Samsung C7000 vs C8000 ? מה ההבדלים? מעוניין לקנות היום

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
RusTy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ה, אוקי אחרי הרבה בדיקות החלטתי להינעל על הסמסונג
עכשיו אני צריך להחליט מה לקחת את ה C7000 או ה C8000
הבנתי שעל ה C8000 אין אחריות מהיבואן הרשמי, אבל מצד שני מה מרוויחים בה ? האם היא יותר טובה ?
אשמח לדעת את ההבדלים ולא להצטער אחרי הקנייה.
תודה לעוזרים !

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

חד משמעית יותר טובה ! זה מתבטא בעומק שחורים , אחידות , עיצוב ואיכות תמונה.
לגבי לרכוש מפרללי או רשמי זה כבר שיקול אחר. אותו כנ"ל לגבי ההפרש במחיר.

בהצלחה.

RusTy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

דור תודה רבה לך על התגובה, עשיתי כבר בדיקות עד לתגובתך ואכן ה C8000 בהרבה יותר טובה.
השלב הבא הוא היכן לקנות ? לא מצאתי מקום לקנות עם אחריות מהיבואן הרשמי, וגם לא מקום לקנות
עם אחריות לא מהיבואן.

אשמח להכוונה, אני מעוניין לרכוש אותה עוד היום.
תודה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

המקום לקנות הוא דיוידי סנטר. זה המקום בו רכשתי את הC8000 שלי.
מומלץ בחום !

RusTy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

מהחפירות שביצעתי בגוגל וכל הטלפונים שעשיתי אני מבין שהוא המקום היחידי בארץ שמוכר את ה C8000 ?
כי הדגם הזה לא מיובא ע"י סמיליין ואי אפשר למצוא אותו בשום חנות נורמלית.
אז האחריות שלך היא פרללית ? באיזה מחיר הוצאת מהם והאם הם באו לבצע את ההתקנה ?
אני מאשדוד והם מכרמיאל :מבולבל:
אם תביא לי את המספר שלך בפרטי אודה לך מאוד

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #6 

תוכל למצוא את ה C8000 גם בחשמל נטו

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

LiorDrZ כתב:תוכל למצוא את ה C8000 גם בחשמל נטו
...
יקרים יותר ב3K....

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #8 

דרך אגב, למקרה שזה חשוב לך: חשמל נטו הם משווקים לא מורשים של סמסונג http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=179
(כנ"ל גם דיוידי סנטר)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #9 

oris74 כתב:דרך אגב, למקרה שזה חשוב לך: חשמל נטו הם משווקים לא מורשים של סמסונג http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=179
(כנ"ל גם דיוידי סנטר)
...
גם ככה סמליין לא מייבאים את ה C8000 לארץ... מי שרוצה לרכוש את הדגם הזה "נאלץ" לרכוש אותו דרך ייבוא מקביל.

yaronmes
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #10 

RusTy1 הכל שטויות גם לי היתה היתלבטות זהה לשלך ובסוף החלטתי ללכת על ה C7000 קראתי את אשר אומר dor8 (גם לפני שקניתי את המסך )אבל אני אומר לך שאני לא מבין על מה הוא מדבר C7000 נותנת תמונה כימעט מושלמת וכל השאר פשוט שטיות
המחיר שלה יותר אטרקטיבי כולל 3 שנים אחריות בלו ריי תלת ממד 3 זוגות משקפיים 4 סרטים תלת ממד
בברכה
ירון מ

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

yaronmes כתב:RusTy1 הכל שטויות גם לי היתה היתלבטות זהה לשלך ובסוף החלטתי ללכת על ה C7000 קראתי את אשר אומר dor8 (גם לפני שקניתי את המסך )אבל אני אומר לך שאני לא מבין על מה הוא מדבר C7000 נותנת תמונה כימעט מושלמת וכל השאר פשוט שטיות
המחיר שלה יותר אטרקטיבי כולל 3 שנים אחריות בלו ריי תלת ממד 3 זוגות משקפיים 4 סרטים תלת ממד
בברכה
ירון מ
...
ברור ! הכל שטויות ! הרי אתה חייב להצדיק את הקניה שלך בכל מחיר ולשכנע את עצמך שאין מסך בעולם
שטוב יותר מהC7000....
אז מה לעשות תתפלא ואכן יש מסכים טובים יותר ! גם מה7000 וגם מה8000 , ואת זה אני קובע לאחר שבניגוד אליך
השוויתי אותם לאורך תקופה ארוכה. מעניין שאת ה"שטויות" האלה אפשר למצוא גם בסקירות והשוואות
שנעשו ל7000 ול8000 ומצאו גם כן שהתמונה ב8000 טובה יותר .
אתה מוזמן גם לשאול את פותח השרשור שביקר אצלי אם אני אחד שיודע לעמוד על הבדלים בין מסכים או
רק לדבר שטויות. :wink:

costello
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #12 

RusTy1

אני חושב שאתה צריך לקבל החלטה ולבחון את הדברים עפ"י מספר פרמטרים ,

קיים הבדל בין c8000 ל- c7000 , חשוב שתדע מדובר בשני מסכים איכותיים מאד .. ה-8000 היא סדרה גבוהה יותר ולכן קיימים שינויים ותוספות שאינן קיימים ב-7000 , לכן חשוב לבחון היטב היכן ההבדלים באים לידי ביטוי ועד כמה אתה מתרשם מהם ... הכי חשוב, האם הבדלים בין שני המסכים מצדיקים מבחינתך את ההפרש הכספי, האחריות , תוספות ברכישה וכו' וכו'.....
ישנם חברים כאן באתר שיש להם רגישות יוצאת דופן לדקויות וניואנסים שיתכן ואתה לא תרגיש בכלל במה מדובר...
צודק דור שאומר שקיים הבדל בשחורים, אחידות ועיצוב... תבדוק אם אכן אתה מבחין בהבדלים הנ"ל ועד כמה זה "דרמטי".. ..
אגב, אתה יכול לראות את שני המסכים הנ"ל בחנות "ארמגדון" במתחם הבורסה בר"ג .. שני המסכים מופיעים שם בגדלים 55''.....

אין יותר טוב ממראה עיניים ... בהצלחה !!

yaronmes
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #13 

אדון dor8 הנכבד לי דווקא נראה שאתה זה שחייב להצדיק את הקניה שלך בכל מחיר ולשכנע את עצמך שאין מסך בעולם
שטוב יותר מהC8000.... כי כל פעם שהנושא עולה אתה אומר שהבדלים הם שמים וארץ בין שני המסכים אבל בתכלס לאדם הממוצע ההבדלים כלל וכלל לא נראים לעין ואני נסעתי במיוחד לכרמיאל רק ביגללך לראות את C8000 ולא הצלחתי לזהות שום הבדל שעין רגילה יכולה ליראות ולכן החלטתי ללכת על C7000 שהוא מסך מעולה בפני עצמו כמובן שאני יודע שיש סדרות יותר גבוהות C9000 C8000 אבל אין גבול או סוף לטכנולוגיה אולי ברגעים אלה ממש יש כבר משהו חדש שיוצר ברגעים אלו אבל כולם פחות או יותר זהים ומעולים
בברכה
ירון מ

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

yaronmes כתב:אדון dor8 הנכבד לי דווקא נראה שאתה זה שחייב להצדיק את הקניה שלך בכל מחיר ולשכנע את עצמך שאין מסך בעולם
שטוב יותר מהC8000.... כי כל פעם שהנושא עולה אתה אומר שהבדלים הם שמים וארץ בין שני המסכים אבל בתכלס לאדם הממוצע ההבדלים כלל וכלל לא נראים לעין ואני נסעתי במיוחד לכרמיאל רק ביגללך לראות את C8000 ולא הצלחתי לזהות שום הבדל שעין רגילה יכולה ליראות ולכן החלטתי ללכת על C7000 שהוא מסך מעולה בפני עצמו כמובן שאני יודע שיש סדרות יותר גבוהות C9000 C8000 אבל אין גבול או סוף לטכנולוגיה אולי ברגעים אלה ממש יש כבר משהו חדש שיוצר ברגעים אלו אבל כולם פחות או יותר זהים ומעולים
בברכה
ירון מ
...
אני חושב שאתה לוקח את העניין קצת קשה מידי ידידי היקר... לא מבין למה אתה תוקף.. :roll:
צר לי שנסעת עד כרמיאל "רק בגללי" !! אתה יודע יש גם אנשים ממוצעים שלא יבחינו בהבדלים בין מסך LCD של
פיילוט שנמכר בסופר ב1400 ש"ח לבין טושיבה CELL שנמכר ב50K..... אז מה זה אומר ? שאין הבדלים בין המסכים ?

אני בהחלט יכול לזהות הבדלים בין ה7000 וה8000 ולו היו שמים לי אותם אחד ליד השני לא תהיה לי שום בעיה
להצביע על ההבדלים האלה ! ותאמין לי שאמנם אני רואה מצוין אך אין לי עיניים "ביוניות" :)
כמו כן רק בשרשור זה ישנם עוד שני אנשים שהשוו וראו את ההבדלים.
אז נכון שאולי לאדם הממוצע כמו שאמרת ההבדלים פחות יהיו פחות קריטיים אבל למי שמגדיר את עצמו כמעל
הממוצע ומחפש איכות מקסימלית ה8000 תהיה עדיפה ללא כל ספק !
אין לי שום סיבה להצדיק את הקניה שלי כדבריך ואם אראה בזמן הקרוב מסך בגודל 55 שיראה לי טוב יותר
אז לא אהסס לקנות. מעולם גם לא טענתי שה8000 הוא המסך הטוב ביותר בעולם ! לאחרונה רכשתי מסך
שאיך אומרים... טוב ממנו בהרבה בכל מה שקשור לאיכות תמונה !!

מאחל לך להמשיך להנות מהמסך המעולה שלך ושוב צר לי על עוגמת הנפש שכנראה גרמתי לך. :wink:

costello
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

למה לנסוע עד כרמיאל..?? שני המסכים מופיעים בחנות "ארמגדון" במתחם הבורסה בר"ג ...
דור, חשוב לי להגיד לך משהו בנושא .. גם לקוחות עם הבנה בתחום לא יבחינו בהבדלי איכויות צפייה .. בכל התכנים..
אני משוכנע שאם יבצעו בדיקה מקצועית.. כפי שעופר מבצע בביקורות למסכים, אז ניתן יהיה להבחין בהבדלים כאלו ואחרים.. ואני לא משוכנע שבכל הפרמטרים ידה של ה-8000 תהיה על העליונה..
בסיכומו של דבר הנושא חייב להתכנס בנוסחת עלות/תועלת - צרכים/שימושים..
זה מזכיר לי שיחות וויכוחים של חברים בנושא רכבים.. אגב, זה תחום מקביל ודומה לחלוטין לעולם המסכים / אלקטרוניקה...
האם דגם מסויים שיש לו שתיים או שלוש גרסאות.. עם הבדלים מוכחים, דוגמא : נפח מנוע 3.2, הספק 220 כ"ס וכד' טובים יותר ופונקציונאליים מגרסה של מנוע 2.4 200 כ"ס .. בחברה הדגם הראשון מופיע כגרסה עלית בדגם , אבל רוב הלקוחות משוכנעים שהדגם השני טוב יותר ופונקציונאלי.. אין וויכוח על כך ששני הדגמים נחשבים איכותיים..

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #16 

בחנתי את שני המסכים ואני מסכים עם dor8....ה C8000 מתעלה על ה C7000 בקלות.
לא צריך את המבחנים של עופר בשביל להבחין בזה....עננות וזליגות אור, זוויות צפיה, עיצוב ....ועוד.
כל זה לא אומר ש C7000 לא מסך טוב מאוד....זה אומר ש C8000 קרוב למצויין. :wink:
לכל זה צריך לקחת בחשבון את הפרש המחירים הדי גדול בינהם ושכל אחד יחליט אם הוא שווה לו או לא.

costello
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

טלHD

אהבתי את ה"בקלות".. ניתוח מקצועי ומרשים..
מעניין שעוד מספר אנשים (כולל אני), צפינו בשני המסכים באותם תנאים ובתכנים זהים.. אף לא אחד מהם היה כ"כ נחרץ כמוך..
אגב, אני מדבר על אנשים "שקצת" מביני עניין..
אין וויכוח על הנושא שהסדרה 8 במספר פרמטרים טובה יותר.. הדגשתי שלא תמיד מבחינים בהבדלים.. וכמו תמיד עד כמה זה קריטי וכמה צריך להוסיף לשם כך... עלות/תועלת

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

אין וויכוח על הנושא שהסדרה 8 במספר פרמטרים טובה יותר..
...
נכון מאוד ! זה בדיוק מה שאנחנו טוענים.
אתה גם צודק לגבי נושא העלות מול תועלת. מי שיותר שואף לשלמות כמובן שישלם יותר ויבחר ב8000.
ללא קשר ה7000 מסך מעולה. הלוואי על כל אחד מסך כזה בסלון.

costello
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

דור.. מסכים איתך לחלוטין...

וגם מצטרף אליך לאיחולים , הלוואי על כל אחד מסך כזה בסלון...

saggib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה #20 

דרך אגב מה קורה לגבי עניין השרות במקרה של תקלה בדגם ה 80000 C לאחר תום תקופת האחריות של היבואן והמשוק המקבילי ?
הרי הוא לא מיובא על ידי סמליין . מה לגבי חלפים ,תיקונים וכו' ?
האם יש איזושהי התחיבות של היבואן המקבילי לתת שרות ולספק חלפים למסך גם בתום תקופת האחריות שהוא נותן עם קניית דגם זה ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”