MKV multi track קבצי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה בטוח שאתה מתכוון לסטרימים של וידיאו ולא של אודיו?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
במעטפת mkv ניתן להכניס מספר ערוצי וידאו, אני גם זוכר שראיתי מספר שחרורים נפוצים כאלו.
MDK,
כמדומני יש למשפחת ה TViX תמיכה בכאלו קבצים, אך אני לא זוכר את התסריט המדוייק להעברת ערוץ. נסה לשחק עם כפתורי ההגדרות השונים במהלך Playback, הגיוני שתמצא את זה בקלות.
MDK,
כמדומני יש למשפחת ה TViX תמיכה בכאלו קבצים, אך אני לא זוכר את התסריט המדוייק להעברת ערוץ. נסה לשחק עם כפתורי ההגדרות השונים במהלך Playback, הגיוני שתמצא את זה בקלות.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ziv_r צודק
ב TVIX מעבירים STREAM של אודיו בכפתור AUDIO בשליש התחתון של השלט מצד שמאל, על הכפתור יש ציור
של שפתיים.
וודא גם שאתה עובד בגירסת הקושחה האחרונה 2.08, בתפריט SETUP ו SYSTEM מצד ימינה למטה במסך יופיע לך מספר הגירסה, אם המכשיר מחובר לרשת האינטרנט תוכל ללחוץ על עדכון קושחה אוטומטי ולבחור ב 2.08 לשדרוג.
אם אתה מתכוון לSTREAM של וידאו אז לא נתקלתי בקבצים כאלה באופן אישי.
MDK אם תוכל להעביר SAMPLE של קובץ כזה או לתת שם מדוייק אז ננסה להשיג את הקובף ולבדוק.
ב TVIX מעבירים STREAM של אודיו בכפתור AUDIO בשליש התחתון של השלט מצד שמאל, על הכפתור יש ציור
של שפתיים.
וודא גם שאתה עובד בגירסת הקושחה האחרונה 2.08, בתפריט SETUP ו SYSTEM מצד ימינה למטה במסך יופיע לך מספר הגירסה, אם המכשיר מחובר לרשת האינטרנט תוכל ללחוץ על עדכון קושחה אוטומטי ולבחור ב 2.08 לשדרוג.
אם אתה מתכוון לSTREAM של וידאו אז לא נתקלתי בקבצים כאלה באופן אישי.
MDK אם תוכל להעביר SAMPLE של קובץ כזה או לתת שם מדוייק אז ננסה להשיג את הקובף ולבדוק.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 23/01/2011 8:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אני חוזר בי מדברי לגבי תמיכה של מעבר בין ערוצי וידאו ב TViX, כנראה שזה קיים כיום רק ב HTPC.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
החלפת סטרימים של וידיאו ב HTPC היא ממש טריויאלית, אבל נתקלתי אולי בסרט אחד שהיה בו יותר מוידיאו אחד, נדמה לי שזה היה blade runner שבו הייתה גם הגרסה עם הסוף התיאטרלי וגם הסוף של הבמאי וזה באמת היה לפני הרבה שנים.
מכל מקום, אם זו ממש בעיה אפשר להשתמש ב MKVMerge GUI ו MKV Exctract GUI כדי לשלוף את הוידיאו הלא רצוי או לערוך שני קבצים, כל אחד עם וידיאו משלו. זה לא פתרון מושלם אבל זה עובד.
מכל מקום, אם זו ממש בעיה אפשר להשתמש ב MKVMerge GUI ו MKV Exctract GUI כדי לשלוף את הוידיאו הלא רצוי או לערוך שני קבצים, כל אחד עם וידיאו משלו. זה לא פתרון מושלם אבל זה עובד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.