מרטי פרידמן הגיטריסט הענק בקרוב אצלנו......
הגיטריסט המיתולוגי הגדול של להקת הטראש מטאל הענקית מגאדת' ,יגיע לישראל בסוף מאי הקרוב.
כנראה להופעה בודדת ברידינג3 בת"א.
פרידמן.....שבדמו זורם דם יהודי, נחשב לגיטריסט מטאל וירטואוז ורב גוני ששולט כימעט בכל סיגנונות המטאל ,מהטראש מטאל ...ספיד מטאל....הבי מטאל.....רוק אינסטרומנטלי ועד הניאו קלאסיקל מטאל.
את עולמו הוא קנה בשנות ה 90 כחבר הרכב הטראש מטאל הענק........מגאדת'. ( גם בחברו ללהקתו בעבר דייב מוסטיין זורם דם יהודי )
פרידמן שנשוי לאישה יפנית ,חי כיום ביפן והוא הפך לאישיות תקשורתית בטלביזיה ובעיתונות, מעבר להיותו גיטריסט ענק וידוע.
זהו ביקורו השלישי של פרידמן בארץ כשבאחד מהם בשנות ה90 הוא הופיע כאן עם מגאדת'.
אז מסתבר שיש כבר סנוניות רוק ומטאל ראשונות לשנת 2011 , ונקווה שגם זו תהיה שנה מלאה בהופעות של אמנים נחשבים.
( גם סגול כהה תהיה איתנו בחודש מאי )
לינק לאתר של מרטי פרידמן וסיבוב ההופעות האחרון שלו......
http://www.martyfriedman.com/info_detail.php?id=8
פרידמן מאלבומו האחרון................
רפי_א
כנראה להופעה בודדת ברידינג3 בת"א.
פרידמן.....שבדמו זורם דם יהודי, נחשב לגיטריסט מטאל וירטואוז ורב גוני ששולט כימעט בכל סיגנונות המטאל ,מהטראש מטאל ...ספיד מטאל....הבי מטאל.....רוק אינסטרומנטלי ועד הניאו קלאסיקל מטאל.
את עולמו הוא קנה בשנות ה 90 כחבר הרכב הטראש מטאל הענק........מגאדת'. ( גם בחברו ללהקתו בעבר דייב מוסטיין זורם דם יהודי )
פרידמן שנשוי לאישה יפנית ,חי כיום ביפן והוא הפך לאישיות תקשורתית בטלביזיה ובעיתונות, מעבר להיותו גיטריסט ענק וידוע.
זהו ביקורו השלישי של פרידמן בארץ כשבאחד מהם בשנות ה90 הוא הופיע כאן עם מגאדת'.
אז מסתבר שיש כבר סנוניות רוק ומטאל ראשונות לשנת 2011 , ונקווה שגם זו תהיה שנה מלאה בהופעות של אמנים נחשבים.
( גם סגול כהה תהיה איתנו בחודש מאי )
לינק לאתר של מרטי פרידמן וסיבוב ההופעות האחרון שלו......
http://www.martyfriedman.com/info_detail.php?id=8
פרידמן מאלבומו האחרון................
רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 24/01/2011 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
זובירקס...........
אני מודה באשמה שעוד לא ראיתי אותו.
גם את מגאדת' ראיתי בלעדיו. אז עוד לא הגעתי לסיפוקי כמוך
ח. ואני אהיה שם.
רפי_א
גם את מגאדת' ראיתי בלעדיו. אז עוד לא הגעתי לסיפוקי כמוך
רפי_א
אני לא הדובר של מגאדת'....
אבל.............בהופעה האחרונה שלהם בהאנגר מוסטיין הודיע חגיגית..........שהוא עוד יחזור לכאן.
מהפה שלו................לאלוהים. אני מקווה ביחד איתך.
רפי_א
מהפה שלו................לאלוהים. אני מקווה ביחד איתך.
רפי_א