מסלול חיילים בפלאפון - למה חבילת גלישה כל כך יקרה? כדאי לעבור לאורנג?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
averaraz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון,
היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF)

אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש....
עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש???
אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי!
נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!!

למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך לדעת שיש קנס)

עשינו חישוב ולפי כמות הדקות הממוצעת שהיא מדברת המסלול החדש כביכול (ללא שדרוג מכשיר) יהייה יקר ביותר מ70 שקלים.

עד היום התשלום על חבילת הגלישה היה 25 שקלים , אז למה להקפיץ אותו ככה?

היום דיברתי עם אורנג'(יש לי קו שם) והמסלול חיילים שלהם אולי יקר ב4 אג לדקה בממוצע מהמסלול של פלאפון אבל לפחות שם הם לא מכריחים אותך לקחת חבילת גלישה(כן! אפשר בלי) אפילו אפשר בלי מכשיר! רק תבוא ותיקח סים של אורנג!
בכל מקרה חבילת גלישה מינמלית עולה שם 27 שקלים(היא תחליט עם היא מוכנה לשלם על זה הוא לא).
הם גם הציעו הטבה על ניוד מספר מפלאפון של 28 שקלים כל חודש(אם היא תדבר מעל 100 שח בחודש).

בכל מקרה מחרתיים אני אלך איתה לאורנג לבדוק שהכל כמו שאמרו לי בטלפון ואם כן אז נשלם את שארית המכשיר של פלאפון ונעביר את הקו.

מישהו מכיר את המסלול חיילים של אורנג? יש ניסיון איתו?

כנראה חברות הסללור מצאו להם שיטה חדשה לעשוק במקום ההתחייבות שהייתה עד כה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”