היום הייתי בחנות "ליאור" לראות מסכים דקים ומשום מה
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ה-טלויזיה LCD בגודל 37 אינטש מבית GRAETZ דגם GR3706 הכי חדה ועם הצבעים הכי טובים, האם זה יתכן?
לא נראה לי ששינו משהו בתפריטים כדי שהיא תראה הכי טוב אני יודע שמדובר במוצר מדבקה וכל זה אבל בכל זאת מה שחשוב זה האיכות והחדות של הטלויזיה ולא השם שרשום עליה...
האם נראה לכם שלא כדאי לי ללכת על מוצר "מדבקה"?
האם צריך לשים לב לפרטים מסוימים אם קונים מוצר כזה?
לא נראה לי ששינו משהו בתפריטים כדי שהיא תראה הכי טוב אני יודע שמדובר במוצר מדבקה וכל זה אבל בכל זאת מה שחשוב זה האיכות והחדות של הטלויזיה ולא השם שרשום עליה...
האם נראה לכם שלא כדאי לי ללכת על מוצר "מדבקה"?
האם צריך לשים לב לפרטים מסוימים אם קונים מוצר כזה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

מה שראיתי עליה היה טרילרים באיכות של דיוידי ולא נראה לי שהיא מכוילת כי הוא נסה להראות לי שגם שכאילו מנסים לחבל באפשרויות שם עדיין רואים בה יותר טוב מאחרים וזה היה נכון. לגבי האופציה של טלויזיה זה פחות מעניין אותי כי אני יותר בקטע של דיוידי. הוא גם טען שזה כנראה מוצר מדבקה של LG כי זה מיוצר בקוריאה והתפריט דומה מאוד לזה של ה-LG האם זה יכול להיות?MartinHSabag כתב:זה יכול להיות שמוצר מסויים "ייבלוט" מול אחרים, במיוחד אם הם לא מכויילים.
האם ראית שידורי טלויזיה עליה?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה פשוט לא אומר כלום. ללא מידע לגבי איך התמונה הועברה למסכים, זה כמו להשוות מכונית לבניין...
מה המקור (אם HDTV, אז מה זה אומר, שהמסך מעבד HDTV טוב יותר)? האם כולם קיבלו אותו באותו דרך בדיוק (HDMI/DVI)? מה מצב הכיול בין המסכים, האם התמונה בוהקת יותר כך שהיא בולטת יותר?
אני מניח שהמוכר "חיבל" במסך באופן שישאיר אותו ב-LEAD.
בכל אופן, חשוב גם להבין מול מה השוואת. אם מדובר על מסכים ברמה של גרץ (גרונדיג, וכו') יתכן שפשוט השוואת לאדה לסוסיתא.
קחו בחשבון שעל כל מסך, כולל אלה שיושבים כבר 5 שנים במחסנים של היצרניות, מקור HDTV יראה פנטסטי... זה רק בבית שתבינו לאיזה ברוך נכנסתם...
מה המקור (אם HDTV, אז מה זה אומר, שהמסך מעבד HDTV טוב יותר)? האם כולם קיבלו אותו באותו דרך בדיוק (HDMI/DVI)? מה מצב הכיול בין המסכים, האם התמונה בוהקת יותר כך שהיא בולטת יותר?
בכל אופן, חשוב גם להבין מול מה השוואת. אם מדובר על מסכים ברמה של גרץ (גרונדיג, וכו') יתכן שפשוט השוואת לאדה לסוסיתא.
קחו בחשבון שעל כל מסך, כולל אלה שיושבים כבר 5 שנים במחסנים של היצרניות, מקור HDTV יראה פנטסטי... זה רק בבית שתבינו לאיזה ברוך נכנסתם...
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

לפי מיטב זכרוני המסכים שהיו שם היו מסכים טובים כמו טושיבה סוני פיליפסoferlaor כתב:זה פשוט לא אומר כלום. ללא מידע לגבי איך התמונה הועברה למסכים, זה כמו להשוות מכונית לבניין...
קחו בחשבון שעל כל מסך, כולל אלה שיושבים כבר 5 שנים במחסנים של היצרניות, מקור HDTV יראה פנטסטי... זה רק בבית שתבינו לאיזה ברוך נכנסתם......
לגבי המקור באמת לא ידוע לי איך חיברו אותה
מה הכונה שישאיר אותו ב- LEAD? שהתמונה תהיה עם עוצמת הארה גבוה?
ולפי מה שהוא אמר ה-LCD הזאת הייתה HD READY
spiderrrman
זו לא בעיה לשחק עם פרמטרים של מסך ולהשאיר אותו עדיין בולט מעל כולם, תן לי " לחבל " בפרמטרים של המסך ואז נראה אם תהיה מרוצה..
המסך הזה אכן מוגדר HD READY כמו רוב מסכי ה LCD בגדלים של מעל 32 אינץ.
לטעמי במסכים הנחותים גם מקורות HD לא נראים בצורה מרשימה.
זו לא בעיה לשחק עם פרמטרים של מסך ולהשאיר אותו עדיין בולט מעל כולם, תן לי " לחבל " בפרמטרים של המסך ואז נראה אם תהיה מרוצה..
המסך הזה אכן מוגדר HD READY כמו רוב מסכי ה LCD בגדלים של מעל 32 אינץ.
לטעמי במסכים הנחותים גם מקורות HD לא נראים בצורה מרשימה.