מחפש ציצים משוקולד

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן

שליחה

ועכשיו שהצלחתי להשיג את תשומת לבכם, לחלק הרציני של החיפוש. יצא לי להיתקל הבוקר בכמה סרטונים משעשעים מהסידרה האלמותית נשואים עם ילדים. למרות שהסידרה עמוסה בציטוטים משעשעים של הכוכב הראשי, אל באנדי האגדי, יש ציטוט אחד שתקוע לי שנים בראש ושהייתי שמח לראות שוב - CHOCO HOOTERS!

למי שלא יודע על מה מדובר, הנה תזכורת:
[left]
[Al just gave peg the money he was saving for "Hooters and High Heels" edition of Bug 'uns if Peg promises to buy him food and chocolate cake]

Choco cake
Choco cake
eat so much you get a tummy ache

Hey jefferson do you think I was too hasty in my decsion? On one hand we have hooters and the other hand we have Choco cake

hooters?
Choco cake?
hooters?
Choco cake
hooters?
Choco cake

Hey Jefferson (smashes hands together) CHOCO Hooters!![/left]

אני כבר רבע שעה מחפש את הקליפ הזה ברשת ללא הצלחה, כל מה שאני מוצא זה ציטוטים של הקטע הנ"ל טקסטואלית, יש מצב שלמישהו פה יש את הסידרה באופן כללי, או את הקליפ הזה ספציפית?

ד"א - פתאום חשבתי איזה רעיון גאוני זה יכול להיות לשחרר שוב את הסידרה REMASTERED בבלוריי 8)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן

שליחה

עידכון - תודה לכל מי שרצה לעזור, הצלחתי לשים את ידיי על כל העונות של הסידרה. כרגע אני המאושר באדם, אחח איך שלפעמים הדברים הקטנים עושים את החיים למאושרים :lol:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

מצבי כל כך נואש שאני מוכן להתפשר גם על ציצים שאינם עשויים משוקולד :בוכה:
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

חזור אל “ללא קשר”