לכל המתגוררים בביניינים עם מעלית ומשתמשים בעגלות כדי להעלות את הקניות (שאלה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
בביניין שלי, או שמדובר בנקמה או שפשוט השכנים זו חבורה של ישראלים סוציומטים, כשיש עגלות למטה בשביל להעלות את הקניות, אז כל דייר לוקח את העגלה ומחזיר ביום למחרת במקרה הטוב או, אם מדובר בסופ"ש, אז ביום ראשון בבוקר. פשוט חוצפה שאין כדוגמתה. בלי קשר, העגלות נעלמות מידי פעם ולא נשארת עגלה אחת לרפואה. כמו שכתבתי למעלה, יכול להיות שזו איזושהי נקמה או סתם דיירים שמוציאים עם העגלה דברים מחוץ לביניין ואין להם כוח להחזיר ואז היא נעלמת.
אחרי שקדחתי לכם פה שעה, מה שבאמת מעניין אותי זה האם יש איזשהו פתרון בסגנון הזה שאני יכול לקנות (עגלה או משהו דומה)? אני אקנה לעצמי משהו פרטי ולא יעניין אותי יותר אם יש עגלה או לא.
תודה מראש
בביניין שלי, או שמדובר בנקמה או שפשוט השכנים זו חבורה של ישראלים סוציומטים, כשיש עגלות למטה בשביל להעלות את הקניות, אז כל דייר לוקח את העגלה ומחזיר ביום למחרת במקרה הטוב או, אם מדובר בסופ"ש, אז ביום ראשון בבוקר. פשוט חוצפה שאין כדוגמתה. בלי קשר, העגלות נעלמות מידי פעם ולא נשארת עגלה אחת לרפואה. כמו שכתבתי למעלה, יכול להיות שזו איזושהי נקמה או סתם דיירים שמוציאים עם העגלה דברים מחוץ לביניין ואין להם כוח להחזיר ואז היא נעלמת.
אחרי שקדחתי לכם פה שעה, מה שבאמת מעניין אותי זה האם יש איזשהו פתרון בסגנון הזה שאני יכול לקנות (עגלה או משהו דומה)? אני אקנה לעצמי משהו פרטי ולא יעניין אותי יותר אם יש עגלה או לא.
תודה מראש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קח עגלה מהסופר, כולה עולה 5 ש"ח ושמור אותה אצלך. אם להיות סוציומט אז עד הסוף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לא רציתי לציין אבל זה בדיוק מה שיש לנו בבינייןCatskinner כתב:קח עגלה מהסופר, כולה עולה 5 ש"ח ושמור אותה אצלך. אם להיות סוציומט אז עד הסוף....
מה הבעיה להשקיע 100-200 ש"ח ולדעת שיש לי משהו חוקי להרבה זמן? חוץ מזה אין לי סופרמרקט ממש קרוב לבית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לנו יש, עוד מהתקופה שגרנו בת"א והמעלית הייתה צרה מאוד, 2 עגלות של קניות בשוק. המחיר של כל עגלה במקומות זולים הוא באזור ה-55-70 ש"ח.
גם אצלנו בבניין אליו עברנו לא תמיד השכנים מחזירים את העגלות סופרמרקט, ולכן המשכנו מתוך הרגל להשתמש בעגלות השוק שלנו. הרעיון הוא שלוקחים אותן ריקות באוטו לסופר, וכשמגיעים עם עגלת הסופרמרקט העמוסה מהסופר לאוטו בחניון מוציאים את עגלות השוק הריקות ומעבירים את תכולתה ישירות לעגלות השוק הריקות במקום לאוטו. את עגלות השוק העמוסות שמים חזרה באוטו, וכשמגיעים הביתה פשוט מוציאים אותן ועולים איתן הביתה.
כך יש לך גם הרבה זמן לפרוק אותן ולסדר בנחת את האוכל שקנית במטבח.

גם אצלנו בבניין אליו עברנו לא תמיד השכנים מחזירים את העגלות סופרמרקט, ולכן המשכנו מתוך הרגל להשתמש בעגלות השוק שלנו. הרעיון הוא שלוקחים אותן ריקות באוטו לסופר, וכשמגיעים עם עגלת הסופרמרקט העמוסה מהסופר לאוטו בחניון מוציאים את עגלות השוק הריקות ומעבירים את תכולתה ישירות לעגלות השוק הריקות במקום לאוטו. את עגלות השוק העמוסות שמים חזרה באוטו, וכשמגיעים הביתה פשוט מוציאים אותן ועולים איתן הביתה.
כך יש לך גם הרבה זמן לפרוק אותן ולסדר בנחת את האוכל שקנית במטבח.

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אבל אז אתה מפסיד את חווית הריגוש של לסחוב את עגלות הסופר תחת עיניו של השומר ואת התחושה החמימה בבטן כשבלובי של הבניין אתה יכול להשוויץ בעגלת הסופר החדשה שלך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אכן, זה הרבה יותר מרגש מאשר להתפדח עם עגלות של זקנים. 
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

Nunatak
אפשר בכלל לקנות כאלה באופן פרטי? אם כן, אשמח לדעת איפה. בקשר לעגלת זקנים (אכן ביטוי לא יאה
), אני צריך את העגלה בשביל שני דברים:
1) להעלות את המוצרים מהסופר - לא בטוח שבכל קניה שלי הכל יכנס לעגלת הזקנית. בטח לא אם אני מביא שישייה של מים מנרלים של עיין גדי שהיא גדולה מהאחרות.
2) להעלות את ארגזי הבירה המלאים ולהוריד את הארגזים עם הבקבוקים הרייקים לאחר הסיום - בשביל זה בטח עגלת הזקנים לא מתאימה
sagyle
קשה לי לגנוב עגלה כזאת אבל מצד שני קשה לי לומר לך שאני לא נהנה מהשימוש בה ככה שאני בהחלט שותף לעבירה.
תודה
אפשר בכלל לקנות כאלה באופן פרטי? אם כן, אשמח לדעת איפה. בקשר לעגלת זקנים (אכן ביטוי לא יאה
1) להעלות את המוצרים מהסופר - לא בטוח שבכל קניה שלי הכל יכנס לעגלת הזקנית. בטח לא אם אני מביא שישייה של מים מנרלים של עיין גדי שהיא גדולה מהאחרות.
2) להעלות את ארגזי הבירה המלאים ולהוריד את הארגזים עם הבקבוקים הרייקים לאחר הסיום - בשביל זה בטח עגלת הזקנים לא מתאימה
sagyle
קשה לי לגנוב עגלה כזאת אבל מצד שני קשה לי לומר לך שאני לא נהנה מהשימוש בה ככה שאני בהחלט שותף לעבירה.
תודה
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
WOW
יש מצב לנקמה.. לא יפה הקטע של העגלות בביניינים 1- כי אנחנו לא ביימי הביניים 2-כי זו גניבה 3- למה העגלה למטה ולא בסלון שלך?kingikra כתב: יכול להיות שזו איזושהי נקמה...
אישית נקמתי נקמה לגמרי גלויה ופתרתי את בעיית העגלות בביניין שלי , תשע קומות - לפחות 8 עגלות בו זמנית מתחת לביניין , בחדר המדרגות ובמחסנים . כל סןפ'ש ניקיתי את הביניין מהעגלות ושלחתי ילדים תמימים עוברי אורח לזרוק את העגלות רחוק כמה שהם יכולים כדי למגר את התופעה . בהתחלה כעסו עלי - אחכ ראו אין עם מי לדבר . גונב מגנב פטור אין להם מה לבוא בטענות על עגלה גנובה ממילא . גם מנעולים(ברוב חוצפתם) על העגלות לא עזרו להם.
תאמין או לא - לקח שנה - והביניין שלי נקי מעגלות - לגמרי -טפו טפו .
תעשה משלוח - תצא כמו מלך מהסופר ותעלה הביתה מריח ומרגיש טוב . תפנק את עצמך בכמה שקלים .אתה עובד למחייתך לא? אז תחייה טוב
catskinner
קח עגלה מהסופר, כולה עולה 5 ש"ח ושמור אותה אצלך. אם להיות סוציומט אז עד הסוף...
GO VEGAN
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני רציני ב 100%. יש לי גם כמה פטנטים שבעזרתם אני בכלל מתחמק מתשלום בקופה של הסופר. חסכתי כך אלפי שקלים במהלך השנה האחרונה ואת כולם השקעתי ברכישת ציוד אודיו.
מפונקים, תרימו את הקניות 4 קומות כמו גברים..בוכים שאין לכם עגלות?
רק חסר לכם רובוט שיסדר הכל וזהו..
רק חסר לכם רובוט שיסדר הכל וזהו..
ניסית לקיים ישיבה (לפנות לוועד)של כל הדיירים (דחוף)
ולהעלות בפניהם את הטענות הללו?
במידה ולא יצלח
שים הודעה על המעלית שעד שלא יוחזרו עגלות למקומם באופן קבוע
עגלה אחת מסופחת לביתך
ונראה את הגיבור שיוציא אותה

ולהעלות בפניהם את הטענות הללו?
במידה ולא יצלח
שים הודעה על המעלית שעד שלא יוחזרו עגלות למקומם באופן קבוע
עגלה אחת מסופחת לביתך
ונראה את הגיבור שיוציא אותה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מצחיק שאתה אומר את זה...Nba כתב:מפונקים, תרימו את הקניות 4 קומות כמו גברים..בוכים שאין לכם עגלות?![]()
רק חסר לכם רובוט שיסדר הכל וזהו.....
תמיד חשבתי שהתמונה שלך נראית כאילו אתה מחזיק שקיות מהסופר
sagyle כתב:מצחיק שאתה אומר את זה...Nba כתב:מפונקים, תרימו את הקניות 4 קומות כמו גברים..בוכים שאין לכם עגלות?![]()
תמיד חשבתי שהתמונה שלך נראית כאילו אתה מחזיק שקיות מהסופר...
התמונה מהתקופה שהייתי מרים "שקיות" במכון כושר..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
אצלנו בבניין פתרנו את הבעיה על ידי נעילת עגלה וחלוקת מפתחות בין קבוצה מצומצמת שניתן לסמוך עליה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אצלנו בביניין אין עגלות וכולם סוחבים ביד עד למעלית. חוץ ממני כמובן שעוצר להם את המעלית באמצע וגונב להם את האוכל והמצרכים מהשקיות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

1. אנחנו משתמשים ב-2 עגלות "זקנים" - אחת באמת לא מספיקה. שישיות 1.5 ליטר נכנסות ממש בלי בעייה לעגלה, לדעתי שישיות 2 ליטר ייכנסו גם, אם כי לא בדקתי. יש, אגב, גם עגלות שוק מתקפלות מתכתיות שהן רחבות יותר.kingikra כתב:1) להעלות את המוצרים מהסופר - לא בטוח שבכל קניה שלי הכל יכנס לעגלת הזקנית. בטח לא אם אני מביא שישייה של מים מנרלים של עיין גדי שהיא גדולה מהאחרות.
2) להעלות את ארגזי הבירה המלאים ולהוריד את הארגזים עם הבקבוקים הרייקים לאחר הסיום - בשביל זה בטח עגלת הזקנים לא מתאימה...
2. עגלות כאלה הן קלאסיות לבקבוקים ריקים. אנחנו משתמשים בהן לזה כל הזמן - תחשוב: העגלה בד"כ בבית, כך שלא צריך לרדת ולהעלות עגלה בשביל להוריד בקבוקים ריקים.
sagyle כתב:מצחיק שאתה אומר את זה...Nba כתב:מפונקים, תרימו את הקניות 4 קומות כמו גברים..בוכים שאין לכם עגלות?![]()
תמיד חשבתי שהתמונה שלך נראית כאילו אתה מחזיק שקיות מהסופר...
תגידו, מה הקטע של עגלות סופר בבנין אצל כולכם
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול להפנות אותי לאן שקנית? אפילו בפרטי אם אסור פרסומות בפורוםpixies כתב:1. אנחנו משתמשים ב-2 עגלות "זקנים" - אחת באמת לא מספיקה. שישיות 1.5 ליטר נכנסות ממש בלי בעייה לעגלה, לדעתי שישיות 2 ליטר ייכנסו גם, אם כי לא בדקתי. יש, אגב, גם עגלות שוק מתקפלות מתכתיות שהן רחבות יותר.kingikra כתב:1) להעלות את המוצרים מהסופר - לא בטוח שבכל קניה שלי הכל יכנס לעגלת הזקנית. בטח לא אם אני מביא שישייה של מים מנרלים של עיין גדי שהיא גדולה מהאחרות.
2) להעלות את ארגזי הבירה המלאים ולהוריד את הארגזים עם הבקבוקים הרייקים לאחר הסיום - בשביל זה בטח עגלת הזקנים לא מתאימה...
2. עגלות כאלה הן קלאסיות לבקבוקים ריקים. אנחנו משתמשים בהן לזה כל הזמן - תחשוב: העגלה בד"כ בבית, כך שלא צריך לרדת ולהעלות עגלה בשביל להוריד בקבוקים ריקים....
תודה