אמפריית הפשע
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
סתם מעניין אותי, סיימתי לראות עכשיו פרק 1.
מה זה השטויות האלו ?
שעה פלוס של סדרה איטית ומעייפת
הדבר הכי מרתק ששמעתי זה שאל קאפון התחיל כנהג בוס...
מוזר..
מה זה השטויות האלו ?
שעה פלוס של סדרה איטית ומעייפת
הדבר הכי מרתק ששמעתי זה שאל קאפון התחיל כנהג בוס...
מוזר..
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
למרות העייף, הפרק הראשון של סקורסזה הוא החלש בעונה.
העונה משתפרת והולכת ככל שהיא מתקדמת.
העונה משתפרת והולכת ככל שהיא מתקדמת.
הקצב אכן לא מתאים לכל אחד. אני אישית אהבתי.שעה פלוס של סדרה איטית ומעייפת...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
כרגע בפרק השביעי של הסידרה, והתחלתי לצפות בה בלי יותר מדי ציפיות - פשוט מצוינת. נהנה מכל רגע.
כל פעם דוחה את הלמידה למבחן כדי לצפות בעוד פרק אחד. מזל שתקופת המבחנים נגמרת בקרוב
כל פעם דוחה את הלמידה למבחן כדי לצפות בעוד פרק אחד. מזל שתקופת המבחנים נגמרת בקרוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
משום מה לקח להם כמה וכמה פרקים להתניע כמו שצריך, אבל לקראת אמצע העונה, כשכבר מתחילים להבין מי כל הדמויות ואת הדינמיקה העדינה בינהם, זה כבר מתחיל לתפוס תאוצה. לקראת סוף העונה כבר הייתי מכור, בעוד שאחרי שני הפרקים הראשונים בעיקר נשארתי בגלל שמות השחקנים והמפיקים שמשתתפים בזה.
ראיתי אתמול את הפרק הראשון וזה הספיק לי בשביל להתאהב. אני פשוט מת על הסגנון הזה של סרטים של פעם כמו "once apon a time in america" ו"goodfellas" והפרק הראשון היה כמו סרט בפני עצמו. נהניתי מכל רגע ונשאבתי לכל ניואנס.
אם אתם אומרים שזה עוד נחשב לפרק חלש וזה משתפר עם הזמן, אז זה אומר שמצאתי סדרה חדשה שהולכת לתקוע יתד ולהעיף סדרה אחרת מה"TOP 5" שלי.
אם אתם אומרים שזה עוד נחשב לפרק חלש וזה משתפר עם הזמן, אז זה אומר שמצאתי סדרה חדשה שהולכת לתקוע יתד ולהעיף סדרה אחרת מה"TOP 5" שלי.
אני גם מאוד מתחבר לסגנון הזה של שנות ה20, שפל כלכלי וכל התקופה הזאת מאוד מרתקת.
במיוחד כשהתפאורה והעיצוב כל כך מדוייקים.
הפרק הראשון באמת לפעמים נמרח טיפה אבל אם זה משתפר עם הפרקים אז אני אמשיך לצפות בתקווה להתאהב ולהתמכר.
במיוחד כשהתפאורה והעיצוב כל כך מדוייקים.
הפרק הראשון באמת לפעמים נמרח טיפה אבל אם זה משתפר עם הפרקים אז אני אמשיך לצפות בתקווה להתאהב ולהתמכר.
קצת נסחפו עם הסדרה הזאת.
הפקה יפה, מרשימה אבל לדעתי כל הרעש הוא בגלל סקורסזה.
אם זה היה במאי לא מוכר (לנו) לא היה להם על מה להישען.
יש תוכניות לא פחות טובות ולא פחות מעניינות בתקציב של עשירית !!
גם הפסיפיק נעשה בתקציב רצחני והיה סתם משעמם.
לפחות אימפריית הרשע סדרה טובה אבל יש טובות ממנה, ובענק
הפקה יפה, מרשימה אבל לדעתי כל הרעש הוא בגלל סקורסזה.
אם זה היה במאי לא מוכר (לנו) לא היה להם על מה להישען.
יש תוכניות לא פחות טובות ולא פחות מעניינות בתקציב של עשירית !!
גם הפסיפיק נעשה בתקציב רצחני והיה סתם משעמם.
לפחות אימפריית הרשע סדרה טובה אבל יש טובות ממנה, ובענק
1. אין תמיד קשר בין עניין וטיב התוכנית לבין העלות שלה. אם אתה רוצה לעשות תפאורה משכנעת, אתה לא יכול תמיד יכול לעשות את זה עם אלתורים מקוריים. בטח שלא משהו ברמה של הסדרה הזאת. המכוניות, הרקע, התלבושות, האוירה, זה נראה כאילו אטלנטיק סיטי של שנות ה-20 חיה ובועטת ורואים בבירור היכן הושקע הכסף. רואים המון השקעה בכל פרט קטן ולי זה מאד תפס את העין.
2. שחקן בסדר גודל של סטיב בושמי, כוכב הוליוודי ושחקן ענק לכל הדעות בטוח עולה לא מעט כסף, והאופן שבו הוא ביצע את התפקיד היה מושלם.
גם שחקנים אחרים הרשימו אותי ומבחינתי ראויים לקבל תפקידים רציניים בסרטי קולנוע. מייקל פיט(ג'ימי דרמונדי) מזכיר לי את ליאונרדו דיקפריו ולדעתי העתיד שלו עוד לפניו. מייקל סטולברג(ארנולד רושטיין) ראוי לציון ויותר מכך.
3. אני לא מכיר כל כך הרבה סדרות שטובות מהסדרה הזאת. בטח שלא "בענק". ההשקעה הכספית העצומה הייתה לטובת יצירת אפקט של "גרנדיוזיות" לסדרה ולגרום לה להרגיש כמו סרט ולא "עוד סדרת טלוויזיה" לדעתי המטרה הושגה במלואה. הסדרה הזאת ראויה להיות מוקרנת בבתי קולנוע.
אני לא אומר שזאת הסדרה "הטובה אי פעם"(ספרטקוס FTW
) אבל זאת אולי הסדרה המרשימה ביותר.
היו לא מעט מקרים בהסטוריה שבהם הושקע יותר מדי כסף לשווא בהפקה של סדרה\סרט. זה לא אחד המקרים.
2. שחקן בסדר גודל של סטיב בושמי, כוכב הוליוודי ושחקן ענק לכל הדעות בטוח עולה לא מעט כסף, והאופן שבו הוא ביצע את התפקיד היה מושלם.
גם שחקנים אחרים הרשימו אותי ומבחינתי ראויים לקבל תפקידים רציניים בסרטי קולנוע. מייקל פיט(ג'ימי דרמונדי) מזכיר לי את ליאונרדו דיקפריו ולדעתי העתיד שלו עוד לפניו. מייקל סטולברג(ארנולד רושטיין) ראוי לציון ויותר מכך.
3. אני לא מכיר כל כך הרבה סדרות שטובות מהסדרה הזאת. בטח שלא "בענק". ההשקעה הכספית העצומה הייתה לטובת יצירת אפקט של "גרנדיוזיות" לסדרה ולגרום לה להרגיש כמו סרט ולא "עוד סדרת טלוויזיה" לדעתי המטרה הושגה במלואה. הסדרה הזאת ראויה להיות מוקרנת בבתי קולנוע.
אני לא אומר שזאת הסדרה "הטובה אי פעם"(ספרטקוס FTW
היו לא מעט מקרים בהסטוריה שבהם הושקע יותר מדי כסף לשווא בהפקה של סדרה\סרט. זה לא אחד המקרים.