XBMC for AppleTV2, iPad, iPhone4.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מעולה! סוף סוף יש תוכנה ראויה ל-Apple TV החדש. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בדקתי את זה על האיפון 4 שלי , חוץ מהמשק שהוא פשוט לא מתאים למכשיר בגודל הזה התוכנה עובדת מעולה והצלחתי לנגן את הפרק החדש של CSI שיצא אתמול לא נגעתי בקובץ בכלל ,MKV ברז' 720P עובד מעולה ,אני ימשיך לנסות קבצים עם ביטרייט גבוהה יותר ואולי אפילו איזה נסיון של 1080P 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
IamEzio
עם איזה מכשיר בדקת עם xbmc? אבל זה לא יצא עדיין למיטב הבנתי?
עם איזה מכשיר בדקת עם xbmc? אבל זה לא יצא עדיין למיטב הבנתי?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

זה יצא בסידיה כבר למרות שהורדתי את הDEB והתקנתי דרך הטרמינל ,מהסידיה זה לא רצה לרדת ...
הנה הסורס כתוב פה :
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=In ... Phone/iPad
ניסיתי על האיפון 4 שלי ,אין לי איפד לצערי לבדוק ,הבעיה העיקרית היא שהגירסה של האיפון רצה על 480X320 שזה הרזולוציה של האיפונים הישנים ,על ה4 זה ניראה זוועה... בנוסף זה פורט מלא ,אפילו הממשק זהה , אז רזולוציה לא מתאימה + כפתורים קטנים זה לא הולך ביחד
אבל שמעתי שהם עובדים על זה ויסדרו את הבעיה עוד מעט ,אבל אני מאמין שהגירסה של האיפד רצה על 1024X768 כמו שצריך אז שם זה אמור לעבוד בסדר גמור .
בכול מקרה בלי קשר לרזולוציה באיפון 4 התוכנה עובדת מצויין ,כמו שכבר אמרתי 720P עובד בסדר גמור , לא ניסיתי עדיין קבצים עם ביטרייט יותר גבוהה , יש רק בעיה אחת בתוכנה שמצאתי והיא התמונות לא עובדות ,זה פשוט דופק את התכונה ...
הנה הסורס כתוב פה :
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=In ... Phone/iPad
ניסיתי על האיפון 4 שלי ,אין לי איפד לצערי לבדוק ,הבעיה העיקרית היא שהגירסה של האיפון רצה על 480X320 שזה הרזולוציה של האיפונים הישנים ,על ה4 זה ניראה זוועה... בנוסף זה פורט מלא ,אפילו הממשק זהה , אז רזולוציה לא מתאימה + כפתורים קטנים זה לא הולך ביחד
אבל שמעתי שהם עובדים על זה ויסדרו את הבעיה עוד מעט ,אבל אני מאמין שהגירסה של האיפד רצה על 1024X768 כמו שצריך אז שם זה אמור לעבוד בסדר גמור .
בכול מקרה בלי קשר לרזולוציה באיפון 4 התוכנה עובדת מצויין ,כמו שכבר אמרתי 720P עובד בסדר גמור , לא ניסיתי עדיין קבצים עם ביטרייט יותר גבוהה , יש רק בעיה אחת בתוכנה שמצאתי והיא התמונות לא עובדות ,זה פשוט דופק את התכונה ...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

עידכון קצר ...למרות שהנגן לא עובד ברזולוציה הטבעית של המסך באיפון 4 ,הצלחתי לנגן גם 1080P ,ביטרייט של 15Mbps