הייתי פוסל גראדו. אתה רק צריך לבחור מה הכי מתאים לך....
ד"א, אני לא נעול על התקציב. ז"א אם צריך למתוח מעט זה אפשרי (יילקח מקופה קטנה ללא ידיעת ההנהלה
לדעתי ההימור הכי בטוח שלך עם המגבר הנוכחי הוא עם הK601, שידועות כגירסה הכיפית ופחות אנליטית של K701, אחד הדגמים שאני באמת מצטער שלא יצא לי לנסות. לא יקחו את האחרות בפירוט או באיזון טונאלי אבל בספק אם תבחין בדקויות כאלה בשלב הזה.
לא יודע, 595 די בינוניות.
הרבה אנשים בהד-פיי מעדיפים את 601 לרוק ואלקטרוניקה על פני ה701 כי יש להן סאונד יותר מלא ובאסי. את ה880 גירסת 2005 מצאתי כשטוחות מדי. מציע לך לקנות את שתיהן להשוואה ולהחזיר אחת מהן, לאמאזון יש מדיניות החזרה של 30 יום והמשלוח לא יעלה יותר מ80-90 ש"ח.
הרבה אנשים בהד-פיי מעדיפים את 601 לרוק ואלקטרוניקה על פני ה701 כי יש להן סאונד יותר מלא ובאסי. את ה880 גירסת 2005 מצאתי כשטוחות מדי. מציע לך לקנות את שתיהן להשוואה ולהחזיר אחת מהן, לאמאזון יש מדיניות החזרה של 30 יום והמשלוח לא יעלה יותר מ80-90 ש"ח.
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

מה ז"א שטוחות? ולמה גירסאת 2005? האם עדיפה על סדרות חדשות?Ilyan כתב:לא יודע, 595 די בינוניות.
הרבה אנשים בהד-פיי מעדיפים את 601 לרוק ואלקטרוניקה על פני ה701 כי יש להן סאונד יותר מלא ובאסי. את ה880 גירסת 2005 מצאתי כשטוחות מדי. מציע לך לקנות את שתיהן להשוואה ולהחזיר אחת מהן, לאמאזון יש מדיניות החזרה של 30 יום והמשלוח לא יעלה יותר מ80-90 ש"ח....