יש אפשרות להשתמש באייפוד או אייטא'צ כפלאפון לכל דבר?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שמעתי פה ושם שאפשר להירשם לחברה באינטרנט שמוכרת זמן אוויר דרך שימוש בתוכנות Voip .
ובעקרון ניתן להתקשר ולשלוח SMS והודעות לכל מספר נייח ונייד בעלות זולה מאוד (לא יודע בקשר לקבלת שיחות והודעות).
וכל מה שצריך זה שיהיה בסביבה שלנו נקודה חמה לגישה לאינטרנט.
הבנתי שהאייפוד טא'צ עצמו עולה כחצי מהאייפון ומכיל את כל האפשרויות שלו למעט שיחה סלולרית.
יש משהו בזה?

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול להשתמש בין השאר בסקייפ וגם ב BPHONE. שניהם עובדים ברשת WIFI. (יש עוד כמה פתרונות)
עם סקייפ אתה צריך לקנות זמן אוויר ועם BPHONE אתה צריך שיהיה לך קו של בזק שהאייפוד ישתמש בו (עלות שיחה מקומית)
האם אתה ממש רוצה להשתמש בזה כמכשיר סלולרי לכל דבר? זה לא הכי נוח ופרקטי אתה יודע...
אלי חבוש

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

היום בעבודה חבר שלי הדגים לי שיחה מאייפוד אל המחשב שלי באמצעות סקייפ והאינטרקציה הייתה נהדרת ופעלה חלק (היה במקום נקודה חמה דרכה הוא התחבר) דיברנו ושמענו טוב.
מחר אנחנו ננסה זאת עם אייפון ואייפוד ביחד, אני מניח שניצטרך להגדיר חשבונות סקייפ והשיחות בחינם .
הבנתי שאפשר בעצם להגדיר התקשרות לכל טלפון נייח ונייד ואפילו לקבל שיחות מטלפונים אחרים בתשלום, מן הסתם בסכום נמוך בהרבה מהחברות הסלולריות.

המטרה שלי (ושל הרבה אחרים אני מאמין) זה להפסיק להיות תלויים בחברות הסלולר ונראה לי שמכשיר כמו אייפוד הוא דוגמה טובה מאוד למכשיר שיכול לעקוף אותם :-).

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

הבעיה היא קודם כול שלאיפון אין פומית ואת כול השיחות תצתרך לעשות על ספיקר / אוזניות ,בעית הWifi אפשר לפתור עם פתרונות הmifi ודברים דומים ... אבל בסופו של דבר אני לא חושב שזה פיתרון נוח וגם משתלם (עם להחשיב את העלוב של הMifi לדוג' )
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

נדב,

אני עשיתי שימוש בשירות של FREE TELECOM באמצעות FRING.

ניתן לפתוח קו שלהם, ללא עלות, ללא התחייבות, וללא קניית זמן מראש (כמו אצל חלק מהמתחרים).

הייתי כחודש בארה"ב ודיברתי כך יום יום עם מספר אנשים (חזרתי עם חשבון של 88 ש"ח...).

אצלי זה היה בעבר על אייפון 3G והיום זה מותקן על אייפון 4.

http://www.free.net.il/

דרך אגב, בנוסף למספר שאתה מקבל מהם (וניתן לבחור מספרים יפים מאוד), אתה יכול להחליט שהמספר ה"רשמי" שלך יופיע כשאתה מחייג לאנשים וכך יזהו אותך.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #6 

ושוב, אתה מוגבל למקומות עם וויפיי. זה אולי נחמד בשביל ליזום שיחות אבל ממש לא פרקטי בשביל לקבל שיחות.
שימוש במייפי יחטיא את מטרת פותח השרשור שרוצה להתנתק מחברות הסלולר.
אלי חבוש

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #7 

עזוב את הטכנולוגיה לרגע,
אל תשכח שאתה בישראל. גם אם wifi בכל מקום, וגם אם יש אז הוא דורש הזדהות.
( ואל דיברנו עוד על נסיהעה ברכב וכיו"ב ).

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

EliHaboosh כתב:ופותח השרשור שרוצה להתנתק מחברות הסלולר.
...
ניתן להמתין קצת ולראות מה ההתפתחויות עם המפעילים הוירטואליים.

החברה שנתתי בקישור, בנוסף לעובדה שהיא מספקת שירותי VOIP (אני משתמש ב-SIP קליינט עם פרינג), נבחרה כמפעיל וירטואלי, בנוסף לעוד כמה (רמי לוי וכו'...) ובחודשים הקרובים תחל בפעילות על גבי תשתית הרשת של פלאפון, באמצעות קידומת 055-33X-XXXX.

אם יהיו תעריפים הוגנים, ללא חבילות מיותרות, על בסיס דיברת שילמת, זה יהיה שווה!

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ברור שיש צורך ב-WIFI ונסיעה ברכב זה בעייה אבל גם לזה יש פתרון, אצלי למשל יש טלפון של מוטורולה ברכב (בעצם הרכב הלך טוטל לוס אבל הטלפון עדיין עובד) ולטלפון הזה אפשר לשדך סים קארד ולהיות מנוי של חברה סלולרית כלשהיא ללא התחייבות וללא חבילות, פשוט דיברת שילמת, אולי ככה השיחות יעלו מעל שקל אבל כמה שיחות כבר אפשר לעשות מרכב? (כמובן שקבלת שיחות היא בבכל מקרה ללא תשלום).

המציאות היא שכיום על מנת להחזיק פלאפון להוציא ולקבל שיחות זה אפשרי רק ע"י קניית חבילות והתחייבויות כי חופשי יעלה פי 2 או 3 .
עבור מישהו שנמצא קבוע בסביבת נקודות חמות, האייפוד (עם האוזניות והספיקר) יכול להיות פתרון מצויין ולא כזה מסורבל .

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”