לראשונה בטלוויזיה - הקלאסיקות של דיסני ב-yes
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
אם אני לא טועה בתקופת האוסקר yes 1 הופך ל-yes movies אז הם ינצלו את המצב, מקווה שyeshd1 יהפוך לאחד כזה גם כן.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
חבל שלא משדרים את בת הים הקטנה ב HD
אבל החסרון ב YES הוא שאין 5.1
אבל החסרון ב YES הוא שאין 5.1
- UserName
-
- חבר ותיק

yes movies יהיה פרוש ב-yesHD1 ו-yesHD2, כלומר לא בטוח שכל הסרטים יופיעו בו, אבל מומלץ לבדוק תמיד.
- assafTV
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 73
yes movies יעלה ב-6/2 ב-yes1 ויימשך עד ה-27/2.UserName כתב:אם אני לא טועה בתקופת האוסקר yes 1 הופך ל-yes movies אז הם ינצלו את המצב, מקווה שyeshd1 יהפוך לאחד כזה גם כן....
מבחר סרטים של yes movies, בעיקר אך לא רק סרטי העוגן (כלומר אלו שמשודרים ב-yes movies ב-22:00) ישודרו ב-yesHD1 ו-yesHD2, בהתאם לז'אנר שלהם.
כל שבוע ב-yes movies יהיה עם תמה: אדרנלין, כיף, רגש.
בכורות הסופש הראשון (10-12/2) הן עג'מי, שרלוק הולמס, מחוז 9.
בסופש השני (17-19/2) ישודרו דמדומים 2, צעצוע של סיפור 3 (יחד עם 1+2) ואליס בארץ הפלאות.
בסופש השלישי (24-26/2) ישודרו פרשס, אינוויקטוס והזדמנות שניה (The Blind Side)
עוד צפויים ב-yes movies השנה הקלסיקות של דיסני כאמור (שלגיה ושבעת הגמדים ופינוקיו) ולראשונה בישראל דוני דארקו, סרטו של ריצ'רד קלי עם ג'ייק ג'ילנהול (הסרט מעולם לא הוקרן בבתי הקולנוע בישראל או יצא ל-DVD מתורגם וזוהי למעשה בכורה ארצית של הסרט). ב-27/2 יוקדש היום ב-yes movies לכוכבים ואנשי קולנוע שהלכו השנה לעולמם כאשר ב-22:00 כל ערוצי הסרטים יצטרפו למחווה.
וכמובן בלילה שבין ראשון לשני ה-27-28/2 טקס האוסקר בשידור ישיר.
ב-6/2 ב-22:00 ב-yes movies יפתח כמובן עם הזוכה הגדול של השנה שעברה: מטען הכאב.
- UserName
-
- חבר ותיק

יש מושג אם האוסקר ישודר ב-HD כמו האמי?
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
איזה כיף...חודש אחד בשנה יש סרטים טובים...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- assafTV
-
- עובד כבלים/לויין

באופן טבעי אני לא מסכים עם זה. מה שקורה זה שבחודש אחד יש סרטים טובים שמרוכזים בערוץ בודד ולא מפוזרים על פני כל הערוצים ולכן לאנשים נראה ש"החודש יש סרטים טובים" כשבפועל זה "גם החודש יש סרטים טובים".ivanhoe888 כתב:איזה כיף...חודש אחד בשנה יש סרטים טובים......
הרי תאריכי הבכורות נקבעים מהאולפנים הגדולים שקובעים מאיזה תאריך מותר לשדר סרט. אף אחד מהם לא קובע את התאריך לפי איך שנח ליס (או הוט) לשדר את הסרט.
- assafTV
-
- עובד כבלים/לויין

לא זכור לי כרגע אז אני לא רוצה לומר סתם ולהטעות.UserName כתב:יש מושג אם האוסקר ישודר ב-HD כמו האמי?...
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
assafTV - למה אין אפשרות לדעת תאריכים של שידורי סדרות מראש?
תמיד אנחנו בחוסר וודאות !!!
מדהים ש YES לפעמים לא משדרת סדרות מסויימות שיש לה זכיון אליהם במשך שנים! שובר שורות עונה 3 כבר שודר בארה"ב מזמן....
מדהים ש YES לפעמים לא משדרת סדרות מסויימות שיש לה זכיון אליהם במשך שנים! שובר שורות עונה 3 כבר שודר בארה"ב מזמן....
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

גווין וסטייסי-עונה 3...
אני מקווה שהשידורים החוזרים של העונות הקודמות (סיבוב שני בתקופה קצרה) הם הכנה לשידור עונה 3 סוף סוף...
אני מקווה שהשידורים החוזרים של העונות הקודמות (סיבוב שני בתקופה קצרה) הם הכנה לשידור עונה 3 סוף סוף...
- assafTV
-
- עובד כבלים/לויין

זה שילוב של כמה דברים. לא לתת למתחרים לדעת מתי את המעלה דברים (שלא יעלו משהו חזק במקביל ו"יגנבו" יח"צ), חוסר טעם בלומר בינואר "הסדרה תעלה ביולי", שינויים של הרגע האחרון וגם, מה לעשות, כל כך הרבה סדרות ומקום מוגבל בלוח. חלק מהן "נאלצות להמתין" (מה גם שצריך לפרוס סדרות על פני 52 שבועות בניגוד לנטוורק בארה"ב שיש להם 22 פרקים בשנה הפרוסים על פני 35 שבועות של העונה).zovirax כתב:assafTV - למה אין אפשרות לדעת תאריכים של שידורי סדרות מראש?
מדהים ש YES לפעמים לא משדרת סדרות מסויימות שיש לה זכיון אליהם במשך שנים! שובר שורות עונה 3 כבר שודר בארה"ב מזמן.......
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
זה לא שאלה של בכורות, דווקא. עם כל הכבוד ל"סנדק", שהוא אחד הסרטים הגדלוים בכל הזמנים, למה צריך למצוא אותו כמעט כל שבוע...? ומה נהיה עם סטיבן סגל - יש לא אחוזים ביס? כל שני ורביעי: "מכת אקדח", "מכת סנפיר", "מכת קשקשת..."assafTV כתב:באופן טבעי אני לא מסכים עם זה. מה שקורה זה שבחודש אחד יש סרטים טובים שמרוכזים בערוץ בודד ולא מפוזרים על פני כל הערוצים ולכן לאנשים נראה ש"החודש יש סרטים טובים" כשבפועל זה "גם החודש יש סרטים טובים".ivanhoe888 כתב:איזה כיף...חודש אחד בשנה יש סרטים טובים......
הרי תאריכי הבכורות נקבעים מהאולפנים הגדולים שקובעים מאיזה תאריך מותר לשדר סרט. אף אחד מהם לא קובע את התאריך לפי איך שנח ליס (או הוט) לשדר את הסרט....
ולמה צריך לראות את "אמריקן פאי 300" ב-HD? אין שום סרט אחר שיכלו להקרין במוצ"ש בשעה 10? זה הכי טוב שמצאו...??
- UserName
-
- חבר ותיק

כשיש לך חברת טלוויזיה, אתה יוצר משרד בשם 'ניהול תוכן חיצוני', חותם על חוזה לשידור סרט מסוים עם חברת הפצה, אתה מקבל תנאים לשידור הסרט - באיזה פורמט, איזה ביטרייט, רזולוציה, שעות שידור, הגבלת גיל וכל השטויות, ביניהן יש את מספר פעמים החובה של החברה לשדר את הסרט בשביל שיוכלו לשדר את הסרט באופן חופשי לפי לוח הזמנים של yes, עד שyes לא ישדרו כמספר הפעמים את הסרט הזה, הם למעשה לא יוכלו לשדר את הסרט באופן חופשי כפי שהם רוצים (כמו שיש סרטים בערוצי הסרטים הרגילים).ivanhoe888 כתב:זה לא שאלה של בכורות, דווקא. עם כל הכבוד ל"סנדק", שהוא אחד הסרטים הגדלוים בכל הזמנים, למה צריך למצוא אותו כמעט כל שבוע...? ומה נהיה עם סטיבן סגל - יש לא אחוזים ביס? כל שני ורביעי: "מכת אקדח", "מכת סנפיר", "מכת קשקשת..."assafTV כתב:באופן טבעי אני לא מסכים עם זה. מה שקורה זה שבחודש אחד יש סרטים טובים שמרוכזים בערוץ בודד ולא מפוזרים על פני כל הערוצים ולכן לאנשים נראה ש"החודש יש סרטים טובים" כשבפועל זה "גם החודש יש סרטים טובים".ivanhoe888 כתב:איזה כיף...חודש אחד בשנה יש סרטים טובים......
הרי תאריכי הבכורות נקבעים מהאולפנים הגדולים שקובעים מאיזה תאריך מותר לשדר סרט. אף אחד מהם לא קובע את התאריך לפי איך שנח ליס (או הוט) לשדר את הסרט....
ולמה צריך לראות את "אמריקן פאי 300" ב-HD? אין שום סרט אחר שיכלו להקרין במוצ"ש בשעה 10? זה הכי טוב שמצאו...??...
ככה לפחות זה בתיאוריה, במעשי זה שונה, חברות הפצה דורשות שסרטי HD למשל ישודרו יותר פעמים מסרטים באיכות רגילה (כי הדרישה לסרטים בSD נמוכה יותר, ואם כך גם החומרים הללו התייזלו מאד עם תחילת עידן סינדיקצית ה-HD), בפועל yes רוצים לקנות כמה שיותר סרטי HD ורק אחר כך למתג אותם כמו ערוצי הסרטים הרגילים.
- assafTV
-
- עובד כבלים/לויין

UserName כתב:כשיש לך חברת טלוויזיה, אתה יוצר משרד בשם 'ניהול תוכן חיצוני', חותם על חוזה לשידור סרט מסוים עם חברת הפצה, אתה מקבל תנאים לשידור הסרט - באיזה פורמט, איזה ביטרייט, רזולוציה, שעות שידור, הגבלת גיל וכל השטויות, ביניהן יש את מספר פעמים החובה של החברה לשדר את הסרט בשביל שיוכלו לשדר את הסרט באופן חופשי לפי לוח הזמנים של yes, עד שyes לא ישדרו כמספר הפעמים את הסרט הזה, הם למעשה לא יוכלו לשדר את הסרט באופן חופשי כפי שהם רוצים (כמו שיש סרטים בערוצי הסרטים הרגילים).ivanhoe888 כתב:זה לא שאלה של בכורות, דווקא. עם כל הכבוד ל"סנדק", שהוא אחד הסרטים הגדלוים בכל הזמנים, למה צריך למצוא אותו כמעט כל שבוע...? ומה נהיה עם סטיבן סגל - יש לא אחוזים ביס? כל שני ורביעי: "מכת אקדח", "מכת סנפיר", "מכת קשקשת..."assafTV כתב:באופן טבעי אני לא מסכים עם זה. מה שקורה זה שבחודש אחד יש סרטים טובים שמרוכזים בערוץ בודד ולא מפוזרים על פני כל הערוצים ולכן לאנשים נראה ש"החודש יש סרטים טובים" כשבפועל זה "גם החודש יש סרטים טובים".ivanhoe888 כתב:איזה כיף...חודש אחד בשנה יש סרטים טובים......
ולמה צריך לראות את "אמריקן פאי 300" ב-HD? אין שום סרט אחר שיכלו להקרין במוצ"ש בשעה 10? זה הכי טוב שמצאו...??...
ככה לפחות זה בתיאוריה, במעשי זה שונה, חברות הפצה דורשות שסרטי HD למשל ישודרו יותר פעמים מסרטים באיכות רגילה (כי הדרישה לסרטים בSD נמוכה יותר, ואם כך גם החומרים הללו התייזלו מאד עם תחילת עידן סינדיקצית ה-HD), בפועל yes רוצים לקנות כמה שיותר סרטי HD ורק אחר כך למתג אותם כמו ערוצי הסרטים הרגילים....
הא? אין לי מושג מאיפה הבאת את הנ"ל או שמא זה היה בהומור/ציניות.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
סדרה גדולה. לפני כחודשיים קניתי בלונדון מארז ה-DVD המלא של כל שלושת העונות והכריסטמס ספיישל ב 15 פאונד.yes-man כתב:גווין וסטייסי-עונה 3...
אני מקווה שהשידורים החוזרים של העונות הקודמות (סיבוב שני בתקופה קצרה) הם הכנה לשידור עונה 3 סוף סוף......
תוכל לרכוש את זה גם אתה. המחיר באמאזון UK כולל מע"מ שיורד לך ברגע שאתה שם כתובת של ישראל ונוסף לך משלוח שבדר"כ הוא כמו המע"מ כך שהמחיר שאתה רואה זה המחיר שלך ביד.
http://www.amazon.co.uk/Gavin-Stacey-20 ... 869&sr=8-1
85 ש"ח - שווה כל גרוש
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

הייתי קונה בשמחה ואמזון עדיי שאני לקוח כבוד בשלוחה האמריקאית והבריטית שלהם, אבל בסדרה הזאת לא אוכל לוותר על תרגום לעברית.