מדובר בפלאזמה טושיבה דגם 56.
יבואן פרללי הציע לי במחיר מפתה
כולל 3 שנות אחריות
האם מדובר בדיוק על אותה טלוויזיה? או שיכולים להיות שינויים מהטלוויזיה של היבואן המקורי??
האם הם מיוצרים באותו מקום ורק היבואן שונה ?
ממה להיזהר?
האם לוותר וללכת רק על שרות של ניופאן ??
האם יש בעיה בקניה מיבואן פרללי ??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
סביר להניח שמדובר באותו מסך, רק השאלה מה שווה האחריות - כי להגיד שיש 3 שנים אחריות זה קל. האם החברה תהיה בכלל קיימת עוד 3 שנים, זה כבר לא בטוח...
מה שכן בטוח שניופאן כן יהיו קיימים.
צריך לעשות את השיקול הכולל ואז להחליט ולהבין את כל החסרונות והיתרונות.
כמה כסף ההפרש? מנסיוני, אם לוחצים חנויות של היבואן המקורי, אפשר לקבל מחירים מפתים מאוד
מה שכן בטוח שניופאן כן יהיו קיימים.
צריך לעשות את השיקול הכולל ואז להחליט ולהבין את כל החסרונות והיתרונות.
כמה כסף ההפרש? מנסיוני, אם לוחצים חנויות של היבואן המקורי, אפשר לקבל מחירים מפתים מאוד
גם אם החברה של היבואן המקביל תהיה קיימת השאלה היא מה טיב השירות של החברה היכולת והידע לטפל בתקלות במסכים מסוג אלו.
ממה שאני מכיר ההפרשים הם לא כאלו גדולים וגם אם יש הפרש של 1000-1500 שח אז במסך בסדר גודל של 12000 שח זהו הפרש זניח יחסית ששווה את ההשקעה הנוספת ובלבד שאפשר יהיה לישון בשקט.
ממה שאני מכיר ההפרשים הם לא כאלו גדולים וגם אם יש הפרש של 1000-1500 שח אז במסך בסדר גודל של 12000 שח זהו הפרש זניח יחסית ששווה את ההשקעה הנוספת ובלבד שאפשר יהיה לישון בשקט.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לירון אתה צודק אבל קח לדוגמא את ההצעת מחיר שהיתה לא מזמן של י.שלום על מחיר פלסמה פיוניר 506.
אם אתה לוקח בחשבון שזה מסך מהדרגה הגבוה ביותר שיש כיום,מוסיף לו את הפער העצום במחיר,ואת העובדה ש י.שלום הוא יבואן פררלי מוכר מאוד ודיי ותיק,אתה מגיע לעסקת חבילה משתלמת ביותר מבלי אפילו לחשוב פעמיים.לכן יש לבדוק כל מקרה לגופו.
אני תמיד אומר שדבר ראשון שצריך לבדוק זה עלות המוצר,אחר כך את ההפרש במחיר ואז לבדוק את אחוז הריג'קטים של מוצר עצמו (חברה טובה וכו').
במקרה של פלאסמות האופציות הם בודדות אם בכלל,אבל ישנם לא מעט מוצרים שפשוט לא כדאי בכלל לשלם את מס היבואן הרשמי היות ומדובר בסכומים גבוהים ועלות המוצר הסופי הינה מאוד נמוכה ולא שווה את האחריות של היבואן.
אם אתה לוקח בחשבון שזה מסך מהדרגה הגבוה ביותר שיש כיום,מוסיף לו את הפער העצום במחיר,ואת העובדה ש י.שלום הוא יבואן פררלי מוכר מאוד ודיי ותיק,אתה מגיע לעסקת חבילה משתלמת ביותר מבלי אפילו לחשוב פעמיים.לכן יש לבדוק כל מקרה לגופו.
אני תמיד אומר שדבר ראשון שצריך לבדוק זה עלות המוצר,אחר כך את ההפרש במחיר ואז לבדוק את אחוז הריג'קטים של מוצר עצמו (חברה טובה וכו').
במקרה של פלאסמות האופציות הם בודדות אם בכלל,אבל ישנם לא מעט מוצרים שפשוט לא כדאי בכלל לשלם את מס היבואן הרשמי היות ומדובר בסכומים גבוהים ועלות המוצר הסופי הינה מאוד נמוכה ולא שווה את האחריות של היבואן.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money