אהלן,
החנייה שלנו סגורה על ידי שער חשמלי שנשלט על ידי שלט אלחוטי. לרוב, כשאנחנו יוצאים מהחנייה אנחנו שוכחים לסגור את החנייה והשער נשאר פתוח לרווחה.
השאלה שלי היא האם יש איזשהו מנגנון מבוסס טיימר או דבר דומה שמסוגל להעביר פקודה למנוע לסגור את השער לאחר כמה דקות אם לא סגרנו אותו אנחנו.
דיברתי עם החנות [כמו שאמרתי] ומסתבר שיש מנגנון מובנה במנוע [כמו שטרחתם להגיד לי ].
פשוט הייתי צריך לחפש את הג'מפרים בתוך המנוע, להוציא את האחד שכתוב לידו Program, ללחוץ בשלט על 2, להחזיר את הפרוגרם, להוציא את הג'מפר שכתוב עליו Timer. לחיצה בשלט על 1, להחזיר את הג'מפר, לחכות 2 דקות שזה הזמן שבחרתי [בזמן הזה אחת הנורות מהבהבת במנוע], ללחוץ שוב על 1 ולסגור את המנוע .
אני מבין שיש לך שער עם פיקוד של ECA אבל חשוב שהיה לך עיני בטיחות אחרת זה יכול להיסגר על מישהו לItay_Pollak
כל פיקוד התכנות שלו שונה הפיקוד שישasafsaf הוא פיקוד שבעייתי לתיכות עם תירצה עזרה דבר איתי בפרטי
אני ישמח לעזור
יש לי עיניות בטיחות מהרגע שהתקנתי את השער, בדברים כאלה לא חוסכים...
אני כן אשמח לקבל מידע על שאר האופציות שאני יכול לכוון, אם יש לך ידע בנושא.
לדוגמא אחרי שכיוונתי את הסגירה האוטומטית, כבר לא ניתן לסגור את השער בעזרת השלט, ותאכלס לא בא לי לשגע את החנות
כנס לאתר שלהם עם אני לא טועה רשום לך שםאת השם של הפיקוד בצד אתה ניכנס לאתר עם שם דגם ומוריד את ההוראות הפעלה שלו ככה אני עושה אני לא משתמש באותו פיקוד כמו שלך לכן אני לא יכול לעזור לך איתו וגם אין לי את ההוראות שלו עם תיתן לי דגם ושם אני יוכל לעזור לך