שלום לכולם,
אני מפרסם את הבקשה בשביל חברה שלי, אשר הטלפון שלה שבק היום באופן סופי. מדובר במכשיר Nokia 3100 אשר שרת אותה נאמנה עד כה אבל היום הוא התפרק פיזית (כפתור ההפעלה מקצר).
היא מחפשת שלושה דברים מרכזיים:
1. עמיד (המכשיר יבלה את רוב זמנו בכיס מכנסיים / מדים) ומאריך חיים (גם מבחינת אורך חיי סוללה וגם מבחינת שנות שימוש).
2. זול יחסית.
3. עדיף שאפשר להשתמש בו גם בסים רגיל (שיש לי עכשיו) ולא לרכוש סים דור שלישי דרך אורנג' (מחייב לקנות חבילת גלישה).
התקציב הוא עד 1000 ש"ח , רצוי כמה שפחות. היא שקלה לקנות בעבר את ה- Nokia 3120c שענה לדרישות האלה, אבל גם הוא התיישן (מבחינת שנת הייצור), ואנו מעוניינים במכשיר מסדרה חדשה יותר, שיהיה "חם" בשוק למשך תקופה יותר ארוכה - כלומר אני מכשיר מ"קולקציה" חדשה יחסית.
עוד פיצ'רים שאשמח שיהיו במכשיר:
1. מצלמה.
2. אפשרות לכרטיס זיכרון.
3. בלוטות'/דיבורית אחרת.
אין צורך במכשיר דור שלישי, גלישה סלולרית מלאה, סמארטפון וכו' - יש לה אייפוד טאץ' רב הזמן שמתפקד כמחשב כף יד מושלם.
בגלל הניסיון הטוב היא מעדיפה Nokia, אך אם יש מכשיר מחברה אחרת אשר עונה על הדרישות זה גם בסדר
היא מעדיפה שלא להתחיל להסתובב בין חנויות (משיקולי חוסר זמן) ועדיף אחד המכשירים המשווקים ע"י אורנג' - http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/d ... name=Nokia )
מה דעתכם על ה 2730c?
http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/d ... kia_2730c/
תודה רבה,
אורי (בשם נטלי)
התייעצות לטלפון פשוט (יחסית), זול ופרקטי - מאורנג'
-
uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
למה לקנות דווקא באורנג'? אפשר לקנות בחנות פרטית ישראלית דרך האינטרנט יותר בזול (לא צריך "להסתובב ולבזבז זמן") ולשים בו את ה-SIM.
אגב, יש סמארטפונים דוגמת הסוני אריקסון X10 mini שעולה קצת פחות מ-1200 ש"ח והוא קטן וחמוד (מבוסס אנדרויד). זכה באחד מהמקומות הראשונים באירופה בתור הטלפון של השנה ב-2010. יש לו GPS, נגן מוסיקה נוח עם בלוטות סטריאו וכמובן גם דיבורית, מקום לזכרון, מצלמה 5 מגה פיקסל, ואפשר להריץ עליו Waze. דווקא בגלל שכבר יש לה אייפוד טאצ' הטלפון הקטנטן הזה יתאים לה מאוד.
אגב, יש סמארטפונים דוגמת הסוני אריקסון X10 mini שעולה קצת פחות מ-1200 ש"ח והוא קטן וחמוד (מבוסס אנדרויד). זכה באחד מהמקומות הראשונים באירופה בתור הטלפון של השנה ב-2010. יש לו GPS, נגן מוסיקה נוח עם בלוטות סטריאו וכמובן גם דיבורית, מקום לזכרון, מצלמה 5 מגה פיקסל, ואפשר להריץ עליו Waze. דווקא בגלל שכבר יש לה אייפוד טאצ' הטלפון הקטנטן הזה יתאים לה מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
uriler
-
- חבר במועדון 10K

תודה על התגובה.
היא מעדיפה מכשיר שאינו סמארטפון, היא לא מתחברת למסכי מגע וכו' - רוצה מכשיר שעובד, פשוט ונוח.
אגב, אוסיף שאלה - מכשירים כמו ה 2730 יכולים לעבוד גם עם סים דור 3 וגם עם סים 2.5?
היא מעדיפה מכשיר שאינו סמארטפון, היא לא מתחברת למסכי מגע וכו' - רוצה מכשיר שעובד, פשוט ונוח.
אגב, אוסיף שאלה - מכשירים כמו ה 2730 יכולים לעבוד גם עם סים דור 3 וגם עם סים 2.5?
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
תציע לה לבדוק את הנוקיה X3-02 זהו טלפון חדש ויחסית זול ולא מסובך
-
uriler
-
- חבר במועדון 10K

תודה.