דעתכם על המסך?
-
sambrano
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
מה דעתכם על המסך הזה טלויזיה Philips 42PFL3605 LCD 42 אינטש הוא נימכר במחסני חשמל עם אחריות של אלקטרה של3 שנים הוא מיועד לצפיה של 70% שידורי טלוזיה רגילה ן30% סרטים וסדרות 720 דרך האקסטרימר מרחק הצפיה שלי הוא 3.60 כרגע ישלי מסך של gvc 32אינץ אכות סבירה אבל מסך קטן מה גם שאני רוצה לצלות את המסך על הקיר. התקציב שלי הוא 4500
-
sambrano
-
- חבר שרק התחיל

חברים אני צריך עזרה אני כבר מבולבל הסתובבתי בכמה חנויות מחסני חשמל אלמ ביג בוקס ובכל חנות הציעו מסך אחר מה דעתכם סמסונגc530 ניראת טוב אבל בשידורים רגילים10,22 יש מריחות וריצודים המליצו גם על פליפס l3605 ומה נראה לי זה מסך לד של lg e5300 מסך 100הרץ הוא נימכר במחסני חשמל במחיר של5400שח עם אחריות של 3 שנים ח.י לעומת 4600 בשופרסל עם שנה אחריות של תמוז.
מה דעתכם ועל המסכים כי אני רוצה לקנות אבל מבולבל
תודה
מוטי
מה דעתכם ועל המסכים כי אני רוצה לקנות אבל מבולבל
תודה
מוטי
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
ענה על הסעיפים הבאים:
1. מהו מרחק הצפייה מעין המתבונן ועד איפה שימוקם המסך? מדוד במטרים.
2. מה תמהיל הצפייה שלך (מהו אופן הצפייה שלך)? - שידורים רגילים / HD / קונסולות משחק / מחשב ועוד.
3. מה יחובר למסך?
4. האם המחשב יחובר אליו? אם כן - לאילו מטרות.
5. האם החדר שבו תוצב הטלוויזיה מואר (קיימת סכנת השתקפות?)
1. מהו מרחק הצפייה מעין המתבונן ועד איפה שימוקם המסך? מדוד במטרים.
2. מה תמהיל הצפייה שלך (מהו אופן הצפייה שלך)? - שידורים רגילים / HD / קונסולות משחק / מחשב ועוד.
3. מה יחובר למסך?
4. האם המחשב יחובר אליו? אם כן - לאילו מטרות.
5. האם החדר שבו תוצב הטלוויזיה מואר (קיימת סכנת השתקפות?)
-
sambrano
-
- חבר שרק התחיל

מרחק הצפיה הוא 3.70
תמהיל הצפיה הוא:60% שידורים רגילים 30%צפיה בסרטים וסדרות 720 דרך האקסטרימר ו10%משחקים בקונסולת wi אני מעריך שבעתיד אצטרף גם לשידורי hd של יס .
למסך יחובר האקסטרימר, קונסולת הwi ,מערכת קולנוע ביתי וכרגע יס מקס.
למסך לא יחובר מחשב.
במשך רוב שעות היום החדר די מואר יש ויטרינה בצידו של המסך למרות שהיום יש לי מסך LCD 32 gvcואן השתקפויות.
תודה
מוטי
תמהיל הצפיה הוא:60% שידורים רגילים 30%צפיה בסרטים וסדרות 720 דרך האקסטרימר ו10%משחקים בקונסולת wi אני מעריך שבעתיד אצטרף גם לשידורי hd של יס .
למסך יחובר האקסטרימר, קונסולת הwi ,מערכת קולנוע ביתי וכרגע יס מקס.
למסך לא יחובר מחשב.
במשך רוב שעות היום החדר די מואר יש ויטרינה בצידו של המסך למרות שהיום יש לי מסך LCD 32 gvcואן השתקפויות.
תודה
מוטי
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
המסך האופטמילי עבורך --> פלאזמה בגודל "50.
לשם כך תאלץ למתוח מעט את התקציב לאזור ה5.5K, האם זה עומד על הפרק? (המלצה שלי: ודאי שכדאי, מסך חדש רוכשים רק אחת ל...)
לשם כך תאלץ למתוח מעט את התקציב לאזור ה5.5K, האם זה עומד על הפרק? (המלצה שלי: ודאי שכדאי, מסך חדש רוכשים רק אחת ל...)
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
אין ספק שבמסך הפלזמה תקבל תוצאות טובות יותר . ומומלץ 50 אינצ' 
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"