שידרגתי את הרמקולים שלי לסט של KEF 2005 שמצאתי ביד 2 במצב מעולה ובמחיר טוב (פחות מחצי התקציב)
עכשיו אני צריך המלצה לכבלים לרמקולים ולסאב שיהיו טובים אך לא יקרים (מדיי)..
ויהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין כבלים יקרים לסתם כאלה מהום סנטר
שמע, כבלים זה עניין להרצאות שלמות, אבל יותר לתחומי ההיי-אנד
הבוטום ליין, עבור מערכת ברמה שלך, אציע לך לרכוש כבלים THX של מונסטר. גם כבל לסאב של מונסטר. כל אילו ניתן למצוא במכירה "לפי מטר" ולא ביוקר.
אין לי מושג מה מוכרים בהום סנטר אבל אם מדובר בכבלים פשוטים של כמה שקלים למטר אז אומר לך שתאבד מאיכות הסאונד. הסאונד יהיה יותר אטום, לא מפורט ונמוכים אגרסיבים ולא נעימים....
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
כבלי רמקול 2.5 מ"מ וכבל לסאב שבנוי מRG59, יעשה אחלה עבודה במלואו האיכות והאפס תקלות.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
לא חייב בקפיצות של 5 או 20, אפשר לפי מטר רץ ועל פי האורך שאתה צריך. בהום סנטר זה עולה כ8 ש"ח למטר, כאשר בחנויות אחרות מדובר על 5 ש"ח למטר.
כבל RG59 זה כבל קואקסיאלי הכי נפוץ בכל התחום האודיו וידאו, כבל איכותי, יציב וזול (יחסית).
כבל דומה לו הוא כבל RG6 אשר מחובר מהקיר לממיר שלך.
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
ממליץ לך לא לקנות כבלים באיביי במיוחד של החברות הגדולות monster, audioquest וכו...
יש שם המון זיופים, זה לא במקרה שהמחירים שם זולים מאוד (גם שמשווים למחירים של חנויות מורשות בארה"ב).
אני קניתי כבלים של supra 1.6 גם לסטליטים וזה כבל מאוד איכותי קצת יקר למטר אבל זה כבל שיוכל לשרת אותך גם לעתיד הרחוק
כשתרצה להחליף סט.
אפשר להגיד שזה כבל לכל החיים אלא אם כן אתה מתכוון לתקוע אותם עמוק באדמה/קיר.
לינק לכבל: https://www.madisound.com/store/product ... ts_id=1248
חברה תודה על העזרה והתגובות
טיפ לגביי קניה מאיביי, נכון שיש הרבה זיופים אבל כאשר top-seller אומר בתיאור שהמוצר מקורי, אז הוא מקורי ! כי אחרת ע"י תלונה פשוטה לאיביי הוא עלול לאבד את העסק..
בכל אופן אני כנראה אקנה את הכבל קואקס ההוא לסאב, וכרגע עבור הרמקולים אקנה כבל 2.5מ"מ פשוט
אם אני מזמין כמה דברים בסך 30\40\25 דולר, אבל בנפרד לא בקנייה אחת גדולה, אתה חושב שלא יעלו על זה במכס, ויתייחסו לכל משלוח לגופו או שיחשבו שיש פה קומבינה?
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
ד.א: האם יהיה פגם משמעותי באיכות הסאונד אם רמקול אחד יהיה תלוי על הקיר ורמקול שני יהיה נמוך ממנו בגובה ה-TV?
(פשוט אין לי קיר רצוף מאחורי ה-TV - מיקומה נמצא בגב ארון הבגדים.
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
מיקום ההאזנה הוא מול ה-TV...וכשאני מאזין למוזיקה...בכל דירת החדר הקטנה.
איזה כבל? כבל רמקולים ברמה טובה מחנות סאונד (ברח' לוינסקי ת"א) , עבה ומצופה היטב.