מתלבט בין שני סוגי טלוויזיה מבקש את המלצתכם

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ספיר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

sony 46500ex .1
panasonic th-p50v20. 2

לגבי הפלזמה רציתי לדעת מספר דברים שגורמים לי לאזושהי רתיעה:
א. יכול להיות שבאיזשהו שלב אני אשקול את האופציה של htpc(בינתיים הסטרימר עושה עבודה טובה) האם חיבור כזה עדיף בפלזה או ב lcd.

ב. עניין הצריבה בפלזמה- יש מנגנון בטלוויזיה הזו שמונע זאת? ובכלל, כל עניין הפיקסלים התקולים שקראתי לגבי הפלאזמה מאוד מרתיע.

ג.חיבור scart הבנתי שאין , אני אמור לחבר ממיר של yes האם חיבור hdmi פוגע באיכות?

אודה לכם אם תוכלו בבקשה לפרט את היתרונות והחסרונות של הטלוויזיות אחת לעומת השניה,
ואם ידוע לכם על מקום שבו שתי הטלוויזיות האלו נמצאות שאוכל לבדוק אותם במקביל.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

שתי המסכים מעולים .

הסוני ex-500 46 לדעתי כבר לא נמצא במלאי .

לגבי הפנאסוניק v-20 מסך מצויין ואיכותי ביותר ....... במידה ואינך מעוניין לחבר למסך מחשב לצורכי עבודה אז לא תהיה לך שום בעיה במסך הפלזמה .... רק יתרונות . (Y)

במידה ואתה גר באזור המרכז ממליץ לך להכנס לחנות המתמחה "פיוצ'ר" כדי להתרשם מהיכולת של המסכים .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ספיר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

שמתי לב שיש שני דגמים של הv20 אחד עם סיומת m והשני עם סיומת p ידוע לך מה בדיוק ההבדלים ביניהם?

ולא הבנתי את תשובתך לגבי ה- htpc , זה מחשב שבעיקר מיועד לצורך ניגון סרטים ומן הסתם כיוון שזה מחשב לכל דבר הוא יכול לשמש גם לצרכי עבודה
אז מה בדיוק הבעיה, אם זה לניגון סרטים זה אמור להראות טוב במסך ואם זה לצרכי עבודה זה לא יראה טוב? נשמע מוזר, לא?

ולגבי שתי השאלות האחרות ששאלתי בהודעה הקודמת, בנוגע לפלזמה, יש לך מושג לגבי זה?

ועוד משהו לסיום, על הסוני נמנעת מלתת לי תשובה, במידה ואני כן מוצא, מה בכל זאת עדיף מבין השניים?(למרות שנראה לי מראש לפי החתימה שלך שבכל מקרה הפלזמה מבחינתך עדיפה יותר )

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

ספיר כתב:שמתי לב שיש שני דגמים של הv20 אחד עם סיומת m והשני עם סיומת p ידוע לך מה בדיוק ההבדלים ביניהם?

ולא הבנתי את תשובתך לגבי ה- htpc , זה מחשב שבעיקר מיועד לצורך ניגון סרטים ומן הסתם כיוון שזה מחשב לכל דבר הוא יכול לשמש גם לצרכי עבודה
אז מה בדיוק הבעיה, אם זה לניגון סרטים זה אמור להראות טוב במסך ואם זה לצרכי עבודה זה לא יראה טוב? נשמע מוזר, לא?

ולגבי שתי השאלות האחרות ששאלתי בהודעה הקודמת, בנוגע לפלזמה, יש לך מושג לגבי זה?

ועוד משהו לסיום, על הסוני נמנעת מלתת לי תשובה, במידה ואני כן מוצא, מה בכל זאת עדיף מבין השניים?(למרות שנראה לי מראש לפי החתימה שלך שבכל מקרה הפלזמה מבחינתך עדיפה יותר )
...
לגבי מסך הפלזמה כוונתי היא שהיא אינה מיועדת לעבודה סטטית .... ולכן אינה מיועדת לעבודת מחשב .
אין שום בעיה למסך בחיבור למחשב לשם צפייה בסרטים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”