Denon 3806 מול Pioneer AX4AVi

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #41 

ראשית נתחיל מכך שהימהה 4600 מכשיר יותר מתקדם טכנולוגית מהפיוניר AX5AI
אני יכול להעיד רק על עצמי בבדיקות שאני ביצעתי - הרכב הרמקולים והסאב היו זהים בשני המיקרים גם בפיוניר וגם בימהה. בפיוניר הייתי צריך לבצע שמיניות כדי לקבל באס מה
שבימהה זה היגיע מובן מאליו גם בסטריאו
2 בדקתי מס' מכשירים שונים של פיוניר ב DIRECT והסאב לא נותק ????????????
3 בשבילי לצפות בסרט בימהה זו חוויה גדולה יחסית לפיוניר
4 שרכשתי את הימהה 4600 מכשיר 2600 היה בגדר מחשבות בס.ג
מבחינתי ההבדלים בין שני המכשירים ימהה ופיוניר הם תהומים
הכול שונה, גוון הצליל שונה ,עיבוד בקולנוע בימהה יותר טוב לדעתי
כיוונים וכייולים למינהם יותר טובים בימהה, השינויים בגוון הצליל נשמעים מידית בזמן כיוון הצליל .לדוגמא איקולייזר הפנימי, בניגוד לפיוניר ששומעים בכיוונים זה רעש של SSSSSS
ואתה אמור לנחש לאיזה גוון צליל הם מתכוונים ברעש הזה
לסיכום לטעמי האישי הימהה יותר טוב ונותן מענה טוב יותר לרמקולים שלי

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #42 

shay1 כתב:ראשית נתחיל מכך שהימהה 4600 מכשיר יותר מתקדם טכנולוגית מהפיוניר AX5AI
אני יכול להעיד רק על עצמי בבדיקות שאני ביצעתי - הרכב הרמקולים והסאב היו זהים בשני המיקרים גם בפיוניר וגם בימהה. בפיוניר הייתי צריך לבצע שמיניות כדי לקבל באס מה
3 בשבילי לצפות בסרט בימהה זו חוויה גדולה יחסית לפיוניר
4 שרכשתי את הימהה 4600 מכשיר 2600 היה בגדר מחשבות בס.ג
מבחינתי ההבדלים בין שני המכשירים ימהה ופיוניר הם תהומים
הכול שונה, גוון הצליל שונה ,עיבוד בקולנוע בימהה יותר טוב לדעתי
כיוונים וכייולים למינהם יותר טובים בימהה, השינויים בגוון הצליל נשמעים מידית בזמן כיוון הצליל .לדוגמא איקולייזר הפנימי, בניגוד לפיוניר ששומעים בכיוונים זה רעש של SSSSSS
ואתה אמור לנחש לאיזה גוון צליל הם מתכוונים ברעש הזה
לסיכום לטעמי האישי הימהה יותר טוב ונותן מענה טוב יותר לרמקולים שלי
...
אין אני מערער על המסקנות של טעמך האישי.
אבל טעות אחת גדולה טעית, אני מדבר של ה- AX4, שיש לו מערכת תיקון יותר מתקדמת. מכיוון ששהשואה שלך היא מול AX5, על מה אנו מדברים?
אבל לטעמי לא הצלחת להביא שום בדיקה שמראה כיצד הימהה נותן בסטריאו Flat - ואני מתכוון כיוון שטוח, ישר, ללא שום עיבודים ותיקונים מול כל רסיבר אחר.

אני מוכן לבצע עם כל אחד ניסוי, שיביא את הימהה, ובמצב שטוח לא ניתן יהיה להבחין ברסיברים.

כמובן שלאחר שכל אחד מהם מבצע את התיקון יתכן אחרת, יכול להיות שלטעמך הימהא עדיף. בכל אופן הבדל אחד מהותי הוא שלימהה יש אקוולייזר 9 תדרים, וכנ"ל ל- AX4, ול- AX5 יש רק 5 תדרים.
לAX4 יש מערכת תיקון גלים עומדים, שקודם היתה בפיוניר רק ב- AX10.

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #43 

יוסי - תיקון קטן: ל-AX5Ai (לא AX5) יש איקוולייזר עם 9 ערוצים.

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

shay1 כתב:אני יכול להעיד רק על עצמי בבדיקות שאני ביצעתי - הרכב הרמקולים והסאב היו זהים בשני המיקרים גם בפיוניר וגם בימהה. בפיוניר הייתי צריך לבצע שמיניות כדי לקבל באס מה
[b
...
אני לא יכול העיד על מכשירים שונים, אני יכול להעיד על AX4. שם אם תגדיר את הסאב כ-
Yes & Plus, תקבל את התופעה שאמרת, כי אז אתה מבקש שתמיד יתוסף סאב.

כנ"ל יקרה לך כאשר תגדיר את הקדמיים כ- Small.

אני מתאר לעצמי שב- AX5, זה מה שקרה לך
[/b]

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

יוסי , אני משאר ש-Shay1 מתבלבל (אם כי יתכן של- AX5Ai הכניסו שינוי). יש לי AX3 שהוא זהה ל-AX5 (ההבדל המהותי היחיד הוא iLink ב-AX5) – ואצלי ב-DIRECT ה-SUB כן מתנתק למרות שהוא הוגדר כ-PLUS...

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #46 

יוסי
אם לא הייתי מכיר את התגובות שלך בעבר הייתי חושב ע"פ הת'רד האחרון שאתה סוכן שתול של פיוניר.
לפי מה שאני מבין מדבריך רכשת ו/או שבחנת מס' רסיברים לאחרונה ומצאת ש-AX4VI של הפיוניר הוא הטוב ביותר.
מה לעשות שלא כל העולם חושב ככה וכמוך ובעיקר מס'חברים בפורום הזה.
גם אני האזנתי למספר רסיברים בליגה הזאת לאחרונה ב- SET UP זהה ולדעתי הימהה 4600/2600 טוב בהרבה מהפיוניר האנמי בכל מצב (גם בסטריאו ובעיקר בקולנוע ביתי).
תגיד שיש לפיוניר מערכת כיוון אוטומטי מתקדמת יותר,כיווני גלים עומדים וכו' הכל עלא כיפאק תכלס בסאונד גם הדנון 3806 גם הימהה שציינתי וגם האונקיו 803 לטעמי לא סופרים אותו.
גם בביקורות בכתבי עת מובילים בעולם לא ספרו את הפיוניר הנ"ל בליגה של הימהה ,לא יכול להיות שכולם שיכורים לא? 8O
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

SARAS כתב:יוסי
אם לא הייתי מכיר את התגובות שלך בעבר הייתי חושב ע"פ הת'רד האחרון שאתה סוכן שתול של פיוניר.
...
אותו הדבר אפשר לאומר גם עליך. אתה דוחף את "ימהה" כאילו אתה סוכן שלה :). כל אחד אוהב את מה שהוא אוהב... אפשר להתווכח על תכונות ה"מוסיקאליות" של AX4, אבל עוד לא ראיתי באף פורום אף הודעה (חוץ משלך)אשר מזלזלת ב-AX4 בק"ב! אתה אוהב את הצליל של "ימהה" - זכותך, אבל אין זאת אומרת שרסיברים אחרים לא שווים.
אגב, בימים האלה רציתי לשדרג את הרסיבר שלי וחרשתי את הרשת (בעיקר הפורומים, ולא "ביקורות בכתבי עת מובילים בעולם " - כי ברוב המקרים הם לא שווים הרבה) - ושם אומרים על "ימהה 4600" את מה שאתה אומר על AX4...
ועוד:
...
סלך לי, אבל עם כל הכבוד - אתה לא כל העולם...

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

SARAS כתב:יוסי
לפי מה שאני מבין מדבריך רכשת ו/או שבחנת מס' רסיברים לאחרונה ומצאת ש-AX4VI של הפיוניר הוא הטוב ביותר.
גם אני האזנתי למספר רסיברים בליגה הזאת לאחרונה ב- SET UP זהה ולדעתי הימהה 4600/2600 טוב בהרבה מהפיוניר האנמי בכל מצב (גם בסטריאו ובעיקר בקולנוע ביתי).
תגיד שיש לפיוניר מערכת כיוון אוטומטי מתקדמת יותר,כיווני גלים עומדים וכו' הכל עלא כיפאק תכלס בסאונד גם הדנון 3806 גם הימהה שציינתי וגם האונקיו 803 לטעמי לא סופרים אותו.
גם בביקורות בכתבי עת מובילים בעולם לא ספרו את הפיוניר הנ"ל בליגה של הימהה ,לא יכול להיות שכולם שיכורים לא? 8O
...
אני לא אמרתי בשום מקום שפוניר יותר טוב מאיזה שהוא רסיבר אחר מבחינת איכות צליל.

אני בדקתי ומצאתי שההבדל הנשמע במצב שטוח בין דנון לפיוניר הוא קשה להבחנה.

אני תיקנתי אי דיוקים לגבי הבחנות שעשו אחרים.

אני רוצה לציין שהדנון שנבחן ונכתב עליו כאן בפורום, הוא כנראה מכשיר לא תקין עם HUM
אך זה לא התגלה בממבחן, אלא רק כאשר אני בדקתי אותו.
מצטער אבל כמדומני שלא אתה ולא האחרים בצעו את הבדיקה שאני בצעתי. וכן אני כבר מזמן לא מאמין למי שמסתמך רק על בדיקה לפי שמיעה, מבלי לחבר ציוד בצורה שמאפשרת השוואה מידית וגם למדוד כמה דברים רחמנא לצלן.

מזמין אותך לבוא עם מה שתרצה, ולהוכח. כי לצערי הטיעונים שלך יש להם הגיון רק לצורך ויכוח. יתכן שכל הסיקורים שקראת היו מוטים, גם זו אפשרות, שצריך לקחת בחשבון?

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

ברשותכם אני רוצה להגיד כמה מילים.

שליחה #49 

:!: יוסי הוא איש עם הרבה כבוד וידע ואוליי אחד האנשים בעלי הידע הטכני הרב ביותר פה בפורום אז יש להתייחס בכבוד לבדיקות שהוא עשה ועוד יותר בכבוד לאישיותו.ובואו נעצור את ההיסחפות(סוכן פיוניר ...כאן). (f)
:!: כל המכשירים המדוברים בשרשור הזה הינם ברמות הגבוהות ביותר וההבחנה בינהן היא על קוצו של יוד שיכריע לכאן או לכאן...ומושפעת הרבה מהעדפות אישיות..השלט של הדנון לדוגמה -כפי שכתבתי בסקירה ,או שאתה אוהב אותו או שלא!!!יוסי לדוגמה לא אוהב אותו...גם אני לא מת עליו....יש כאלו שרק בשבילו יעדיפו את המכשיר.
אסור להינעל על סטיגמות ולחשוב בפארדיגמות(תבניות)גם אני לא ראיתי בעבר את ימהה ממטר והופתעתי במבחן ראש בראש עם הדנון שהימהה היה טוב יותר-ואף ציינתי זאת-אין פה בושה.
:!: מגזינים רציניים באירופה שבחנו את כל המכשירים שציינתי מדרגים את הימהה 2600 כטוב ביותר אחריו דנון ואחריו פיוניר ,מארנץ נועלת את הרשימה..
ימהה נותן את התמורה הטובה ביותר בזכות הסאונד ודוקא בסטריאו. 8O
לדנון יתרון הפרוססינג והרום קורקשן המשובח.
לפיוניר יתרון הטיפול בגאדז'טים בAX4 וסאונד בקולנוע סראונד.
כאמור כולם בפסגה וההבדלים גדולים בין קבוצה זו וניתן לצרף את האונקיו לבין היתר.
:!: יוסי אני נורא מצטער ועם כל הכבוד לך (f) ויש הרבה כמו שראית -אבל הדנון הנ''ל כשהיה אצלי היה תקין בוודאות,חד וחלק!עד שהגיע אליך היתה לו תקופה בחנות בה איני אחראי עליו.
דרך אגב אחר כך הוא היה אצל עוד מישהו ידוע מהפורום כמכשיר זמני ןלא התגלתה התופעה הנ''ל.
בבקשה בוא נסגור את הענין כי אתה מכניס אותו לפחות 5-6 פעמים וזה פוגע בי -כאילו בחנתי מכשיר תקול ולא שמתי לב.תודה.
חברה -איש איש וטעמו לאחד הימהה הוא המכשיר לשני הדנון ולשלישי הפיוניר -זה תלוי בהעדפות ובסגנון.
ישראל

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: ברשותכם אני רוצה להגיד כמה מילים.

שליחה #50 

il62 כתב::!: יוסי הוא איש עם הרבה כבוד וידע ואוליי אחד האנשים בעלי הידע הטכני הרב ביותר פה בפורום אז יש להתייחס בכבוד לבדיקות שהוא עשה ועוד יותר בכבוד לאישיותו.ובואו נעצור את ההיסחפות(סוכן פיוניר ...כאן). (f)
:!: כל המכשירים המדוברים בשרשור הזה הינם ברמות הגבוהות ביותר וההבחנה בינהן היא על קוצו של יוד שיכריע לכאן או לכאן...ומושפעת הרבה מהעדפות אישיות..השלט של הדנון לדוגמה -כפי שכתבתי בסקירה ,או שאתה אוהב אותו או שלא!!!יוסי לדוגמה לא אוהב אותו...גם אני לא מת עליו....יש כאלו שרק בשבילו יעדיפו את המכשיר.
אסור להינעל על סטיגמות ולחשוב בפארדיגמות(תבניות)גם אני לא ראיתי בעבר את ימהה ממטר והופתעתי במבחן ראש בראש עם הדנון שהימהה היה טוב יותר-ואף ציינתי זאת-אין פה בושה.
:!: מגזינים רציניים באירופה שבחנו את כל המכשירים שציינתי מדרגים את הימהה 2600 כטוב ביותר אחריו דנון ואחריו פיוניר ,מארנץ נועלת את הרשימה..
ימהה נותן את התמורה הטובה ביותר בזכות הסאונד ודוקא בסטריאו. 8O
כאמור כולם בפסגה וההבדלים גדולים בין קבוצה זו וניתן לצרף את האונקיו לבין היתר.
:!: יוסי אני נורא מצטער ועם כל הכבוד לך (f) ויש הרבה כמו שראית -אבל הדנון הנ''ל כשהיה אצלי היה תקין בוודאות,חד וחלק!עד שהגיע אליך היתה לו תקופה בחנות בה איני אחראי עליו.
דרך אגב אחר כך הוא היה אצל עוד מישהו ידוע מהפורום כמכשיר זמני ןלא התגלתה התופעה הנ''ל.
בבקשה בוא נסגור את הענין כי אתה מכניס אותו לפחות 5-6 פעמים וזה פוגע בי -כאילו בחנתי מכשיר תקול ולא שמתי לב.תודה.
חברה -איש איש וטעמו לאחד הימהה הוא המכשיר לשני הדנון ולשלישי הפיוניר -זה תלוי בהעדפות ובסגנון.
ישראל
...
א. קודם כל כל הכבוד על תגובה הכתובה היטב, ולדעתי צינת דברים מאוד נכונים וחשובים.

ב. אם פגעתי בך במשהו אני מאוד מאוד מתנצל. אני סיגתי את דברי ב- "כנראה" והייתי צריך יותר להדגיש זאת.
אכן המכשיר הלקוי לפי דברי שרגי, נמסר למישהו בתור תחליף עד שיקבל את ה- 3806. והוא לא מתלונן. אבל העובדה היא שהתופעה קיימת ונמדדה. להבחין בה בודאות קשה עם רמקולים בעלי נצילות רגילה או נמוכה. אני הבחנתי בגלל השימוש באוזניה. אז אבקש שלא תפגע, יש סיכוי מסוים שהתופעה הופיע גם בבדיקתך, ולא הבחנת בכך, והיא איזה שהוא פגם ייצור. כל זה הוא סיכוי, ועד שהמכשיר לא יבדק במעבדה מוסמכת לא נוכל לדעת.(אם בכלל) וכמובן ישנה אפשרות סבירה גם היא שהמכשיר היה תקין אצלך, ונפגע בדרך ממך ללגאסי או מלגאסי אלי.

בכל מקרה אני אכתוב בדיקה יותר מפורטת על AX4 גם טכנית וגם המסקנות האישיות. אני עדיין מבצע השוואות עם הדנון הישן, ואשמח לארח חברים חיפאים להשתתף ולחוות דיעה. (היה לי קשה כי עד יום חמישי היינו מטופלים באביה של אשתי)

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #51 

יוסי (Y)
:4u:
ישראל

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #52 

il62 כתב::!: ימהה נותן את התמורה הטובה ביותר בזכות הסאונד ודוקא בסטריאו. 8O

ישראל
...
שלום ישראל,
לא כל כך ברורה לי החלוקה כאן. הרי פרוססינג משפיע על איכויות הסראונד, אז איך זה שאתה נותן את היתרון בפרוססינג לדנון ואז את היתרון בקולנוע סראונד לפיוניר. נכון שההגברה היא גם פקטור, אבל למיטב ידיעתי ההגברה של פיוניר לא נחשבת למשהו מיוחד או ליותר איכותית מהדנון.

משמיעה שלך (ולא ביקורות שקראת) אתה היית מעדיף מכשיר אחד לסראונד ואחר לסטריאו?

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

vitalyi כתב:יוסי - תיקון קטן: ל-AX5Ai (לא AX5) יש איקוולייזר עם 9 ערוצים.
...
ויטאלי היקר אני לפעמים קפדן, ואני ירדתי מ- 3805 ו- Ax5 ברגע ששמעתי ששני החדשים שודרגו מ- 5 ל9 האם טעיתי? מאיפה המידע שלך?

הנה מה שמצאתי בחוברת של AX5Ai
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 183&pos=0

אני מקווה שהלינק יעבוד כי משום מה פורום אודיו במועדון לא מקבל ממני תמונות

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

לא מצליח, נסיון אחרון

שליחה #54 

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #55 

אני כתבתי תמצית של כל מבחן שביצעו ובעיקר את החוזקות של כל מכשיר בלי קשר לשני..
אני יכול להגיד מנסיון שלי שבסטריאו אני מעדיף את המסלול האנלוגי הקצר ביותר.

serge
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 518
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #56 

il62 כתב::!:
ישראל
...
מסכים ב 100% עם ישראל.
ומעבר לטעם האישי תלוי גם בשימוש שנעשה במכשיר.
לדוגמא: לפני הרבה שנים השתמשתי לקולנוע ביתי בימהה 2092, בזמנו, בקולנוע הוא היה הטוב ביותר שניתן להשיג מרסיבר ברמת המחיר שלו ויותר , אבל בסטראו הוא לא היה משהו (בלשון המעטה) היה לו צליל מתכתי כזה שלא אהבתי.
אז החלפתי אותו ב 939 של אונקיו, אשר בסטראו נתן תוצאה הטובה ביותר ששמעתי עד היום מרסיבר כלשהו. אבל בקולנוע נפל מהימהה הקודם.

שני המכשירים היו מצוינים אבל לכ"א היה יתרון ברור בשימוש מסוים.

גם היום רכשתי את ה AX4I מכיו שלטעמי הוא נותן את התוצאה הטובה ביותר לרסיבר במחירו (או בכלל) לקולנוע ביתי ומבחינת פיצ'רים וזהו בדיוק השמוש שלי בו. אבל יתכן (לא בדקתי) שבסטראו הו נשמע פחות טוב ממכשיר אחר.

SARAS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 931
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #57 

ערב טוב vitalyi ולשאר החברה בת'רד הנ"ל!
קשה לי להאמין שקראת או ראית פורום שבו מישהו "קטל" את הימהה 4600.לא אני לא סוכן של ימהה ולא של דנון ולא של פיוניר.
שמעתי למעלה מ-20 שנה מאות רסיברים מתקופת הסטריאו הבסיסי ועד להופעת הסראונד הביתי.
מה לעשות שבקשת רחבה מאוד של רמקולים רסיברי פיוניר לטעמי היו חלשים בקולנוע הביתי?
אמנם הצליל שלהם לרוב הוא פתוח וברור אבל בקולנוע ביתי בעיקר יש נפילה רצינית בהשוואה לכל ימהה ששמעתי וכגם דנון ותופעה זו לא השתנתה גם בדגמי 2006.
בהחלט מדובר בפורום הזה ברסיברים מהמעלה הראשונה ופחות או יותר באותו סדר גודל של מחיר (מלבד ה-4306 של דנון).יכול להיות שבמצב FLAT לא מרגישים הבדלים מהותיים ע"פ ישראל אבל בהנמחה שאחד מתכונות הרסיברים הנ"ל הוא RC משוכלל אתם מכירים מישהו ששומע רסיבר כל הזמן במצב FLAT?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #58 

האם אנחנו שוכחים דבר אחד חשוב בדיון והוא התאמת הרמקול למכשיר?
יכול להיות שיוסי מאוד צודק בתוענה שלו, אם המכשיר חובר לרמקול שבמיקרה
מתאים למכשיר מבחינת גוון הצליל,נצילות וכו'
לכן אולי ההשוואה היא לא כל כך נכונה הרי לי המכשיר של פיוניר לא התאים מבחינת הסאונד
במצב נתון של רמקולים וכאשר חיברתי את הימהה היתגלו דברים בגו
אולי הדבר נכון גם לגבי הפיוניר של יוסי ועוד מס' חברים שהמכשיר פיוניר מתאים לסוג הרמקולים שלהם והימהה פחות מתאים
תקנו אותי עם אני טועה

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #59 

שי
אין ספק שאתה צודק ולזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי התמה אישית
סוג המוזיקה-סוג הרמקול-העדפה לסטריאו או קולנוע ביתי.
יוסי לא בדק את הימהה.
ודוקא הוא בא מהדנון(המכשיר הקודם שלו)אל הפיוניר כך שהרפרנס שלו להשוואה בינהם נכון.

vitalyi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #60 

yosihary כתב: ויטאלי היקר אני לפעמים קפדן, ואני ירדתי מ- 3805 ו- Ax5 ברגע ששמעתי ששני החדשים שודרגו מ- 5 ל9 האם טעיתי? מאיפה המידע שלך?
...
יוסי

כנראה שאתה צודק ואני טעיתי - או, יותר נכון, האתר האירופאי של PIONEER הטעה אותי. אם ב- http://www.pioneer-eur.com/eur/product_ ... y_id=42-98 תלחץ על הקישור: Multi-Channel Acoustic Calibration System ותראה את המצגת עד הסוף – תראה שיש שם בפרוש תשעה ערוצים (רעיתי זאת לפני שנה, הרבה לפני הופעתו של AX4). אבל עכשיו, על מנת להיות בטוח, נכנסתי ל- owner's manual - באמת, יש רק שישה ערוצים בכיול PRO וחמישה – בכיול רגיל :( ... סליחה... :oops:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”