Onkyo 608 - האזנה מהמחשב + לראות טלויזיה עם קול
אהלן,
אני מחובר מהמחשב עם HDMI לתמונה + כבל אופטי לקול.
אני רוצה לשמוע מהמחשב , ולראות טלויזיה רגיל , כלומר גם לשמועי דרך הטלויזיה ולא הרמקולים , האם אפשרי? כמובן בו זמנית.
אגב , באיזה מצב לראות סרט HD?
תודה ושבת שלום.
אני מחובר מהמחשב עם HDMI לתמונה + כבל אופטי לקול.
אני רוצה לשמוע מהמחשב , ולראות טלויזיה רגיל , כלומר גם לשמועי דרך הטלויזיה ולא הרמקולים , האם אפשרי? כמובן בו זמנית.
אגב , באיזה מצב לראות סרט HD?
תודה ושבת שלום.
תקן אותי אם אני טועה , אבל אם אני אעשה כך לא ישמעו את הממיר בטלויזיה , לא?JEXY כתב:תכנס להגדרות הקול ברסיבר, תבחר שבמצב HDMI (הממיר) המגבר ימשוך את האודיו דרך OPTICAL...
לדוגמה :
VIDEO - HDMI 1
AUDIO - OPTICAL 2...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
נכון, אבל אתה לא רוצה לשמוע את הממיר בטלויזיה, אלא לשמוע את המחשב...
אם זה לתמיד, תשנה את ההגדרות, אם זה מדי פעם, כל פעם אתה צריך לשנות מחדש.
בכל אופן, ממליץ לך לחבר את המסך בנפרד מהממיר עם כבל נוסף, כי גם ככה הוא מוציא רק STEREO.
בכל אופן, ממליץ לך לחבר את המסך בנפרד מהממיר עם כבל נוסף, כי גם ככה הוא מוציא רק STEREO.
העניין הוא שאני כן רוצה לשמוע מהטלויזיה בזמן שאני שומע מוזיקה מהמחשב.JEXY כתב:נכון, אבל אתה לא רוצה לשמוע את הממיר בטלויזיה, אלא לשמוע את המחשב...
בכל אופן, ממליץ לך לחבר את המסך בנפרד מהממיר עם כבל נוסף, כי גם ככה הוא מוציא רק STEREO....
אין איזה אפשרות שהרסיבר ישמש רק כשמעביר סאונד ותמונה לטלויזיה עצמה ובאותו זמן לשמוע גם מהמחשב?
מה שהצלחתי להגיע בינתיים זה לשמוע מהמחשב ולראות טלויזיה , אבל בלי קול.
אגב , תודה רבה על העזרה.
יש לי אונקיו 607, כנראה מה שאפשר אצלי אז אפשר גם אצלך.
אתה מחבר הכל לרסיבר ומשם מוציא כבל אחד לטלויזיה?
זה מה שאני עושה אצלי.
אם אתה מחבר ככה אז לפי דעתי אתה יכול להגדיר ברסיבר למשל שהתוכנית CD תקלוט תHDMI מהממיר ותעביר אותו לטלויזיה ותקלוט את האופטי מהמחשב ותוציא את הסאונד לרמקולים.
ואז פשוט ישאר לך רק להגביר את הווליום בטלויזיה והווליום של הממיר לא יהיה קשור.
אני לא בטוח שזה יעבוד אבל אתה מוזמן לנסות.
אם זה יעבוד לך אז כדי לקבל תסאונד של הממיר תצטרך בהגדרות לבטל את זה שהרסיבר יקבל סאונד באופטי מהמחשב.
נגיד חיברת ובחרת OPT1 אז תבטל תסימון שיופיעו קווים במקום.
אתה מחבר הכל לרסיבר ומשם מוציא כבל אחד לטלויזיה?
זה מה שאני עושה אצלי.
אם אתה מחבר ככה אז לפי דעתי אתה יכול להגדיר ברסיבר למשל שהתוכנית CD תקלוט תHDMI מהממיר ותעביר אותו לטלויזיה ותקלוט את האופטי מהמחשב ותוציא את הסאונד לרמקולים.
ואז פשוט ישאר לך רק להגביר את הווליום בטלויזיה והווליום של הממיר לא יהיה קשור.
אני לא בטוח שזה יעבוד אבל אתה מוזמן לנסות.
אם זה יעבוד לך אז כדי לקבל תסאונד של הממיר תצטרך בהגדרות לבטל את זה שהרסיבר יקבל סאונד באופטי מהמחשב.
נגיד חיברת ובחרת OPT1 אז תבטל תסימון שיופיעו קווים במקום.
בוקר טוב,
הגדרתי שהכניסת HDMI של הממיר תוציא קול מהOPT 1 ווידאו עם HDMI ומשום מה אני עדיין מקבל את התמונה וגם את הקול במערכת ולא מקבל את מה שמושמע ב OPT1 , ואני לא מצליח לגרום לרסיבר להעביר את התמונה+הקול לטלויזיה עצמה.
לעומת זאת אם אני מגדיר IOPT1 בכניסה שאין לה שום HDMI מחובר אני מצליח לשמוע מהמחשב.
רעיונות ? =\
תודה.
הגדרתי שהכניסת HDMI של הממיר תוציא קול מהOPT 1 ווידאו עם HDMI ומשום מה אני עדיין מקבל את התמונה וגם את הקול במערכת ולא מקבל את מה שמושמע ב OPT1 , ואני לא מצליח לגרום לרסיבר להעביר את התמונה+הקול לטלויזיה עצמה.
לעומת זאת אם אני מגדיר IOPT1 בכניסה שאין לה שום HDMI מחובר אני מצליח לשמוע מהמחשב.
רעיונות ? =\
תודה.
כנראה בהגדרות של הממיר אתה צריך להגדיר לו שלא יוציא את הקול בHDMI.
תנסה לחבר את הכבל של האדום צהוב לבן מהטלויזיה לממיר אבל תחבר רק את האדום והלבן.
תבדוק אם באפשרויות של הממיר יש לך תאופציה לבחור שהאודיו יצא מהכבל הזה.
תנסה לחבר את הכבל של האדום צהוב לבן מהטלויזיה לממיר אבל תחבר רק את האדום והלבן.
תבדוק אם באפשרויות של הממיר יש לך תאופציה לבחור שהאודיו יצא מהכבל הזה.
הפתרון היחידי הוא
לחבר כבל נוסף או RCA או 21 פנים מהיציאה של הממיר לאחת הכניסות בטלויזיה ואז לשמוע ולראות את הטלויזיה בלי קשר למגבר וכך תוכל להאזין במקביל למחשב. זהו הפתרון היחיד.

אתה רוצה לעשות מה שאני רציתי לעשות בדיוק.
כנס לזה, ציור של כל תצורת החיבור :
http://www.siz.co.il/my/liuwnodgnfzd.jpg
ככה שאתה רוצה לשמוע מוסיקה מהמחשב אתה מגדיר לו דרך ה-HD והאופטי למחשב ואתה יכול להאזין לטלויזיה דרך הרמקול שלה.
וכאשר אתה רוצה לשמוע טלויזיה דרך הרסיבר אתה פשוט מעביר ברסיבר.
כנס לזה, ציור של כל תצורת החיבור :
http://www.siz.co.il/my/liuwnodgnfzd.jpg
ככה שאתה רוצה לשמוע מוסיקה מהמחשב אתה מגדיר לו דרך ה-HD והאופטי למחשב ואתה יכול להאזין לטלויזיה דרך הרמקול שלה.
וכאשר אתה רוצה לשמוע טלויזיה דרך הרסיבר אתה פשוט מעביר ברסיבר.