אם אני פרוץ את ה PS3 עם kmeaw CFM ואז מחזיר את ה PS3 למצב המקורי סוני יעלו?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

נגיד שאני מחליט לנתק את ה PS3 מהאינטרנט ויחד עם זאת פורץ את ה PS3 לפי המדריך הזה:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7464605

כך שה PS3 פרוץ אבל לא חיברתי אותו לאינטרנט בכל הרגעים שהוא היה פרוץ ובנוסף לכך פתחתי משתמש מיוחד לפריצה שרק בו אני ישחק במשחקים פרוצים
ואז אני מחליט להחזיר את ה PS3 למצב המקורי שלו באמצעות התקנת עדכון רגיל ולא מתחבר למשתמש שהשתמשתי בו בפריצה

אז האם סוני יכולה לעלות עלי?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

נראה לי כדאי שתשאל אותם :lol: :lol:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

מטריד העניין הזה של לא לדעת, במיוחד העובדה שמי שמעלה מדריך לאינטרנט לא ייתן לך אחריות מאחוריו. תעשה את השיקולים שלך. מעבר לקטע שיעלו עליך או לא, יש את נושא הBricking של הקונסולות עצמן.
Vocare Ad Regnum

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

יש גם תוכנה שמוחקת לוגים, אבל אין לי שמץ של מושג אם סוני יכולים לעלות על זה או לא.
הייתי מניח (לפחות ליתר ביטחון) שכן.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

gil900 כתב:נגיד שאני מחליט לנתק את ה PS3 מהאינטרנט ויחד עם זאת פורץ את ה PS3 לפי המדריך הזה:

כך שה PS3 פרוץ אבל לא חיברתי אותו לאינטרנט בכל הרגעים שהוא היה פרוץ ובנוסף לכך פתחתי משתמש מיוחד לפריצה שרק בו אני ישחק במשחקים פרוצים
ואז אני מחליט להחזיר את ה PS3 למצב המקורי שלו באמצעות התקנת עדכון רגיל ולא מתחבר למשתמש שהשתמשתי בו בפריצה

...

יש active log שמכיל את הפעולות שעשית....
יש קובץ ברשת שמאפשר מחיקה שלו , נדמה לי שזה קובץ בשם:
wipe history.pkg

מעבר לזה לפי מה שהבנתי הקובץ לא ממש מוחק את ההיסטוריה, אלא נותן רשימה של כמה משחקים אוטנטים ...
אם סוני רוצה, היא יכולה לראות כמה מערכות מריצות רק את הרשימה הזא (שלא משתנה) ויכולה לפעול בהתאם נגד כתובת ה MAC של אותם מכשירים ...

מעבר לזה ,כך בחשבון ששימוש בפריצה ו/או מחיקת ההיסטוריה היא על אחריותך....

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

menif כתב:
gil900 כתב:נגיד שאני מחליט לנתק את ה PS3 מהאינטרנט ויחד עם זאת פורץ את ה PS3 לפי המדריך הזה:

...

יש active log שמכיל את הפעולות שעשית....
יש קובץ ברשת שמאפשר מחיקה שלו , נדמה לי שזה קובץ בשם:
wipe history.pkg

מעבר לזה לפי מה שהבנתי הקובץ לא ממש מוחק את ההיסטוריה, אלא נותן רשימה של כמה משחקים אוטנטים ...
אם סוני רוצה, היא יכולה לראות כמה מערכות מריצות רק את הרשימה הזא (שלא משתנה) ויכולה לפעול בהתאם נגד כתובת ה MAC של אותם מכשירים ...

מעבר לזה ,כך בחשבון ששימוש בפריצה ו/או מחיקת ההיסטוריה היא על אחריותך....
...
לכזאת תשובה ציפיתי
בגלל זה לא שאלתי את זה בפורום FXP

תודה על התשובה

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #7 

חבר'ה,
מי שתוהה לעצמו אם סוני יכולים או לא יכולים שפשוט יסתכל על החברים הטובים שלהם במיקרוסופט.
אם שנה אחרי שנה מיקרוסופט מעיפה מה-LIVE מליון איש, אין לי שמץ של ספק שגם תורה של סוני יגיע.
סמכו על היפנים שהם יודעים מה הם עושים.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”