האם ההרמוני one יודע מה מצב המכשיר לפני שהוא מבצע פעולה?
היי,
שאלה בסיסית ומעניינת, אני בדרך לרכוש את ההרמוני one, אלא אם כן יהיו הפתעות ואלך על ה-900, למרות שהעובדה שאין ל-900 מאקרואים דיי מציקה....
לגבי אותם מאקרואים:
האם השלט "זוכר" את מצב המכשיר (לדוגמא דולק לא דולק?)
דוגמא: ראיתי סרט ב-HTPC ואני רוצה לראות טלוויזיה עכשיו
סדר הפעולות בלראות טלוויזיה בטח יהיה:
* הדלק רסיבר
* הדלק טלוויזיה
* הדלק ממיר של הוט
אבל....מכיוון שהייתי כבר ב-HTPC, אם אלחץ על המאקרו הנ"ל, הטלוויזיה והרסיבר יכבו, מכיוון שהכפתור של ON/OFF הוא אותו כפתור....אני צודק, או מפספס משהו?
תודה
שאלה בסיסית ומעניינת, אני בדרך לרכוש את ההרמוני one, אלא אם כן יהיו הפתעות ואלך על ה-900, למרות שהעובדה שאין ל-900 מאקרואים דיי מציקה....
לגבי אותם מאקרואים:
האם השלט "זוכר" את מצב המכשיר (לדוגמא דולק לא דולק?)
דוגמא: ראיתי סרט ב-HTPC ואני רוצה לראות טלוויזיה עכשיו
סדר הפעולות בלראות טלוויזיה בטח יהיה:
* הדלק רסיבר
* הדלק טלוויזיה
* הדלק ממיר של הוט
אבל....מכיוון שהייתי כבר ב-HTPC, אם אלחץ על המאקרו הנ"ל, הטלוויזיה והרסיבר יכבו, מכיוון שהכפתור של ON/OFF הוא אותו כפתור....אני צודק, או מפספס משהו?
תודה
- Joss
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
התשובה היא כן - הוא זוכר אבל אם מישהוא יקח את השלט הרגיל, למשל של הטלוויזיה וידליק אותה, אז ההרמוני יטעה, לכן מומלץ להשתמש בקודים דיסקרטיים בהרמוני. למשל קוד ספציפי ל- ON וקוד אחר ל- OFF כנ"ל למגבר, ל - INPUT SELECTION וכו'
רוב המכשירים החדשים תומכים בקודים דיסקרטיים
בנוסף, גם אם הוא טועה, יש מקש HELP בהרמוני שמתקן את זה
רוב המכשירים החדשים תומכים בקודים דיסקרטיים
בנוסף, גם אם הוא טועה, יש מקש HELP בהרמוני שמתקן את זה
נוסף על כך
ישנם מכשירים שיודעים "לדבר" עם השלט ולהודיע ל מצבם הנוכחי. השלט לפי זה יודע אם לשלוח פקודה ואיזו.
דודי.
אצלי מוגדר לו כאשר אני בוחר מאקרו אחר להפעיל בזמן שמאקרו אחר מופעל אז הוא מכבה את המכשירים שלא רלוונטים למאקרו שבחרתי.
כמו שאני מבין את זה :
כאשר אני בתוכנית לצפות בטלויזיה ואני רוצה לעבור לתוכנית לשחק בXBOX360, הוא משאיר את הטלויזיה והרסיבר דולקים אבל מכבה את הממיר ובמקומו מדליק את הXBOX.
כמו שאני מבין את זה :
כאשר אני בתוכנית לצפות בטלויזיה ואני רוצה לעבור לתוכנית לשחק בXBOX360, הוא משאיר את הטלויזיה והרסיבר דולקים אבל מכבה את הממיר ובמקומו מדליק את הXBOX.