Denon 3806 מול Pioneer AX4AVi
! Ride with the wind of change
SARAS
אפשר להרחיב בבקשה – במה זה מתבטא?
עד כמה שהבנתי מאתרים שונים, ב-DENON 3806 אין Up conversion מ-composite ל- component (ב-AX4 יש). בנוסף, ב-AX4 יש RC מתקדם עם המוניטורינג ותיקונים במחשב. אגב, כאשר בזמנו בחרתי בין PioneerAX3 ל-Denon3803, ה-Pioneer נשמע לי הרבה יותר טוב. אז – במה ה-denon טוב יותר? רק מידע גולמי, בבקשה (על סמך ניסיון אישי - לא לפי מאמרים).
אפשר להרחיב בבקשה – במה זה מתבטא?
עד כמה שהבנתי מאתרים שונים, ב-DENON 3806 אין Up conversion מ-composite ל- component (ב-AX4 יש). בנוסף, ב-AX4 יש RC מתקדם עם המוניטורינג ותיקונים במחשב. אגב, כאשר בזמנו בחרתי בין PioneerAX3 ל-Denon3803, ה-Pioneer נשמע לי הרבה יותר טוב. אז – במה ה-denon טוב יותר? רק מידע גולמי, בבקשה (על סמך ניסיון אישי - לא לפי מאמרים).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מקווה שניופאן קיבלו את רשות רייטינג לפרסם את הקובץ הנ"ל!
אגב, לפי מה שהבנתי ההשוואה של רן לוי היתה בין מערכות (כלומר, 4306 מול AX4AVi כל אחת עם מערכת רמקולים שונה, כך שיש יותר מדי פרמטרים שונים בכדי שאפשר יהיה לפסוק).
קיוותי ש-il62 יוכל לתת לנו השוואה על אותם רמקולים בדיוק, מקווה שהוא יעשה זאת בעתיד.
אגב, לפי מה שהבנתי ההשוואה של רן לוי היתה בין מערכות (כלומר, 4306 מול AX4AVi כל אחת עם מערכת רמקולים שונה, כך שיש יותר מדי פרמטרים שונים בכדי שאפשר יהיה לפסוק).
קיוותי ש-il62 יוכל לתת לנו השוואה על אותם רמקולים בדיוק, מקווה שהוא יעשה זאת בעתיד.
עופר
הבטיחו לי פיוניר AX4 לבדיקה
המכשירים התעכבו במכון התקנים
ועכשיו פשוט נמכרו ואין אחד בתצוגה....כי חיכו להם
ממה שבדקתי במקומות אחרים וממה שקראתי ולמדתי מכמה מגזינים בחול הדנון טוב בסדר גודל!!
דרך אגב אין הבדל באודיו בין 3806 ל4306 פרט להספק מעט גבוה יותר...
מי שמפתיע דוקא הוא הימהה 2600 שעושה גם אפסקיילינג וה4600 .
בעימות שעשיתי בסטריאו סטאר בין ימהה 4600 לדנון 3806
דוקא הימהה היה טוב באופן מאוד מוחשי,פתוח יותר צלול יותר ומפורט יותר וזה נבחן לגבי אותם רמקולים- בהסתייגות אחת -נבחן ללא רום קורקשן!!!
הרום קורקשן של הדנון נותן לו את היתרון לנצח את הימהה בנקודות בודדות לדעתי וגם זה בחדרים בהם נדרש הרום קורקשן לעבוד קשה בתיקוני אקוסטיקה..
לדעתי הכוכבים החדשים המקבילים ראויים לבדיקה והם הימהה 2600 המבריק
מול הבחור הכי חדש בעיר הדנון 2807-שניהם נותנים תמורה מצוינת למחיר ומצטיידים במיטב האלקטרוניקה כולל שיפור וידאו על ידי אפסקיילינג.אשמח לבדוק אותם אם יהיו לי מכשירים.
בכלל מסקרן מאוד כמו שכתבתי מבחן שנקרא פיינל -4 בין
ימהה4600
דנון 3806
פיונירAX4I
אונקיו או מרנץ מקבילי
ודו קרב בליגה מעט נמוכה יותר בין המכשירים שנותנים הכי הרבה אלקטרוניקה לכל שקל!!!
ימהה 2600 לבין דנון 2807
אני בטוח שזה יסקרן רבים רבים מהפורום שחלקם מחכים על הגדר לקנות את אחד המכשירים
לצערי -אין לי יכולת לארגן מכשירים לבדיקה ..
ומצבי הגופני הנוכחי מאפשר לי להרים רק את הפרוספקטים שלהם בלבד וללמוד ממבחנים מקבילים שנעשו בחו'ל וחלק מפרטיהם כתבתי לכם למעלה
ישראל
הבטיחו לי פיוניר AX4 לבדיקה
המכשירים התעכבו במכון התקנים
ועכשיו פשוט נמכרו ואין אחד בתצוגה....כי חיכו להם
ממה שבדקתי במקומות אחרים וממה שקראתי ולמדתי מכמה מגזינים בחול הדנון טוב בסדר גודל!!
דרך אגב אין הבדל באודיו בין 3806 ל4306 פרט להספק מעט גבוה יותר...
מי שמפתיע דוקא הוא הימהה 2600 שעושה גם אפסקיילינג וה4600 .
בעימות שעשיתי בסטריאו סטאר בין ימהה 4600 לדנון 3806
דוקא הימהה היה טוב באופן מאוד מוחשי,פתוח יותר צלול יותר ומפורט יותר וזה נבחן לגבי אותם רמקולים- בהסתייגות אחת -נבחן ללא רום קורקשן!!!
הרום קורקשן של הדנון נותן לו את היתרון לנצח את הימהה בנקודות בודדות לדעתי וגם זה בחדרים בהם נדרש הרום קורקשן לעבוד קשה בתיקוני אקוסטיקה..
לדעתי הכוכבים החדשים המקבילים ראויים לבדיקה והם הימהה 2600 המבריק
מול הבחור הכי חדש בעיר הדנון 2807-שניהם נותנים תמורה מצוינת למחיר ומצטיידים במיטב האלקטרוניקה כולל שיפור וידאו על ידי אפסקיילינג.אשמח לבדוק אותם אם יהיו לי מכשירים.
בכלל מסקרן מאוד כמו שכתבתי מבחן שנקרא פיינל -4 בין
ודו קרב בליגה מעט נמוכה יותר בין המכשירים שנותנים הכי הרבה אלקטרוניקה לכל שקל!!!
ימהה 2600 לבין דנון 2807
אני בטוח שזה יסקרן רבים רבים מהפורום שחלקם מחכים על הגדר לקנות את אחד המכשירים
לצערי -אין לי יכולת לארגן מכשירים לבדיקה ..
ומצבי הגופני הנוכחי מאפשר לי להרים רק את הפרוספקטים שלהם בלבד וללמוד ממבחנים מקבילים שנעשו בחו'ל וחלק מפרטיהם כתבתי לכם למעלה
ישראל
בוקר טוב IL62
הימהה 2600 לא נמצא בליגה נמוכה בהשוואה לכל הרסיברים שציינת (בעיקר אל מול 3806,פיוניר AX4 )
בעולם כבר הפסיקו לייצר את הימהה 4600 (למרות שהוא שהה בשוק בערך שנה)כרגע ה-2600 הוא הכוכב של ימהה בשוק ברמת מחירים שפויה.
ה-2600 זהה לחלוטין ל-4600 מבחינת מראהו,מבנהו וכו'.ההגברה גם זהה לחלוטין בין 2 הרסיברים הנ"ל מה ששונה הוא: ב-2600 הורידו את חיבור ה-ILINK (קיים ב-4600)
אבל הוסיפו לו SCALER וידאו יחסית איכותי שעושה UPSCALE לכל אות וידאו.הוא גם זול במעט מה-4600 מה שעושה אותו לעיסקה מצוינת.
הרסיבר הזה לטעמי הוא מס' 1 ברמת המחיר וברמת הרסיברים שאתה מנסה לעמת מולו.
הימהה 2600 לא נמצא בליגה נמוכה בהשוואה לכל הרסיברים שציינת (בעיקר אל מול 3806,פיוניר AX4 )
בעולם כבר הפסיקו לייצר את הימהה 4600 (למרות שהוא שהה בשוק בערך שנה)כרגע ה-2600 הוא הכוכב של ימהה בשוק ברמת מחירים שפויה.
ה-2600 זהה לחלוטין ל-4600 מבחינת מראהו,מבנהו וכו'.ההגברה גם זהה לחלוטין בין 2 הרסיברים הנ"ל מה ששונה הוא: ב-2600 הורידו את חיבור ה-ILINK (קיים ב-4600)
אבל הוסיפו לו SCALER וידאו יחסית איכותי שעושה UPSCALE לכל אות וידאו.הוא גם זול במעט מה-4600 מה שעושה אותו לעיסקה מצוינת.
הרסיבר הזה לטעמי הוא מס' 1 ברמת המחיר וברמת הרסיברים שאתה מנסה לעמת מולו.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שתי שאלות לגבי Denon 3806:
1. האם יש תאימות בין iLink של PIONEER ל-DENON link? יש לי DVD של PIONEER עם יציאת iLink – האם אוכל לחבר אותו ל- 3806?
2. האם ב-DENON באמת אין Up conversion מ-composite ל – component ומ-S-video ל- component?
1. האם יש תאימות בין iLink של PIONEER ל-DENON link? יש לי DVD של PIONEER עם יציאת iLink – האם אוכל לחבר אותו ל- 3806?
2. האם ב-DENON באמת אין Up conversion מ-composite ל – component ומ-S-video ל- component?
במפרט של הימהה רשום שהוא עושה UPSCALING .
לגבי ההשוואה בין הרסיברים אין יתרון בולט לשום רסיבר , אם נכנס לדקויות אז לטעמי הפיוניר נשמע קצת יותר טוב גם בסטיראו וגם בסטיראו, אבל זו היתה בדיקה עם סט אחד של רמקולים וכל בדיקה ככל שתהיה רצינית אם אתה לא עושה אותה ולא עם הרמקולים שלך אזי היא לא אומרת כלום.
לגבי ההשוואה בין הרסיברים אין יתרון בולט לשום רסיבר , אם נכנס לדקויות אז לטעמי הפיוניר נשמע קצת יותר טוב גם בסטיראו וגם בסטיראו, אבל זו היתה בדיקה עם סט אחד של רמקולים וכל בדיקה ככל שתהיה רצינית אם אתה לא עושה אותה ולא עם הרמקולים שלך אזי היא לא אומרת כלום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
vitalyi,
1. מדובר בשני סוגי תקשורת שונים בתכלית. ILINK זה תקן (FIREWIRE), בעוד ש-DENON LINK הוא רק אפקטיבי למכשירים של דנון ואינו בעל תקן רשמי כלשהו (המחבר הוא מחבר זהה ל-ETHERNET).
2. איזה דנון בדיוק ולמה אתה מתכוון? אם הכוונה היא רק פילטרים (כלומר מעבר פיזי בין סוגי חיבור, ולא עיבוד תמונה) אז ה-2807 אמור גם לעשות זאת.
1. מדובר בשני סוגי תקשורת שונים בתכלית. ILINK זה תקן (FIREWIRE), בעוד ש-DENON LINK הוא רק אפקטיבי למכשירים של דנון ואינו בעל תקן רשמי כלשהו (המחבר הוא מחבר זהה ל-ETHERNET).
2. איזה דנון בדיוק ולמה אתה מתכוון? אם הכוונה היא רק פילטרים (כלומר מעבר פיזי בין סוגי חיבור, ולא עיבוד תמונה) אז ה-2807 אמור גם לעשות זאת.
הימהה 2600 עושה אפ-סקיילינג
יש ביקורת עליו ב-audioholics שמשבחת את המגבר וגם את יכולות האפ-סקיילינג שלו, אבל האמת שאני לא זוכר מתי ראיתי ביקורת שהיא לא מפרגנת, אז אני קצת סקפטי בנוגע לביקורות.
הבהרות!!!
קודם קבלו מפרט של שני המכשירים
הדנון 2807
http://www.avland.co.uk/denon/avr2807/avr2807.htm
הימהה 2600
http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv2600/rxv2600.htm
ועכשיו לתשובות
הימהה עושה UPSCALING חד משמעית ואילו הדנון לא(טעות שלי-מצטער)
שניהם עושים Up conversion
הימהה מכוון גבוה יותר והוא יקר יותר-הוא יתמודד מול הדנון 3806
ואכן כל הביקורות בחו''ל מציינות אותו כמורה דרך..כמכשיר מבריק...ואוליי הטוב בקבוצתו...
ישראל
הדנון 2807
http://www.avland.co.uk/denon/avr2807/avr2807.htm
הימהה 2600
http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv2600/rxv2600.htm
ועכשיו לתשובות
הימהה עושה UPSCALING חד משמעית ואילו הדנון לא(טעות שלי-מצטער)
שניהם עושים Up conversion
הימהה מכוון גבוה יותר והוא יקר יותר-הוא יתמודד מול הדנון 3806
ואכן כל הביקורות בחו''ל מציינות אותו כמורה דרך..כמכשיר מבריק...ואוליי הטוב בקבוצתו...
ישראל
התכוונתי לעיבוד תמונה (up conversion) ב-Denon 3806. ב-Pioneer AX4 יש אפשרות להמיר composite ל-component.oferlaor כתב: 2. איזה דנון בדיוק ולמה אתה מתכוון? אם הכוונה היא רק פילטרים (כלומר מעבר פיזי בין סוגי חיבור, ולא עיבוד תמונה) אז ה-2807 אמור גם לעשות זאת....
Aloni, תודה רבה.
אני החלטתי לרדת מ-Denon3806 בגלל חוסר iLink , לכן הסוגיה כבר איבדה אקטואליות בשבילי...
אגב, סוף- סוף התפניתי לקראו ביקורת של רן לוי אליה נתן קישור aviv007. זה אפילו לא חובבנות אלא פשוט בדיחה! רמקולים שונים, מקורות מוסיקה ווידיאו שונים עבור שני הרסיברים (אני מתכוון רק ל-Denon3806 ו-PioneerAX4, לא היה לי חשק להמשיך לקרוא את זה...). התייחסות מזערית לפיצ'רים של הרסיברים - וזרם אמוציות ללא תוכן....
שיכנס אל האתר שלנו כדי ללמוד איך כותבים ביקורות
!
אני החלטתי לרדת מ-Denon3806 בגלל חוסר iLink , לכן הסוגיה כבר איבדה אקטואליות בשבילי...
אגב, סוף- סוף התפניתי לקראו ביקורת של רן לוי אליה נתן קישור aviv007. זה אפילו לא חובבנות אלא פשוט בדיחה! רמקולים שונים, מקורות מוסיקה ווידיאו שונים עבור שני הרסיברים (אני מתכוון רק ל-Denon3806 ו-PioneerAX4, לא היה לי חשק להמשיך לקרוא את זה...). התייחסות מזערית לפיצ'רים של הרסיברים - וזרם אמוציות ללא תוכן....
שיכנס אל האתר שלנו כדי ללמוד איך כותבים ביקורות