לא ראיתי כלום על זה פה...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אתם יודעים שכבר כמה ימים יש פריצה מלאה (CFW) לPS3 בגירסה 3.55 נכון?
פשוט שמתי לב שבאתרים הישראליים אין אף אחד שאומר משהו על זה... מוזר...
כו וכו' למי שזה מעניין אז יצאה קושחה שאותה אפשר להתקין על כל PS3 ושמאפשרת משחק ברשת, משחק במשחקים של 3.55 ועוד ללא שום DONGLE של USB או כל מכשיר חיצוני למעשה.
כלומר אפשר לומר- המטרה הושגה לפחות עד לעידכון הבא :)
אני אישית בדקתי את זה וזה עובד מעולה, כמובן שכמו כל פריצה היו בעיות- הקושחה הראשונה שיצאה הייתה של מישהו בשם WANINKOKO שדפק להרבה אנשים עם PS3 ישנים את המכשירים אז אולי זה טוב שאנשים פה לא שמעו על זה...
חשוב ואני מדגיש חשוב מאוד לא לגעת בקושחה של WANINKOKO אלא רק בקושחה של Wutangrza\Kmeaw
אני לא יודע אם מותר לי לתת לינקים פה לזה אז אני רק רציתי לומר לאנשים שלא סתם יקנו מכשירים של USB.
בברכה,
עוד לקוח מרוצה של SONY :D

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

מה זה כמו דיסק BOOT?
או ממש עידכון שמשנה את החומרה של המכשיר?
תסביר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

עדכון תוכנתי בלבד.
שום דיסק שום כלום.
מי שיש לו PSP מבין- זה פשוט קושחה אחרת שעושה מה שהDONGLE היה עושה ויותר- מאפשרת הרצת תוכנות פרוצות כלומר BACKUP MANAGER שמאפשר הרצה של משחקים מהכונן הקשיח של הPS3 ובנוסף נותן לך לשחק ברשת כי זה הגרסה החדשה ביותר (כמובן שייתכן שסוני עוקבת אחרי כל מי שנכנס ורושמת הכל בהכנה ליום הדין ובסוף תעשה BAN לכל הקונסולות אבל מי יודע).
או נקביל את זה למושגי אייפון- זה בעצם כמו שיוצא תוכנה שעושה נגיד JAILBREAK לגירסה מסוימת ומאפשרת לך להריץ תוכנות מCYDIA על האייפון- אז זאת תוכנה שמתקינים על הPS3 שעושה אותו דבר ללא שום חומרה או דיסק, רק שמים את העדכון על USB STICK ומעדכנים מהSYSTEM UPDATE.
לסיכום- זה פשוט עדכון של הקושחה, כמו שאתה מעדכן מ3.41 ל3.55 נגיד אז אתה מעדכן מ3.55 ל3.55 Custom Firmware=CFW שמאפשרת לך להריץ תוכנות פרוצות שנועדו ל3.55.
נערך לאחרונה על ידי extremeblizz ב 19/01/2011 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

קראתי על זה מעט נשמע מסובך מאוד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

ממש לא מסובך... אני עשיתי את זה וממש לא היה לי מושג לפני.
לקח לי סך הכל כולל הורדת הקבצים שעה-שעתיים וזה כולל הכלללללל התקנות הורדת תוכנות והכל.
מרגע שיש לך את כל המרכיבים שלא כזה קשה להשיג אותם זה בדיחה.
מבחוץ זה נראה כמו איזה מפלצת עם מלא ביטויים אבל זה סתם עדכון תוכנה, ה"בעיה" זה לא העדכון אלא שאחרי העדכון צריך להוריד BACKUP MANAGER חדש ולהתקינו שזה פשוט לדחוף אותו לUSB STICK ולהתקין על הPS3.
וכשרגע אם אתה מתקין את הקושחה הבטוחה יותר שזה מה שמומלץ לפני שאתה מתחיל BACKUP MANAGER אתה מריץ תוכנה על הPS3 כדי לאפשר לך לטעון את הBACKUP MANAGER.
ברגע שיהיה BACKUP MANAGER עם התוכנה בתוכו שזה עניין של ימים זה יהיה בין הפריצות הפשוטות.

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

נשמע מטורף לגמרי...אני מניח שסוני כבר עובדים על "היום שאחרי" ואנשים
הולכים לקבל בראש. נראה שכולם פה מחכים לעידכונים. :מבולבל:

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

ייתכן בהחלט אבל איך הולכת האימרה?
אכול ושתה כי מחר נמות.
:D

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לא יודע אם תמות, אבל אולי לא תוכל לשמוע את קול ה"ביפ" האלוהי של הPS יותר :twisted:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #9 

לא צריך להגזים, סוני לא ישביתו לאף אחד את הקונסולה. מקסימום הוא לא יוכל להתחבר לרשת ה PSN או משהו בסגנון (אלא אם ה CFW יהרוג לו את הקונסולה).

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

מקרה הכי גרוע תמיד אפשר לחזור ל3.55 הרגיל תוך דקה מבלי שאף אחד יידע בדיוק כמו באייפון.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #11 

אם תקבל באן לא בטוח שתוכל לחזור. תלוי כמה נדיבים סוני ירגישו כשיחליטו איך להעניש פורצים, וכרגע לא נראה שהם מרגישים נדיבים במיוחד בנושא.

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

extremeblizz כתב:מקרה הכי גרוע תמיד אפשר לחזור ל3.55 הרגיל תוך דקה מבלי שאף אחד יידע בדיוק כמו באייפון.
...
איך בדיוק אתה מחזיר את המצב לקדמותו?

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

אהה לא ממש דיברתי על עצמי כי אישית לא כזה אכפת לי ממשחק ברשת... אבל אם היה אכפת לי עדיין אפשר לטעון שהכסף שאחסוך מהורדת משחקים יעלה על עלות קונסולה חדשה.
ובנוגע לחזרה ל3.55- פשוט מעדכנים בחזרה ל3.55, משתמשים בעדכון של סוני וזה רק עניין של כמה דקות.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”