שיקולים בבחירת מערכת 5.1 מחוברת למחשב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
danielel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

המערכת מיועדת לסלון קטן.

האפשרויות הן Logitech x530
genious 5.1HT
או מערכת סטליטים של ימהה עם רסיבר של ימהה משומש ב-1000 ש"ח או JVC פושט, חדש. הסטליטים עולים 935 ש"ח

אני מוגבל תקציב (2000 ש"ח) ועוד יותר מוגבל גודל לרמקולים (האישה)

יש לציין שאני משתמש במערכת דרך המחשב(live 5.1), כך שאני לא חייב מפענחים שונים ברסיבר.

danielel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אפשרות נוספת, היא לשים 1700 ש"ח על מערכת רמקולים מוגברת של אלטק לנסינג.

המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומשחקים.
אל תתיחסו לנושא הUPGRADE (תשובות בסגנון תקנה מגבר ותחליף רמקולים בהמשך). אני מחפש כרגע מערכת סופית שלא תוחלף מספר שנים

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #3 

ב- 2000 ש"ח יש לך אפשרויות טובות יותר, לדעתי, בתחום הרמקולים המוגברים למחשב, מאשר במערכת סאט' + רסיבר ביד שניה, שאז אתה מוגבל לרמות נמוכות מאוד אפילו ביד שניה.

danielel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

logankungfu כתב:ב- 2000 ש"ח יש לך אפשרויות טובות יותר, לדעתי, בתחום הרמקולים המוגברים למחשב, מאשר במערכת סאט' + רסיבר ביד שניה, שאז אתה מוגבל לרמות נמוכות מאוד אפילו ביד שניה.
...
אתה יכול לתת דוגמאות?
מה עם רמקולים יותר טובים, של JBL למשל?
לדוגמא JBL-146

האם סט כמו של פירלס של 6 רמקולים (סט יחסית מומלץ), בגודל רגיל, יתן תוצאה יותר טובה

eran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

האידיאל הוא כאמור רסיבר 5.1 ב-1000 שח ו-חמישה סטליטים באותו סכום אולם אם אתה רוצה לחסוך תשמע מה אני עשיתי,לאחר ששמתי לב שההנהלה אינה מאפשרת לי להנות מהמערכת שבסלון קניתי כרטיס קול איכותי של קריאייטיב 5.1 ובנוסף סט 5.1 של altec lansing -הם עולים כ-1000 שח ופשוט שוים כל אגורה והכול מחובר אצלי למחשב בממד.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137928

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”