רמקולים שאפשר ללבר ל Xtreamer ישירות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מעוניין לחבר רמקולים לאקסטרימר במקום לשמוע דרך הטלויזיה כמו שאני עושה היום.
המטרה סה"כ לשפר את איכות הצלילים במוזיקה וסרטים אבל אין לי דרישות גבוהות.
תקציב: 1,000 ש"ח. אפשר למתוח עד 2,000 במקרה קיצוני :)

המטרה שלי היא לחסוך את ההתעסקות עם מגבר. לכן רמקולים למחשב חזקים יכולים להוות פתרון.

בהתחלה חשבתי על מערכת 5.1 כמו z5500 של logitech.
אבל אני לא רוצה לשנות תשתיות ולהעביר חוטים לרמקולים אחוריים.
יש גם אופציה של מקרן קול (Yamaha) אבל זה לא בתקציב שלי.

אז נשארה האופציה של 2.1.

אשמח להמלצות על מערכת 2.1 עם מגבר פנימי ושתתאים לסלון מבחינה אסתטית.
יש דבר כזה ?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יש לך התנגדות עקרונית לחבר מגבר סטריאו וזוג רמקולים לא מוגברים, או שהנחת שבתקציב הזה מערכת מוגברת תיתן תמורה טובה יותר?
אם ההתנגדות עקרונית, בדוק את ה Microlab Solo 7C (לא 2.1 אלא 2.0 אבל משהו בין מדפיים לרצפתיים ונותנים תמורה מצוינת גם לחלל בינוני).

אם לא, יד שניה מתאים?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

uriler כתב:יש לך התנגדות עקרונית לחבר מגבר סטריאו וזוג רמקולים לא מוגברים, או שהנחת שבתקציב הזה מערכת מוגברת תיתן תמורה טובה יותר?
אם ההתנגדות עקרונית, בדוק את ה Microlab Solo 7C (לא 2.1 אלא 2.0 אבל משהו בין מדפיים לרצפתיים ונותנים תמורה מצוינת גם לחלל בינוני).

אם לא, יד שניה מתאים?
...
נכון (Y) , יש לך את המגבר TAMP שהוא לא יקר והיכולת שלו די נדירה. חבר לו רמקולים של MISSION שנמצאים עכשיו למכירה ביד 2 ותגיע לרמת ביצועים הרבה יותר טובה מכל אופציה אחרת. אם זה לא בא בחשבון אז הסולו נותן סאונד איכותי מבלי להיכנס לבלאגן של הכבלים אבל האופציה הזו פחות אטרקטיבית מהאופציה הראשונה.

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

uriler כתב:יש לך התנגדות עקרונית לחבר מגבר סטריאו וזוג רמקולים לא מוגברים, או שהנחת שבתקציב הזה מערכת מוגברת תיתן תמורה טובה יותר?

אם לא, יד שניה מתאים?
...
תודה על התשובה.
קראתי את הסקירה הטובה של חנן לשנובולסקי באתר על הרמקולים ונשמע שזה יכול להתאים לי.
אמנם הוא מסתייג משימוש בהם לסלון פתוח כמו שיש לי, אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים ב1,000 ש"ח.
אני אלך לחנות ואבדוק איך הם נראים.

לגבי השימוש במגבר: ההתנגדות שלי היא חצי עקרונית: בעיני גיבוב של מכשירים בסלון הוא לא אסתטי. אני יודע שהמגברים נחשבים ליפים בעיני הרבה אנשים. זה עניין של טעם אישי.
חשוב לי שיהיה מינימום נוכחות למערכת.

יד2 זו אפשרות אחרונה: רק אם אני אראה מערכת שנראית כמו חדשה.

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

zeev78 כתב:

אם לא, יד שניה מתאים?
...
נכון (Y) , יש לך את המגבר TAMP שהוא לא יקר והיכולת שלו די נדירה. חבר לו רמקולים של MISSION שנמצאים עכשיו למכירה ביד 2 ותגיע לרמת ביצועים הרבה יותר טובה מכל אופציה אחרת. אם זה לא בא בחשבון אז הסולו נותן סאונד איכותי מבלי להיכנס לבלאגן של הכבלים אבל האופציה הזו פחות אטרקטיבית מהאופציה הראשונה.
...
אני יותר בכיוון של ה Microlab Solo 7C ודברים דומים. לגבי תקציב: אם צריך להוסיף כמה מאות ש"ח מוצדקים, אני יכול.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”