מוצר חדש מבית XTREAMER, הXTREAMERDVD
אהלן,
נכסתי עכשיו וראיתי את המוצר הבא של XTREAMER:
http://shop.xtreamer.net/products/XtreamerDVD.html
רק שלא הבנתי האם זה גם מזרים מדיה?
אם כן אז המחיר הוא מצויין, למזרימדיה שתומך בכל הפורמטים+DVD מובנה בו.(700ש"ח בסה"כ)
אריאל
נכסתי עכשיו וראיתי את המוצר הבא של XTREAMER:
http://shop.xtreamer.net/products/XtreamerDVD.html
רק שלא הבנתי האם זה גם מזרים מדיה?
אם כן אז המחיר הוא מצויין, למזרימדיה שתומך בכל הפורמטים+DVD מובנה בו.(700ש"ח בסה"כ)
אריאל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יפה, זה בהחלט יכול להיות מוצר מנצח בעלות הוגנת שהרבה אנשים יחפשו - מזרימדיה לכל הדבר הכולל גם כונן DVD - לאו דווקא בלו ריי.
מסתבר שהמדיה האופטית עדיין לא מתה, ועדיין הרבה קונים (או מקבלים מתנה) סרטי DVD, מוסיקה על CD וכו.
מסתבר שהמדיה האופטית עדיין לא מתה, ועדיין הרבה קונים (או מקבלים מתנה) סרטי DVD, מוסיקה על CD וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
התמחור של ה XtreamerDVD ממש טוב, כמו כ Xtreamer הרגיל ויותר זול משאר המוצרים של החברה.
אם ה XtreamerDVD יודע לעשות Ripping לכותרי DVD זה יהיה מאוד מרשים.
אם ה XtreamerDVD יודע לעשות Ripping לכותרי DVD זה יהיה מאוד מרשים.
לפי עדכון הגרסא האחרון שלהם - יודע.ziv_r כתב:התמחור של ה XtreamerDVD ממש טוב, כמו כ Xtreamer הרגיל ויותר זול משאר המוצרים של החברה.
אם ה XtreamerDVD יודע לעשות Ripping לכותרי DVD זה יהיה מאוד מרשים....
מוצר קלאסי לישראלים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
drorar,
לפי הרשום באתר היצרן, הם גם ידעו לעשות HD Audio עם המוצר הראשון - כולנו יודעים כעת שזה לא נכון.
אני סקפטי במקרה הזה עד שאני לא רואה בעצמי.
דרור3,
כונן Blu-ray ותוכנה מתאימה כנראה שהיה מייקר את המכשיר בפי 2 - רוב האנשים לא היו מוכנים להוציא כזה סכום. בנוסף, כיום אין ליצרן המעבדים Realtek אשר קיים במוצרי Xtreamer פתרון עבור ניגון כותרי Blu-ray.
לפי הרשום באתר היצרן, הם גם ידעו לעשות HD Audio עם המוצר הראשון - כולנו יודעים כעת שזה לא נכון.
אני סקפטי במקרה הזה עד שאני לא רואה בעצמי.
דרור3,
כונן Blu-ray ותוכנה מתאימה כנראה שהיה מייקר את המכשיר בפי 2 - רוב האנשים לא היו מוכנים להוציא כזה סכום. בנוסף, כיום אין ליצרן המעבדים Realtek אשר קיים במוצרי Xtreamer פתרון עבור ניגון כותרי Blu-ray.