מה זה הדבר המוזר הזה?
מי יגבה?
איך יגבה?

Uploaded with ImageShack.us

אתה טועה. באירופה יש עשרות ערוצים ב-DTT וחברות כמו SKY מצליחות. SKY אפילו משתתפת במימון ה-DTT ביחד עם BBC ו-ITV ואף משדרת בו שני ערוצים.supertv כתב:לדעתי זה רעיון לא כלכך טוב בלשון המעטה.....יס והוט גם ככה בהפסדי ענק ובמיוחד הוט שעוד חייבים לבנקים הרבה מאוד כסף וכבר שר התקשורת עושה עוד חובות לחברות הכבלים והלווין??? הדבר קודם כל יביא לפיטורים של אלפי עובדים בשנה ולאחר מכן לזה שאחת מחברות הכבלים ינצחו ולא תהיה שום תחרות....
לדעתי זה סתם הפסד אחד ענק לכולם! לנו-"התדרים" שישימו אלו הם אנטנות שמבשלות לנו את המוח,לחברות-הפסדי ענק, לממשלה-במידה והפרוייקט לא כלכך יצליח גם הפסדי ענק....
תיקחו את חברות הכבלים והלווין + DTT עוד 5 שנים ותחשבו על העתיד ותבינו שהעתיד לא נראה כלכך ורוד כמו שהרשות השנייה מנסה להמחיש לנו ודי מצליחה....
שיהיה לכולם ערב נעים לכולם ותיקחו לתשומת ליבכם.......
לפי התכנית יהיו 3 תדרים.akira כתב:להערכתי אנחנו כאן נראה הרחבה לתדר שידור נוסף, בכדי לתת מקום לערוץ HD "כללי" שעליו ירכב ערוץ 1 וערוצים נוספים שירצו לשדר ב HD. ועוד מקום לערוץ 9, 24,23 שהם ערוצים קיימים עם מודל כלכלי. עם זאת, אני חושב שערוץ 24 ישנה את פניו בזמן הקרוב, הוא לא ממש עושה את העבודה היום,...
זה אומר שיהיו 8 ערוצים SD, ערוץ HD, על שני תדרים. כלומר שיש מקום לעוד ערוץ או שניים - אולי ערוץ בערבית? או שערוץ מסחרי רביעי? האם קשת ורשת למשל ירצו לקחת כל אחד ערוץ בפני עצמו?...

משהו לא מסתדר לי.- ולEG99 מה זה ערוץ 2?? אני רואה רק 10 [צוחק בקול] [צוחק בקול]...