רכישת Kinect מ-ebay
היי,
אני עומד לרכוש קינקט מ-ebay ולשלוח אותו לחבר שנמצא בקופרטינו. הקינקט חדש אבל לא מגיע באריזה המקורית, רק עם כבל מתח, 140$.
רציתי לברר לפני שאני מזמין אם עליי לשים לב לפרטים מסויימים בחיישן, דגם ספציפי או משהו כזה או שכל החיישנים מתאימים לכל המכשירים.
תודה
אני עומד לרכוש קינקט מ-ebay ולשלוח אותו לחבר שנמצא בקופרטינו. הקינקט חדש אבל לא מגיע באריזה המקורית, רק עם כבל מתח, 140$.
רציתי לברר לפני שאני מזמין אם עליי לשים לב לפרטים מסויימים בחיישן, דגם ספציפי או משהו כזה או שכל החיישנים מתאימים לכל המכשירים.
תודה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73383
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הכל מתאים להכל, אם יש לך את ה XBOX SLIM אפילו לא תצטרך את כבל המתח (הוא יקבל מתח מהקונסולה), אבל אני הייתי מאוד מאוד חושד במוכר שמוכר לי מוצר שלא באריזה המקורית, לי זה מריח מאוד מאוד רע.
חרשתי קצת את ebay, הבעיה היא שכל החיישנים שם מגיעים בלי המתאם, אפילו אלה בקופסא שעולים 159$. אין לי סלים אז אצטרך לרכוש שנאי בנפרד בשווי 200 ש"ח. כל העסק יוצא לא משתלם בהתחשב בעובדה שבארץ מוכרים קומפלט ב-888 ב-pcgames.
שים לב למכס
המכס עלולים לאכול אותך.אני הזמנתי משקפי תלת מימד של xpand עלה לי 530.המוכר רשם לי אותו כמתנה ובשווי 45$!!! ובכל זאת המכס תפסו אותו והמע"מ+המכס עלו לי עוד 200 ש"ח!!-כמעט חצי מהמשקפיים-זה בהחלט מטורף וכדאי שתשקול זאת..
אוזס
אוזס