התחדשתי עם הדיזייר אייץ' די
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
המון מזל טוב !!! מכשיר מעולה
אני רכשתי לפני חודש בערך את ה- Desire Z בגלל המקלדת ומרוצה מאוד ואני מאמין שגם אתה תהיה.
כבר פרצת אותו ? אם לא,אני מאמין שהשלב הבא הוא לפרוץ, לשים Custom ROM ולפתור את העברית
אני רכשתי לפני חודש בערך את ה- Desire Z בגלל המקלדת ומרוצה מאוד ואני מאמין שגם אתה תהיה.
כבר פרצת אותו ? אם לא,אני מאמין שהשלב הבא הוא לפרוץ, לשים Custom ROM ולפתור את העברית
לי יש אותו ואני לא רואה בעיה רצינית בסוללה תוך שימוש רגיל. היא לא מדהימה, אפילו לא קרוב, אבל היא גם לא גרועה ברמה שהיא מפריעה לי. מה זה רגיל? אני ליד מחשב כל היום אז אני לא ממש צריך אותו בצורה רציפה אבל אני גולש באינטרנט, בודק מיילים, מדבר, וכו' מספר פעמים רב ביום והוא מחזיק לי בערך 48 שעות. משחקים גומרים את הבטריה די מהר אבל אני לא ממש משחק. וזה עם הרום הרגיל של HTC ובלי כל השיטות להארכת חיי סוללה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מה ההבדל העיקרי בין Desire Z לבין בלי z חוץ מהמקלדת?
איך המקלדת? נוחה? האם זה לא עושה את המכשיר עבה יותר?
אפשרי להוסיף עברית?
אני שוקל לרכוש בהולנד € 419.00
אפשרי להוסיף עברית?
אני שוקל לרכוש בהולנד € 419.00
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
שאלה-
המכשיר לא גדול לך פיסית?
הוא נראה ענק, והוא שואל הרבה יחסית לפלאפון.
מה דעתך?
המכשיר לא גדול לך פיסית?
מה דעתך?
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תשמע, המכשיר גדול אבל לא ברמה של "מפריע בכיס או ביד".ariel-ro כתב:שאלה-
המכשיר לא גדול לך פיסית?
מה דעתך?...
מה שכן מציק לא מעט במכשיר זה הכפתורים. כפתור הנעילה והכיבוי שקוע מדי ונמצא במקום לא נוח בכלל.
גם כפתורי הווליום שקועים וקשים לגישה. חסר הכפתור הייעודי למצלמה ובכלל המצלמה שלו די מאכזבת (היה צפוי, לא נתקלתי באף מכשיר HTC עם מצלמה איכותית).
הסוללה היא כמובן האכזבה הכי גדולה במכשיר ובשימוש (הכבד למדי שלי, חייב לציין) בקושי גומרת את יום העבודה.
בינתיים אני לוקח איתי את המטען אבל כבר הזמנתי ב deal extreme סוללה נוספת ב 6$. מבאס אבל גם לא נורא.
מבחינת כוח סוס, המכשיר פשוט מדהים. הוא כמעט מצליח להריץ לי אפילו קבצי mkv 720p. סרטים ב SD הוא אוכל די חלק וגם מציג אותם די יפה.
סרטוני "HD" של youtube מוצגים גם בצורה חלקה לגמרי אבל אני מתאר לעצמי שמדובר ב 480p ולא 720p.
איכות הגלישה במכשיר פשוט מטמטמת. פשוט לא רואה את אייפון 4 ממטר ואני לא מדבר רק על flash שאין לי בו כ"כ צורך אלא אופן הצגה והרינדור המהיר. סוף סוף עובדים לי ה animated gifs ובתור שואל פורומים אני מאוד מבסוט מזה.
עוד משהו קטן שלדעתי לאייפון יש עדיין איכות על המכשיר הזה ואולי גם על אנדרואיד באופן כללי הוא המקלדת.
אני לא יודע למה, באמת אין לי הסבר לזה אבל מבחינת קלות ההקלדה האנדרואיד עדיין לא שם. אני מוצא את עצמי מקליד לא פעם על הכפתור הלא נכון. ניסיתי גם עם המקלדת הדפולטיבית של HTC Sense וגם עם AnySoftKeyboard. אם יש אלטרנטיבות למקלדות האלה, אשמח לשמוע. את swipe לא אהבתי כ"כ...
איכות המסך אכן נחותה לעומת ה אייפון4 ולעומת ה SGS אבל לא ברמה כזאת שמקטינה מעוצמת החוויה לדעתי.
כל עוד לא רואים כל יום את המכשירים אחד מול השני אפשר בקלות להתעלם מזה שיש דברים יותר טובים בשוק מהבחינה הזאת.
סה"כ, אני מאוד מרוצה מהמכשיר והייתי ממליץ עליו לכל גיק חובב אנדרואיד.
Need more cowbell
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

שים לב רק שהמעבד של HTC Desire Z הוא 800Mhz והוא יותר חלש מה Desire ומה Desire HDmp3lll כתב:מה ההבדל העיקרי בין Desire Z לבין בלי z חוץ מהמקלדת?
אפשרי להוסיף עברית?
אני שוקל לרכוש בהולנד € 419.00...
Need more cowbell
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

הוא לא באמת 800Mhz. הוא פשוט underclocked ע"י HTC ותאמת אני לא מבין למה. בכל מקרה, רוב הרומים מגדירים אותו להיות 1G.Pavelz כתב:שים לב רק שהמעבד של HTC Desire Z הוא 800Mhz והוא יותר חלש מה Desire ומה Desire HDmp3lll כתב:מה ההבדל העיקרי בין Desire Z לבין בלי z חוץ מהמקלדת?
אפשרי להוסיף עברית?
אני שוקל לרכוש בהולנד € 419.00......
בכל מקרה, לא לטעות, מדובר במעבד עם chipset מאוד מתקדם של Qualcomm ויש הרבה ביקורות מאוד טובות לגבי הביצועים שלו.
מעבר לכך, המקלדת מאוד נוחה, וכן, כמובן שהמכשיר עבה יותר וכבד יותר - זה המחיר של עוד חומרה. מצד שני, אם אתה כותב עשרות מיילים ביום - המחיר שווה את זה. הוא נכנס לי היטב לכיס הקדמי של הג'ינס ואני ממש לא מרגיש אותו. מצד שני, אם אתה רוצה מסך ענק וחווית גלישה אז כמובן שה- HD הינו מה שאתה מחפש.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Desire Z לא מכשיר חלש ,אולי המעבד שלו חלש יותר מזה שנימצא בDesire המיושן ,אבל המאיץ הגראפי שלו יורק על הAdreno 200 הישן וגם משאיר לו אבק בדרך 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מקלדת מאד מומלצת היא Smart Keyboard Pro.
המכשיר מדהים, מהיר וחד. האפשרויות משחק בו מגוונות ותורמות לחוויה לעומת האייפון החד גוני.
המסך "כאילו" נחות טכנולוגית לעומת האייפון והגלקסי, אך שתשים את ה 4.3 ליד שניהם תחשוב שאתה
משווה טלפון רציני לצעצוע של ילד.
המכשיר מדהים, מהיר וחד. האפשרויות משחק בו מגוונות ותורמות לחוויה לעומת האייפון החד גוני.
המסך "כאילו" נחות טכנולוגית לעומת האייפון והגלקסי, אך שתשים את ה 4.3 ליד שניהם תחשוב שאתה
משווה טלפון רציני לצעצוע של ילד.
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

לא מסכים. אני עדיין מעדיף גודל פיזי על צפיפות פיקסלים אבל עושר הצבעים ב SGS זה באמת משהו מדהים.orir כתב:
משווה טלפון רציני לצעצוע של ילד....
בלי קשר לעובדה הזאת, ה Sense UI של HTC עדיין לא רואה את ה UI של סמסונג ממטר. לחקות את המוביל בשוק זאת לא חוכמה. לעשות משהו ייחודי כמו HTC הרבה יותר קשה.
Need more cowbell
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אין כמו ה sense UI !!!