עזרה לגבי פלזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
adamargaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני צריך עזרה ... האם שווה לקנות את הטושיבה 56 ?

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

adamargaman - קודם כל ברוך הבא לאתר,

בכדי שנוכל להמליץ לך האם שווה לך ספציפית לקנות או לא - אתה צריך לרשום עוד פרמטרים:
מה מרחק הצפייה שלך?
מה התקציב שלך?
איזה תכנים אתה מתכוון לראות במסך (HOT/YES, DVD, מחשב , PS...) ע"פ אחוזים.
לאחר שתרשום את הפרטים הללו נוכל לדעת האם סוג המסך הזה (או אחר) אכן מתאים לצרכים שלך...

(השאלה שצריכה להישאל היא: "האם מסך מסוג זה מתאים לצרכיי?" , חוץ מכמובן נתונים טכניים המעידים האם סוג מסך כזה או אחר באמת טובים.

דוגמא קטנה: אם מרחק הצפייה שלך בסלון הוא 2 מטר ואתה משתמש ב-70% מזמן הצפייה שלך לחומר שמשודר ממחשב ה-PC שלך - ומישהו יבוא ויציע לך מסך פלאזמה 50" חדש במחיר של 2K בלבד! אומנם המחיר שווה אבל לצורך העניין לך ספציפית במקרה כזה לא יהיה שווה לקנות אותו כי הוא לא יתאים לצרכים שלך :wink: -אני לדוגמא כן הייתי לוקח את המסך במחיר כזה מטורף שובר את הקיר בונה אחד חדש וקונה מסך LCD קטן למחשב :lol: )
נערך לאחרונה על ידי golan-rca ב 10/05/2006 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-golan-

adamargaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תגובה

שליחה #3 

תראה קנו לי את הפלזמה של טושיבה דגם 56
אני רוצה לדעת אם היא פלזמה טובה יחסית לפלזמות אחרות במחיר שלה .. היא עלתה לי 13000 שח

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

השוואות עושים לפני הקנייה ולא אחרי...
המחיר בסדר (אפילו יותר מדי בסדר הייתי אומר :) ).
מה שנשאר לך אחרי הקנייה זה לחבר את המכשירים שיש לך בצורת החיבור הכי טובה על-פי סוגי החיבורים שיש לך במכשירים (DVD,ממיר) ובמסך - וכמובן לכייל ולכוון הכל בכדי שתוכל להינות מאיכות תמונה שטובה בעיניך...
תתחדש :beer:
-golan-

adamargaman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה..
רציתי לדעת אם אתה יודע מה אומרים לגבי הפלזמה הזאת כי שמעתי שהפנסוניק PW8 קצת יותר טובה ורציתי לדעת אם זה נכון ובמה היא עדיפה...

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

מבחינה תאורטית, אתה שואל את השאלה כי יש לך איזושהי אפשרות להחליף את המסך ואתה חושב בכיוון של הפנסוניק?
אם אין לך אפשרות להחליף ואתה לא מתכנן להחליף אז אין לך מה להתעסק עם השוואות ובדיקות מיותרות.

בגדול שני המסכים האלו טובים (יצא לי לראות אותם בכלליות לא ממש לעומק) , לכל מסך יש את סוגי החיבורים שלו ובנוסף יש שוני בכמה פרמטריים טכניים שמאפיינים כל חברה. (סתם לצורך הדוגמא במסך של TOSHIBA יש רמקולים מובנים ולמסך PWD8 של PANASONIC אם אני לא טועה יש אופציה לחבר רמקולים...יש עוד הבדלים אך לא ניכנס לכולם...)

(אתה יכול להסתכל במפרט ובהסברים שיש לך בחוברת ההפעלה של המסך שלך, ובנוסף יש מאמר שעופר פירסם כאן באתר על ה- PWD8 אתה יכול להריץ חיפוש ולקרוא עליו קצת יותר לעומק אם בא לך...)
-golan-

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”