פולי קפה להפוך טעים
-
udi610
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: אודי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איני מבין מדוע השגתי פולי קפה להפקת קפה ממש טעים רק בבתי קפה.
בגרג קבלתי תערובת פולי קפה ממש לא רעה ובפסטו ממש מעולה. אמרו לי שזה פרימו ארומה רומנטיקה - ראיתי שיש את זה גם בחנויות קפה אבל אני חושש ששם לא אקבל משהו טוב כמו שכבר נפלתי מאוד באמיגו (עם התימני), במקום אחר עם בוסה ארביקה, וגם הטזורו הזהוב באוא (חיפה) לא היה משהו.
אשמח להמלצות, בפרט לאזור חיפה או כאלה שמוכנים לשלוח.
הציוד שלי - מטחנת Ascaso i-mini ומכונת Rancillio Silvia. קשה לי להאמין שהציוד משפיע על הטעם לרעה כי כאמור גם הפקתי קפה טוב.
בגרג קבלתי תערובת פולי קפה ממש לא רעה ובפסטו ממש מעולה. אמרו לי שזה פרימו ארומה רומנטיקה - ראיתי שיש את זה גם בחנויות קפה אבל אני חושש ששם לא אקבל משהו טוב כמו שכבר נפלתי מאוד באמיגו (עם התימני), במקום אחר עם בוסה ארביקה, וגם הטזורו הזהוב באוא (חיפה) לא היה משהו.
אשמח להמלצות, בפרט לאזור חיפה או כאלה שמוכנים לשלוח.
הציוד שלי - מטחנת Ascaso i-mini ומכונת Rancillio Silvia. קשה לי להאמין שהציוד משפיע על הטעם לרעה כי כאמור גם הפקתי קפה טוב.
לגרג באמת יש תערובת טובה, השתמשתי בה הרבה בהתחלה, אבל היא מאוד יקרה יחסית לאמיגו לדוגמא
באמיגו הייתה צריך לנסות את תערובת הקרמה שהיא ממש טובה אצלהם.
אם אתה אוהב את ההפוך מתקתק(שאין צורך להוסיף סוכר) אני אהבתי את תערובת רומא של אווא.
אתה יכול לנסות לקנות גם את התערובת של מנדרין(מגיע מאווא) שיושבים שם הקפה מאוד טעים, גם באספרסו וגם בהפוך
אז אני מאמין שבבית הוא צריך להיות עוד יותר טעים
באמיגו הייתה צריך לנסות את תערובת הקרמה שהיא ממש טובה אצלהם.
אם אתה אוהב את ההפוך מתקתק(שאין צורך להוסיף סוכר) אני אהבתי את תערובת רומא של אווא.
אתה יכול לנסות לקנות גם את התערובת של מנדרין(מגיע מאווא) שיושבים שם הקפה מאוד טעים, גם באספרסו וגם בהפוך
אז אני מאמין שבבית הוא צריך להיות עוד יותר טעים
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
טוסקנה של אמיגו לא רע אבל צריך לבדוק שהקליה טריה, אם אתה מזמין מהסניף החיפאי (הסניף הראשי) לא צריכה להיות בעיה לקבל תערובת טריה.
מהמיובאים - דנזי אורו מומלץ מאוד, ניתן להשיג קילו ב 140 ושוב צריך לבדוק את התאריך על האריזה ...
מהמיובאים - דנזי אורו מומלץ מאוד, ניתן להשיג קילו ב 140 ושוב צריך לבדוק את התאריך על האריזה ...
-
udi610
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: אודי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כן, קראתי את המלצתך על קפה בוטיק. אבל אחרי שלא נהנינתי מקליות מקומיות אנסה בכ"ז להשיג את הפרימו ארומה (איטלקי) כדי שיהיה לי סו"ס רפרנס טוב.gedkoz כתב:כתבתי לך פה : http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 0&start=60...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש לך סילביה וקפה בבית קפה יותר טעים לך מבבית?
אין מצב, אתה עושה משהו לא נכון.
אין מצב, אתה עושה משהו לא נכון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תומך ומוסיף,
דנסי אורו מצויין גם באספרסו - זו התערובות הקנוייה-איטלקית הטובה בעיניי. היא 100% ערביקה ואינה חמוצה כלל.
בעבר אהבתי מאוד את המאורו ספישל אספרסו (היום נמכר תחת השם אספרסו) אבל נראה לי שמשהו השתנה בתערובת מאז נמכר מאורו ליצרן גדול כלשהו והוחלף גם שם התערובת.
קליות מקומיות ניסיתי פה ושם, לאילנס יש תערובות מוצלחות אבל בתמחור שערורייתי. היו המלצות על קפה בוטיק (יהודה בדיחי) ששולח קפה טרי בפולים בדואר ובשקיות קטנות לשמירת הטריות, לא ניסיתי אבל אם לא הייתי קונה קולה קפה, הייתי מנסה.
בהצלחה
דנסי אורו מצויין גם באספרסו - זו התערובות הקנוייה-איטלקית הטובה בעיניי. היא 100% ערביקה ואינה חמוצה כלל.
בעבר אהבתי מאוד את המאורו ספישל אספרסו (היום נמכר תחת השם אספרסו) אבל נראה לי שמשהו השתנה בתערובת מאז נמכר מאורו ליצרן גדול כלשהו והוחלף גם שם התערובת.
קליות מקומיות ניסיתי פה ושם, לאילנס יש תערובות מוצלחות אבל בתמחור שערורייתי. היו המלצות על קפה בוטיק (יהודה בדיחי) ששולח קפה טרי בפולים בדואר ובשקיות קטנות לשמירת הטריות, לא ניסיתי אבל אם לא הייתי קונה קולה קפה, הייתי מנסה.
בהצלחה
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
udi610
יש לפרימה ארומה אפילו סייט בעברית,משווק ורצון לחדור לשוק.אבל בלי אף תערובת "פראמיום" , של ארביקה 100% משתמש ביתי שמבין לא ירוץ לקנות... http://www.primoaroma.co.il/Primo-aroma ... Page=types
יש לפרימה ארומה אפילו סייט בעברית,משווק ורצון לחדור לשוק.אבל בלי אף תערובת "פראמיום" , של ארביקה 100% משתמש ביתי שמבין לא ירוץ לקנות... http://www.primoaroma.co.il/Primo-aroma ... Page=types