אילן שנהב, פתח את "חותם קפה" ברמה"ש.
...בגלישה מסוקולוב רמה"ש לכיוון הכפר הירוק אני מזהה בזווית העין בסוקולוב 81, משהוא שנראה כמו חנות קפה. תמרון זריז ואני חונה 20 מטר משם. הדבר הראשון, שאתה מרגיש זה ריח נהדר של קפה טוב. עוד לפני שאתה מתאושש אילן מציע לך אספרסו. מהלגימה הראשונה אתה מבין שנפלת טוב (לא שהיה לי ספק).
בחנות יש מגוון גדול של תומכי קפה - מקינטות, כוסות אספרסו, מקציפי חלב ושאר גאדג'טים ממותגים כמו אלה של אלסי ובודום. החנות אף תציע כ־30 סוגי קפה (תערובות וחד־זניים) שפיתח שנהב, תערובות קפה בהזמנה מראש (כמו ג'מייקה בלו מאונטיין, הוואי קונה וקופי לואק) וכן את בליסימו - תערובת הבית שרקח בתקופה שעזב את אילן'ס ובנה קו חלוקה ללקוחות פרטיים שנפשם חשקה באספקת קפה קבועה ישירות מהמאסטרו (100% ערביקה, רובה פייר טרייד ואורגנית).
מומלץ בחום.
בחנות יש מגוון גדול של תומכי קפה - מקינטות, כוסות אספרסו, מקציפי חלב ושאר גאדג'טים ממותגים כמו אלה של אלסי ובודום. החנות אף תציע כ־30 סוגי קפה (תערובות וחד־זניים) שפיתח שנהב, תערובות קפה בהזמנה מראש (כמו ג'מייקה בלו מאונטיין, הוואי קונה וקופי לואק) וכן את בליסימו - תערובת הבית שרקח בתקופה שעזב את אילן'ס ובנה קו חלוקה ללקוחות פרטיים שנפשם חשקה באספקת קפה קבועה ישירות מהמאסטרו (100% ערביקה, רובה פייר טרייד ואורגנית).
מומלץ בחום.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
30 סוגים? לא יותר מדי? מתכון בטוח להתיישנות.
מה שלא יהיה הקפה שם יהיה יותר טוב מרשת אילנס הנוכחית.
מה שלא יהיה הקפה שם יהיה יותר טוב מרשת אילנס הנוכחית.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דניאל-אפרים
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב שאילן שנהב חזר לקפה. יש לו מקום מרכזי בהתקדמות הקפה בישראל
- n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
חותם קפה
גם אני הייתי אכן איש מקסים אילן . כף רגלך רק דורכת על סף החנות עוד לא הספקת להריח את הקפה ואתה מתקבל בחיוך ובספל קפה נפלא מאילן עצמו. מקום נעים למרות שלדעתי הקפה קצת יקר .
שיהיה בהמון הצלחה לאילן .
שיהיה בהמון הצלחה לאילן .
היום ביקרתי במקום חותם הקפה
שיחה נעימה עם אילן
פשוט תענוג לבקר במקום שכזה
מומלץ
שיחה נעימה עם אילן
פשוט תענוג לבקר במקום שכזה
מומלץ
גדי אהד - צלם
מצלמה היא בסה"כ קופסא שחורה עם קצת זכוכיות, הצילום נמצא בראש, המצלמה רק עוזרת לנו להראות אותו.
(אבל היי אני עדיין אוהב את הציוד הכי משוכלל שיש...)
www.gadiohad.com
מצלמה היא בסה"כ קופסא שחורה עם קצת זכוכיות, הצילום נמצא בראש, המצלמה רק עוזרת לנו להראות אותו.
(אבל היי אני עדיין אוהב את הציוד הכי משוכלל שיש...)
www.gadiohad.com