חיבור לפטופ עם מתאם VGA ל HDMI למסך LCD 37

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
HAYMON פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיבלתי אתמול את הקופסא הקטנה שממירה את חיבור VGA ל HDMI וגם הצלחתי לחבר ורואים חד מאוד.

הדבר הכי מבאס אותי שאני שובר את הראש כבר 17-19 שעות זה שסרגל הווינדוס "קבור" למטה בתחתית מסך ה LCD שלי.
לא לצליח להפעיל את כפתור ה ZOOM שבשלט ה TV כדי להעלות את התמונה קצת למעלה כמו שאני יכול לעשות בכל ערוץ אחר, ברגע שאני נכנס לערוץ HDMI בטלווזיה כפתור הזום מת.

מישהו יכול לעזור איך אני מתאים את התמונה מהמחשב ל LCD או שם לפחות שני פסים שחורים קטנים למעלה ולמטה כדי שלא יחצה כמו שיש לי עכשיו<?

אשמח לתשובות כי אני מת לשים את הראש...

תודה

אגב, כרטיס מסך של Mobile Intel® 965 Express Chipset Family שם ישנה אפשרות לבחור מסך מלא או הגבל גובה רוחב, אבל שאני משנה אותו להגבל גובה רוחב, אני לא מקבל תמונה יותר מהמחשב. רק מסך מלא!
בנוסף, התמונה עוברת לי רק ברזולוציה של 720/1280 ניסיתי בכל רזולוציה אחרת ולא רואים תמונה. חייב להגדיר במחשב ל 720 1280 ורק אז אני רואה תמונה, זה קשור?

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #2 

איזה "קופסא" זו? יש שם\קישור למוצר?
יש VGA למסך? אם כן תנסה חיבור זה
And the meek shall inherit the earth
...

HAYMON פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כן, הנה לינק למוצר שרכשתי
http://www.dealextreme.com/p/vga-to-108 ... v-ac-29769

למסך טלוויזיה שלי אין חיבור VGA - רק S VIDEO או HDMI וכמובן הבננות הישנות (לא זוכר מה שמם)
לכן קניתי את הקופסא הנ"ל.
כרגע משכתי כלפי מעלה את הסרגל של ווינדוס...הכפלתי אותו בגובה אז הוא מבצבץ קלות בתחתית המסך, אבל זה רק נתן לי לישון כמ שעות בלילה. מחפש פיתרון כולל שיחזיר אותי לישון 7 שעות רצוף...
:-)
תודה

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #4 

תיאמת רזולוציות בין המסך והמחשב?

שלח תגובה