רשמים מהאינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור והשוואה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
נעול
itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #1 

הרשמים הם בעיקר השוואה מול ה-PIONEER SC-LX81 שהיה באמתכמתי כשנה. -
בשני המקרים רק הקדם/פרוססור נבדק אחד מול השני.

ראשית אני חייב לציין שעדיין לא ניסיתי את הכיול האוטומטי ש- Audyssey MultEQ XT32 מציע באינטגרה..והיה לי חשוב לשחק ראשית עם הפרוססור עצמו (Y) עוד לפני שאני נגש למצב "הקל"... :wink:

נקודה לציון - כאמור...סה"כ מהאווירה הכללית שיש לי מהפרוססור החדש התחושה היא מאוד חיובית!. (Y) :P

סאונד (לפי קטגוריות/מצבי שמיעה/כיולים on/off) - שוני בגוון הפרה-פרוססור משתנה מהגברה להגברה, אך עדיין יש את גוון הצליל של הפרוססור עצמו שבסופו של דבר מכריע. ראוי לציין שהרמקולים שברשותי מאוד איכותיים ויישמעו מצויין כמעט עם כל הגברה/פרוססור קיים כך שמבחינה אובייקטיבית יהיה קשה לערוך השוואות
(בכל אופן בשני הפרוססורים השידוח היה ל-שני מגברים איכותים שבהחלט השאירו חותם בצליל: LUXMAN 6000 ו-tagmclaren.במיוחד בשילוב ה-B&W 801 )

מוזיקה-דו ערוצי ב-analog.DIRECT (ללא שום התערבות כיולית ) -
(באינטגרה זה ניקרא: DIRECT DAC DSD:OFF/DAC ON)
בפיוניר זה ניקרא PURE DIRECT (ללא MCACC)

ב-PIONEER SC-LX81 - סאונד דו-ערוצי במצב DIRECT לאחר ששודח להגברה חיצונית, אם מתייחסים באופן כללי לאיזון הצליל, ז"א התדרים הגבוהים לא עולים או מדגישים את המיד, המיד נשמע מפוקס ובולט והבמה הכללית ממורכזת ומופרדת, הנמוכים נשמעים יציבים, מלאים...(אצלי בדר"כ המבחן בבדיקת איזון הרמוני במיוחד בתחום הביניים לרוב מגיע בהאזנה לווקליות כגון: סלין דיון, אנדראה בוצלי, פטרישה בארבר, דיאנה קרול, SARAH VAUGHON, ריקי לי גונס, ג'ורג' מייקל ועוד...)
אמנם אצל הפיוניר התחושה הייתה שבתדרים מעל 8KHZ ישנה תחושה שהגבוהים-וה-mid high דומיננטיים מידי כנ"ל בתדרים של 2khz (הייתה תחושה שישנו boost רציני בתחום תדר זה), ואילו תדרים מתחת ל-2khz נמרחים ונבלעים, ותדרים מתחת ל-500hz מודגשים יותר...ז"א תחום הביניים היה בעיניי בעייתי ופחות נשמע במרחב...ז"א הסאונד הכללי לטעמי סבל מחוסר איזון (כיול מחמיר תיקן זאת בהחלט).

(אמנם ההבדלים שופרו באופן קיצוני כאשר החלפתי בין מגבר ה-ADA ששימש גם לקדמיים והעביר את שרביטו ללקסמן)הלקסמן הכניס depth לסאונד ואף איזן אותו...(כפי שאמרתי לפני בכיול אוטומטי הגרף הראה קו מאוזן ואחיד בחיבור הלקסמן בעוד ה-ADA הראה גרף פרבולי דיי קיצוני)..אך עדיין הייתה תחושה של חוסר מיד וזאת בעקבות חוסר האיזון הקיים בקדם המגבר בעד עצמו... :עצוב:

ב-integra 80.2 במצב DIRECT ללא התערבות של ה-DAC הפנימי באינטגרה ושימוש בסיגנל אנאלוגי חיצוני.
הגוון שנשמע הוא מאוד מאוזן, כאשר הגבוהים נשמעים מפורטים (צלילי מצילתיים/ניקיון בצליל החצוצרה לדוגמא), והתחום הביניים מיישר קו ומתאזן, כאשר הווקליות קבלה נפח וגודל, כנ"ל במה רחבה ותלת מימדית בתחום התחתון.
(זה הרבה זמן שאני נמצא במצב DIRECT בפרוססור ק"ב (וקדם למוזיקה) -ותמיד עם תחושה שמשהו חסר ואז מגיע הכיול שלי שמתקן ומצליח לספק ולהוציא את המיטב, באינטגרה...התחושה שאין צורך להתערב, כל סקאלת התדרים (במיוחד המיד ביניים והמיד העליון) נשמעים מאוזנים/שמיעים במרחב, והגוון הכללי נשמע מצויין-ומאוד מאוד מוזיקלי, אופי חמים ונעים, פשוט לשבת עם כוס קפה מחובק עם האישה ולהאזין למוזיקה איכותית הבוקעת מה-801 אצלי. (f) (Y)

*הפיוניר 81 ב-mode דו-ערוצי ללא כיול ובשידוח הגברה ורמקולים מדהימים עדיין היה לא מאוזן ובעל איכות ירודה, כיול אינטנסיבי שיפר זאת פלאים, אך עצם ההתעסקות האין סופית במכשיר הראה והדגיש עבורי שה-81 (ובכלל PIONEER כולל ה-83) הדו-ערוצי הוא בהחלט משהו שהחברה חייבת "לעבוד" עליו בכדי למשוך גם אודיופילים ששמים גם דגש על סטיראו ולא רק על קולנוע ביתי.

*האינטגרה מאפשר ב-mode DIRECT שמיעה עם סאב וללא סאב, (פיוניר לא מאמינה כניראה בסאב ולכן גם לא מטפלת בו בשום מובן-פשוט בשום מובן-זה מדהים :!: )...
האינטגרה מאפשר כיוון קרוס ב-DIRECT עבור הסאב בין 25hz ל-150hz...
אמנם ה-B&W 801 שופעים בבאס אדיר ומלא...אבל תוספת ה-25hz המגיע מהסאב נותן תוספת מרשימה לצליל הכללי...ואווירה ותחושת עומק בלתי נתפסת...פשוט מדהים...(לאדם כמוני שלא מאמין בסאב במוזיקה דו-ערוצית-אני חייב להוריד את הכובע...לנוכח ההרמוניה המטורפת שאני שומע אצלי!!)...
מה שכן-בכדי שהסאב לא "ייתעלה" על ה-801 יש צורך לאזן-(התוספת שהתרגלתי לשמוע עם ה-801 ושילוב הסאב היא מזערית)...כך שההבדלים בין קולנוע עם הסאב למוזיקה עם הסאב הוא כ-10db הפרש בין שני ה-modeים...מה שבעצם אומר שכל פעם מעבר בין קולנוע למוזיקה אני צריך להעלות או להוריד את ה-level של הסאב...
מוזר לי שבאינטגרה אין זיכרונות כלל...או מצב קבוע עבור מוזיקה או קולנוע...עבור הסאב.

קולנוע-רב ערוצי ב-HDMI.

הסיבה שבחרתי בזמנו את ה-81 על רסיברים אחרים: כגון: YAMAHA 3800, ONKYO 875, DENON 3808 הוא הטיפול והדגש בקולנוע ביתי אם זה בפרמטרים השונים כגון: HI-BIT SAMPLE, X-CURVE, GROUP DELAY, טיפול פרטני בכל ערוץ לגופו (פרט לסאב)...תוצאות הכיול והגוון הכללי בקולנוע לטעמי היה עדיף (משמעותית) ממתחריו...בכיול ק"ב...את ה-81 לפי הביקורות שקבלתי "לקחתי את ה-81 לעולם אחר לגמרי"...
תוספת ה-standing wave בהחלט "פיסל" ועיצב מחדש את סקאלת התדרים...ונתן תחושה בכל פעם שהרכבתי מערכת חדשה...(לטובה ולעיתים לרעה)...
תוספת ה-group delay נתן איזון לוקליזציה מאוד פרטני ומאוד רחב....בכל פינת ישיבה...בה ישבתי...
תוספת ה-phase control בהחלט הוסיפה דינאמיקה לסאונד ובהחלט "יישרו" אותו יותר...

האמנם..... 8O
נכון, ה-81 בהחלט ניזון מהתערבות חיצונית בכדי שיישמע היטב...אך האם זו המנטרה...? האם בגלל ההתעסקות "הכמעט בלתי פוסקת"...עם הרסיבר...זו הסיבה שאני צריך להמשיך ולהנות ממוצר (שאולי בבסיסו לא כזה wow)... :idea:

השידוח של האינטגרה ישירות להגברה שברשותי לאחר שנפררדתי מה-81 הוכיחה והזכירה לי שפרוססור צריך להשמע מעולה בבסיסו וללא התערבות חיצונית...
ואכן האינטגרה בבסיסו נשמע מצויין - מאוד עשיר ומלא, גוון חם מאוד ללא צל של harshness, ללא חידוד של תדרים מסויימים שהייתי צריך להתעסק הרבה בהורדתם בפיוניר...גוון הצליל מאוד רך ו-smooth כמצופה מפרוססורים הייאנד...צליל עגלגל ובעל מיד שמן מאוד... עם זאת ישנו איזון מצוין של פירוט מעולה ועומק באס יוצא מן הכלל....הגבוהים כ"כ רכים ונעימים...שזה בלתי נתפס בפרוססור בתג מחירו...הכ"כ אטרקטיבי..
כדי להגיע לרמה זו, הייתי צריך "לעבוד" הרבה על ה-81...כולל טיפול גלים עומדים, כולל כיול מטורף בסקאלה....

*ישנה תחושת הרמוניה all over...תחושת איזון גם מאחור וגם בפרונט...תחושת פירוט ועומק אין סופי...(כל זאת ללא כיול!!!)...

לאחר ששיחקתי קצת עם הגראפים של הערוצים, איזון הקרוסים כ-שעתיים בלבד! התוצאה בהחלט מאלפת...וכן עדיפה בהרבה על ה-81...עם כיול שערך שבועיים!!

(ואפילו לא התנסיתי ב-Audyssey MultEQ XT32 שזה בהחלט מסקרן...בפני עצמו)

*מה שכן..האינטגרה פחות "נוח למשתמש"...ז"א פרט לנוחות של ה-OSD שזה מצוין ופרקטי...אין מצבי memory כלל...ותוכניות קבועות, הכיול הוא מאוד בסיסי...אמנם יש טיפול מצויין בכל הקשור לתחום התתון...
הפיוניר בהנדסת האנוש לטעמי מוצלח יותר (רק תכניסו כבר OSD וטיפול פרטני בסאב ושם הציון יהיה מצויין)

אך בתחושה כללית (ללא שום קשר לכיולים למינהם או פרמטרים) האינטגרה לוקח בגדול (Y) (Y) (Y) (כמעט בכל פרמטר)...

MY HOME THEATER IS NOW RE-OPEN!
(f)
(b)
(f)
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 22/01/2011 16:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

לדעתי-האינטגרה הזה טוב יותר בפרוססינג גם מה 83.
יש מצב שתארגן השוואה בינהם?

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

ofercohen כתב:לדעתי-האינטגרה הזה טוב יותר בפרוססינג גם מה 83.
יש מצב שתארגן השוואה בינהם?
...
צריך לארגן 83...אולי מאחד החברים... 8)

בכל אופן את ה-81 השואתי אחד לאחד מול ה-83...
ה-83 הוא איכותי יותר מה-81 אך עדיין התוצאות עם "כמעט" זהות...
ז"א בניגעות בודדות ישנה הדפה ל-83...אך כמו שאמרתי לא מצדיק את המחיר השערורייתי שהוא נמכר...
בארץ ובחו"ל...

יהיה מעניין להשוות בין השניים...אמנם אני בטוח (לדעתי האישית) בתוצאות המבחן..שהאינטגרה בהחלט יהיה עדיף (בכל פרמטר קיים)..ובעיקר בשל גוון וטונאליות הסאונד הכ"כ נעים שהוא מוציא כך שהמבחן יהיה לא יהיה בר השוואה...
כך שיתכן וזה יהיה "בזבוז" של זמן...אבל ביתי תמיד פתוח להשוואות ומי שירצה להביא עימו את ה-83...בהחלט מוזמן...

האינטגרה מאוד מזכיר לי בגוון שלו פרוססורים כשל LEXICON שהיו ברשותי...במיוחד ה-MC-1
(כמובן שחשוב ההגברה שאליה הפרוססור ישודח)...

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

איתי

למען הבריאות הנפשית שלך- אל תשמע את הקלאסה :D

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #5 

ronensud כתב:איתי

...
:lol: :lol:

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

איתי,

כיף לשמוע שאתה נהנה.
באיזו דרך אתה מתרגם את הכיוונים לגרפים?

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

Balance כתב:איתי,

כיף לשמוע שאתה נהנה.
באיזו דרך אתה מתרגם את הכיוונים לגרפים?
...
ערב טוב...

הכוונה לאחוזי ה-db לכל תדר...בכיוון האקולייזר...האינטגרה לא מציגה זאת כגרף..אלא כמדד db...

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

ronensud כתב:איתי

...
clasee עושה יופי של מוצרים..אבל מבחינת עלות מול תועלת...
האינטגרה בעל ייתרון מוחץ... (Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

לגבי החוסר בזכרונות שציינת

שליחה #9 

ובכן זה נכון אבל:
בתפריט ה HOME שניתן לגשת אליו תוך כדי צפיה ניתן לשנות המון פרמטרים ON LINE ולראות/לשמוע כיצד השינוי משפיע על התוצאה. הרי לא סוד הוא שהיום כל סרט דורש כיוון אחר. למשל הסרט התחלה אני לא מכיר אחד שלא ידרש להנמיך את עוצמת הסאב אפילו והוא בטוח שעשה כיוון דלוקס, לעומתו ישנם סרטים / הופעות שיש צורך להגביר את הסאב הכל בהתאם למיקס שבוצע באולפן.

לאור האמור הגישה המידית שנותן לך תפריט ה HOME לדעתי הכרחית ונכונה יותר מאשר 4-5 זכרונות.

בנוסף בתפריט הראשי אתה יכול להגדיר לכל פורמט סאונד , קרי DD, DTS , DTS HD, DD HD , PCM את עוצמת הסאב עבורו .

בקיצור "החוסר" הזה בזכרונות מובנים מוחלף באינטגרה בגמישות הגדרות מהירה, שמאפשרת לך לשמוע כיצד כל שינוי שביצעת משפיע על התוצאה במידית.

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #10 

itay123 כתב:לאחר ששיחקתי קצת עם הגראפים של הערוצים, איזון הקרוסים כ-שעתיים בלבד! התוצאה בהחלט מאלפת...וכן עדיפה בהרבה על ה-81...עם כיול שערך שבועיים!!
...
יש לי דז'ה וו ... 8)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

sufgi123 כתב:
itay123 כתב:לאחר ששיחקתי קצת עם הגראפים של הערוצים, איזון הקרוסים כ-שעתיים בלבד! התוצאה בהחלט מאלפת...וכן עדיפה בהרבה על ה-81...עם כיול שערך שבועיים!!
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
הפעם לדעתי זה סופי :) ואני מקווה שלא אצטרך לאכול את הכובע :lol:

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #12 

istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
...
אין כזה דבר סופי בתחום הזה. כל פעם יש משהו חדש ולכן משדרגים.
אני מאחל לכולם פה שבכל שדרוג ירגישו שהמציאו את הגלגל או גילו את האש לראשונה ושעכשיו זה משהו שונה ומעולה (Y)

באופן אישי גם נשמע לי הגיוני שפרוססור נטו יהיה איכותי יותר מאשר הפרוססור ברסיבר, אבל גם לו הייתי חושב אחרת, לא היה ממש בוער לי לכבות את השמחה למשדרגים.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #13 

istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
...
לא התכוונתי אליך :mrgreen:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

sufgi123 כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
...
...
לא חשבתי לרגע שהתכוונת אלי. :) הבעתי את דעתי לגבי איתי

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #15 

באופן אישי גם נשמע לי הגיוני שפרוססור נטו יהיה איכותי יותר מאשר הפרוססור ברסיבר, אבל גם לו הייתי חושב אחרת, לא היה ממש בוער לי לכבות את השמחה למשדרגים.
...
אולי לא הבנתי את דבריו של איתי נכון, אבל אני לא חושב שההבדל מול הפיוניר שהוא מתאר (בציוריות רבה יש לציין :) ) נובע מהעובדה שהוא משתמש בפרוססור יעודי, לדעתי גם הרסיבר של אונקיו 5008 ייתן את אותה התוצאה פשוט במקרה של איתי רסיבר מהווה "בזבוז" שכן אין לו צורך בהגברה.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: לגבי החוסר בזכרונות שציינת

שליחה #16 

istarmini כתב:ובכן זה נכון אבל:
בתפריט ה HOME שניתן לגשת אליו תוך כדי צפיה ניתן לשנות המון פרמטרים ON LINE ולראות/לשמוע כיצד השינוי משפיע על התוצאה. הרי לא סוד הוא שהיום כל סרט דורש כיוון אחר. למשל הסרט התחלה אני לא מכיר אחד שלא ידרש להנמיך את עוצמת הסאב אפילו והוא בטוח שעשה כיוון דלוקס, לעומתו ישנם סרטים / הופעות שיש צורך להגביר את הסאב הכל בהתאם למיקס שבוצע באולפן.

לאור האמור הגישה המידית שנותן לך תפריט ה HOME לדעתי הכרחית ונכונה יותר מאשר 4-5 זכרונות.

בנוסף בתפריט הראשי אתה יכול להגדיר לכל פורמט סאונד , קרי DD, DTS , DTS HD, DD HD , PCM את עוצמת הסאב עבורו .

בקיצור "החוסר" הזה בזכרונות מובנים מוחלף באינטגרה בגמישות הגדרות מהירה, שמאפשרת לך לשמוע כיצד כל שינוי שביצעת משפיע על התוצאה במידית.
...
היי יואב
אני עדיין חושב שזה חיסרון...
נכון שזה נוח ופרקטי ה-כיוון ON LINE כפי שהגדרת...אבל כאשר יש תוכניות מוגדרות...לפי קטגוריות..
אם זה MOVIE'S למיקסים מודרניים
MOVIES למיקסים וותיקים
MUSIC לניגון סטיראו
MUSIC להופעות
MUSIC לרב ערוצי
TV לשידורי כבלים...

בכל "זיכרון זה"...יש המון פרמטרים משתנים ולא רק עוצמת סאב...

אגב יואב...שליטה בסאב בכל פורמט (שזה נהדר ללא קשר) קשור אך ורק ל-LFE..שבדר"כ מוגדר על 0db..
אמנם יש סרטים ספציפים שאפשר למתן קצת את הבאס שקשור ל-LFE.

בכל אופן...האטינטגרה מצויין ביכולות הפרוססינג שלו...אין צל של ספק...
חסרים לי אבל כפתורי קישור בשלט ל-ווסת ווליום לערוצים, כיוון AV DELAY, אודיו וידאו פרמטרים, שהכל יש אך ורק דרך תפריט OSD שמסתיר רבע מהתמונה ולכל אופציה יש לפתוח קטגוריה ותת קטגוריה - מסורבל...לדעתי...היה פשוט לקישור ישיר דרך השלט...

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #17 

istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
...
...
...
עזבו, אנשים לא לקחו את מה שכתבתי נכון אז עדיף שאמחוק..........

אבקש מאילו שהגיבו על ההודעה שלי למחוק אותה גם אצלהם...........
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 23/01/2011 17:30, נערך 3 פעמים בסך הכל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

Re: לגבי החוסר בזכרונות שציינת

שליחה #18 

itay123 כתב:
istarmini כתב:ובכן זה נכון אבל:

...
היי יואב
אני עדיין חושב שזה חיסרון...
נכון שזה נוח ופרקטי ה-כיוון ON LINE כפי שהגדרת...אבל כאשר יש תוכניות מוגדרות...לפי קטגוריות..
אם זה MOVIE'S למיקסים מודרניים
MOVIES למיקסים וותיקים
MUSIC לניגון סטיראו
MUSIC להופעות
MUSIC לרב ערוצי
TV לשידורי כבלים...

בכל "זיכרון זה"...יש המון פרמטרים משתנים ולא רק עוצמת סאב...

אגב יואב...שליטה בסאב בכל פורמט (שזה נהדר ללא קשר) קשור אך ורק ל-LFE..שבדר"כ מוגדר על 0db..
אמנם יש סרטים ספציפים שאפשר למתן קצת את הבאס שקשור ל-LFE.

בכל אופן...האטינטגרה מצויין ביכולות הפרוססינג שלו...אין צל של ספק...
חסרים לי אבל כפתורי קישור בשלט ל-ווסת ווליום לערוצים, כיוון AV DELAY, אודיו וידאו פרמטרים, שהכל יש אך ורק דרך תפריט OSD שמסתיר רבע מהתמונה ולכל אופציה יש לפתוח קטגוריה ותת קטגוריה - מסורבל...לדעתי...היה פשוט לקישור ישיר דרך השלט...
...
איתי הזכרונות הללו לא מהווים שום יתרון, כי כמו שכבר כתבתי ,כל כותר מוקלט אחרת ואין מצב שאתה תכניס לזכרון MUSIC להופעות וכו.. וזה יהיה טוב לכל ההופעות/מוזיקה/רב ערוצי. אין שום דפוסי התנהגות שניתן לכוון לפיהם את הציוד. כל מקרה לגופו. זה מנסיוני הדל אולי לך יש נסיון אחר.

כיוון קרוסים ודיליים ומרחקים וכו.. אתה עושה באופן גורף,בהתאם לנתוני הציוד שברשותך ומיקומו במרחב ואז בקטנה אתה מוסיף/מוריד תחום תחתון/עליון בעזרת גישה ישירה לפרמטרים הללו , לכל צמד רמקולים בנפרד יש לציין.

motilv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #19 

danlior כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
...
...
...
אני מכיר את איתי יותר מחמש שנים, יש לי מאות אימיילים ממנו. התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו.

אני לא אומר שזה רע, זו זכותו, זה הכסף שלו והעיקר שהוא נהנה.

מה שאני מנסה לומר זה שאין להתיחס לזה כביקורת אוביקטיבית בונה ולרוץ לקנות. ועוד דבר שיש להביא בחשבון לגבי הכיולים שאורכים שבועיים: טעמו של איתי כבודו אך הוא מעדיף את הסאונד של ציוד ישן, לפעמים ישן מאוד. המגבר שלו כמעט בן 40 והרמקולים שלו בני יותר מעשרים וחמש........הסאונד בתקופה ההיא היה שונה ולכן על מנת להתישר עם סאונד של ק"ב מודרני על איתי לכייל את הפרוססור באופן מאוד אגרסיבי. פעם אחרונה שהייתי אצלו גרף הכיולים היה פרוע והראה תיקונים של יותר מ-10DB לטווחים מסוימים. ציוד מודרני ידרוש כיול הרבה פחות אגרסיבי - אז לא להלחץ.

מה שכן, אני שמח עבור איתי ומאחל לו הנאה רבה מהרכש החדש.......
...
מקריאה מעמיקה של ההודעה שלך משתמע טון של זילזול בחבר איתי ובמקצועיות שלו
לא מכובד(לדעתי)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

danlior כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
istarmini כתב:
sufgi123 כתב:
...
יש לי דז'ה וו ... 8)
...
...
...
...
אני מכיר את איתי יותר מחמש שנים, יש לי מאות אימיילים ממנו. התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו.

אני לא אומר שזה רע, זו זכותו, זה הכסף שלו והעיקר שהוא נהנה.

מה שאני מנסה לומר זה שאין להתיחס לזה כביקורת אוביקטיבית בונה ולרוץ לקנות. ועוד דבר שיש להביא בחשבון לגבי הכיולים שאורכים שבועיים: טעמו של איתי כבודו אך הוא מעדיף את הסאונד ש ל ציוד ישן, לפעמים ישן מאוד. המגבר שלו כמעט בן 40 והרמקולים שלו בני יותר מעשרים וחמש........הסאונד בתקופה ההיא היה שונה ולכן על מנת להתישר עם סאונד של ק"ב מודרני על איתי לכייל את הפרוססור באופן מאוד אגרסיבי. פעם אחרונה שהייתי אצלו גרף הכיולים היה פרוע והראה תיקונים של יותר מ-10DB לטווחים מסוימים. ציוד מודרני ידרוש כיול הרבה פחות אגרסיבי - אז לא להלחץ.

מה שכן, אני שמח עבור איתי ומאחל לו הנאה רבה מהרכש החדש.......
...
שמע ,ענין הציוד ישן/חדש ,שאתה חוזר עליו כל פעם מחדש, איך אומרים מעלה בי גיחוך (ואני בטוח שבעוד הרבה חברים שנהנים מציוד "ישן") מהסיבה, שיש ציוד ישן שנותן בראש לחדש אפילו שהחדש מלא ביהלומים ובאבנים טובות ויקרות ,כי לא כל הנוצץ זהב.
לגבי התאורים של איתי קטונתי אני לא מחזיק אצלי מאות מיילים שלו. :lol:

וחוץ מזה מאחר שבאיכות סאונד עסקינן הכל ענין של טעם אישי אז חבל על הויכוח בענין. :)

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”