מקרן קל מארה"ב

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
vaksi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם...

אני מתכנן לקנות את המקרן הראשון שלי אז רמת הידע שלי היא מתחת לאפס.
אני מעוניין לקנות אותו בארה"ב בטווח מחירים של 1000$-1500$.

נתוני הצפייה הם:
הוא הולך להיות ממוקם בסלון כאשר המרחק בין הספה למסך הוא בערך 4 מטר.
אני רוצה את האפשרות לעלות אותו מידי פעם להקרנה על הגג אז אני לא יודע עוד איך אני הולך למקם אותו בסלון (אם אני אגיד על שולחן הקפה אז הולכים לצעוק עלי?). אני מניח שאם אני רוצה להקרין על הגג (אפילו בלילה) אני צריך עוצמת הארה יחסית חזקה. האם זה גם משפיע על הדרישות מהפוקוס ומיכולות התזוזה של העדשה?

אחרי נבירה ארוכה בפורום, הגעתי למסקנה שה- epson 8350 הכי מומלץ בטווח מחירים שלי.
אבל עכשיו מגיעה המגבלה האחרונה, האפסון שוקל 7.5 קילו וכיוון שאני מביא אותו דרך חבר מארה"ב הגודל והמשקל מהווים פרמטרים חשובים.

האם יש המלצות למקרן יותר קומפקטי (משהו כמו ה-hd20, באזור ה3 קילו) אשר יכול להתאים לי?

תודה רבה!
בני

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

ככל שהמקרן יותר גדול וכבד זה יותר כאב ראש להזיז אותו. מקרני DLP בגזרת המחיר הזו אכן יותר קלי משקל בדר"כ.
אם אתה שוקל מקרן DLP בתקציב הייתי כבר מעדיף ללכת על המיצובישי HC4000 שיותר מוצלח מה HD20 ונותן
פייט רציני לאפסון. האפסון מצד שני יותר גמיש בהתקנה שלו, כלומר הוא כולל טווח זום יותר רחב ואופצייה להזיז את
העדשה למעמלה/למטה/לצדדים בהתאם למיקום בעוד שהאחרים די תקועים בנושא.
אין בעיה להניח מקרן על שולחן הקפה בסלון אבל צריך לשים לב שמרחק ההקרנה מתאים, ששום דבר לא חוסם את
המקרן, שאין בעיה עם הרעש והחום שהמקרן מייצר בקרבה הזו, ושהמסך נופל איפה שצריך.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #3 

ויויטק 1080 קל ונוח.

vaksi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התשובות!

האם עומצת ההארה של HC4000 לא נמוכה יחסית?
האם יש מקרני DLP אשר נותנים גמישות באספקה שלהם?

נראה שה- Vivitek H1080FD זול משמעותית מהאפסון והמיצובישי, האם זה גם מעיד על איכותו או שזה אחד מהמקרים הנדירים של זול טוב?

extremeblizz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

אני חושב שהאינסטינקט הראשוני שלך היה נכון.
האפסון עונה על כל הדרישות שלך- הוא בהיר מאוד, במיוחד בהתחשב במתחרים שלו, יש לו אפשרות לשים אותו בקלות על שולחן קפה בזכות יכולת הLENS SHIFT שלו שלא קיימת במקרני הDLP שציינת ואצל האפסון נמצאת בשפע וכמובן הזום העצום שתאמין לי אתה תלמד להעריך אותו.
הוא גם פחות מרעיש בהשוואה למקרני הDLP הקטנים שפולטים כמות גדולה מאוד של חום ודי הרבה רעש בשל גודלם הקטן.
אני מאוד לא ממליץ על הVIVITEK, היה לי אותו חוויה רעה למרות ואולי בגלל מחירו הזול והוא בעיני לא בר השוואה לHC4000 או לEPSON.
הEPSON אכן גדול והרבה יותר כבד ממקרני הDLP הקטנים, ואם אתה בבית פרטי עם מספר קומות והמקרן יהיה רחוק כמה קומות מהגג אז צריך יהיה להיזהר לא להפילו שמעלים אותו לגג בהשוואה לDLPים, אבל בהנחה שנוח לך עם זה עדיין אמליץ על הEPSON.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”