לפי טכנאי HOT: בעוד כשבוע תם עידן האנאלוגי
שלום רב,
היום בשעות הצהריים דיברתי עם טכנאי הוט אשר שידרג לאמי מאנאלוגי לדיגיטלי בעקבות רכישת פלאזמה.
לפי דבריו - בעוד כשבוע הוט 'סוגרת את השאלטר' של השידורים האנאלוגיים.
בזה אפשר לסכם שתם עידן האנאלוגי.
נחיה ונראה...
היום בשעות הצהריים דיברתי עם טכנאי הוט אשר שידרג לאמי מאנאלוגי לדיגיטלי בעקבות רכישת פלאזמה.
לפי דבריו - בעוד כשבוע הוט 'סוגרת את השאלטר' של השידורים האנאלוגיים.
בזה אפשר לסכם שתם עידן האנאלוגי.
נחיה ונראה...
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כל טכנאי של כל חברה יכול לאמר כל דבר, בסופו של דבר הם אומרים שעוד שבוע יגיע המג'יקHD, הNPVR וכל הדברים שהוט מתכננת, די כבר לבנות על מה שהטכנאים אומרים, זה שהם מתקינים את הציוד עבור החברה, זה לא אומר שהם מתעמקים לתוך החברה ובודקת את המסמכים שלה, כשלפני שבוע בא אלינו טכנאי בשביל לעשות בדיקה רגילה שמתרחשת בכל הקיבוץ שלי (קצת היה הזוי בעיני ת'אמת) הוא אמר שבעוד מספר ימים יושק המעמד של השלט שיאפשר את הטענתו, האם זה קרה? לא.
- UserName
-
- חבר ותיק

ברור לך גם שמדובר רק על ירידת השאלטר, כן? יקח קצת יותר מחודש לכבות את כל המוקדים האנלוגים בארץ, הוט לא תקפח כל כך בקלות לקוחות אנלוגיים, הם צריכים להודיע להם שבוע קודם ולהביא להם ממיר מתאים (ושימו לב) במחיר הכי ממוזער שיש.vic1234 כתב:אם אני לא טועה דובר על ה 1.2.2011 אז קצת יותר משבוע...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
מה יעשה הבוס שלי שגונב מהם שידורי טלוויזיה כבר 10 שנים?
עד היום הוא היה אסיר תודה על המצאת ההיפרבנד בטלוויזיות..נראה מה הוא יעשה עכשיו..
עד היום הוא היה אסיר תודה על המצאת ההיפרבנד בטלוויזיות..נראה מה הוא יעשה עכשיו..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- UserName
-
- חבר ותיק

כל אחד כמעט בארץ שאין לו דיגיטלי עושה את זה חח.Kosh כתב:מה יעשה הבוס שלי שגונב מהם שידורי טלוויזיה כבר 10 שנים?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
עד היום הוא היה אסיר תודה על המצאת ההיפרבנד בטלוויזיות..נראה מה הוא יעשה עכשיו.....
לא נראה לי סביר שהוט יודיעו ללקוחות שלהם לפני הסגירה.UserName כתב:ברור לך גם שמדובר רק על ירידת השאלטר, כן? יקח קצת יותר מחודש לכבות את כל המוקדים האנלוגים בארץ, הוט לא תקפח כל כך בקלות לקוחות אנלוגיים, הם צריכים להודיע להם שבוע קודם ולהביא להם ממיר מתאים (ושימו לב) במחיר הכי ממוזער שיש.vic1234 כתב:אם אני לא טועה דובר על ה 1.2.2011 אז קצת יותר משבוע......
הם פשוט יסגרו את השידור וכל לקוח שיתקשר להתלונן יקבל הצעה להצטרף לשידורים הדיגיטאליים.
בהצעה זו בטח תלקח בחשבון העובדה שהלקוח קצת בשוק שנשאר ללא שידורים והוא יסכים לשלם די הרבה להחזיר אותם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. לא ידוע לי על מהלך כזה
2. נראה לי שהוא התבלבל בין זה לבין הסגירה של השידורים האנלוגיים של ערוצים 1+2 שיהיה ב-2/2
2. נראה לי שהוא התבלבל בין זה לבין הסגירה של השידורים האנלוגיים של ערוצים 1+2 שיהיה ב-2/2
כנראה. קצת מיהרו מדי , לא ? השידורים לא באיכות מי-יודע-מה בכל פינה בארץ.oferlaor כתב:1. לא ידוע לי על מהלך כזה
2. נראה לי שהוא התבלבל בין זה לבין הסגירה של השידורים האנלוגיים של ערוצים 1+2 שיהיה ב-2/2...
בארצות אחרות לקח כמה שנים טובים עד שכיבו אנאלוגי.
מעניין אותי אם באמת יפסקו בעוד שבועיים השידורים האנלוגים של ערוצים 1 ו 2. זה יהיה מאוד מפתיע אם העניין לא ידחה שוב ושוב ושוב.
הייתי מצפה שיהיו פרסומים בנושא בתקשורת, כדי שלמי שעוד צופה בשידורים לא יוחשכו השידורים בבת אחת.
הייתי מצפה שיהיו פרסומים בנושא בתקשורת, כדי שלמי שעוד צופה בשידורים לא יוחשכו השידורים בבת אחת.
- oferlaor
- מנהל

הייתה ידיעה על כך שהוט הולכת להרוג את השידור האנלוגי, תוך כדי מתן פתרון ללקוחות האלה, בדמותה של קופסה שתקבל את הסיגנל הדיגיטלי ואיכשהו תיתן להם את החוויה אליה הם רגילים. אני לא זוכר איפה קראתי את זה, וגם לא מתי זה יקרה.
כל הפתרונות שהוט דיברו עליהם זה רק למי שעושה שימוש בשידור האנלוגי בלבד ולא משתמש גם באנלוגי וגם בדיגיטלי.
מי שעושה שימוש גם וגם כמוני יכול לזרוק תממיר האנלוגי לפח ברגע שהשידורים יפסקו וחבל כי יש לנו שני ממירים שעדיין נעשה בהם שימוש.
מי שעושה שימוש גם וגם כמוני יכול לזרוק תממיר האנלוגי לפח ברגע שהשידורים יפסקו וחבל כי יש לנו שני ממירים שעדיין נעשה בהם שימוש.
- oferlaor
- מנהל

nir11
ברור שזה יקרה, וברור שזה יקרה השנה, אבל לא הגיוני שזה יהיה באותו תאריך שהרשות השניה עושה פעולה דומה..
ברור שזה יקרה, וברור שזה יקרה השנה, אבל לא הגיוני שזה יהיה באותו תאריך שהרשות השניה עושה פעולה דומה..
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ע"פ שיחה טלפונית שערכתי עם מוקד השרות של HOT נאמר לי שבשלב זה הם מתחילים להפסיק את השידורים האנלוגים באזור הצפון ואין כרגע מועד לאזור המרכז אבל גם זה יגיע בחודשים הקרובים.
לדעתי HOT כבר מזמן איחדה את מוקדי השידור למוקד אחד ברשפון שבנו אותו כבר ב 2005
ולדעתי גם השידור האנלוגי מגיע משם ולמעשה השידור האנלוגי מומר לדיגיטלי ומועבר לגובים האופטים שלהם
ששם בפועל מתבצעת ההמרה חזרה לאנלוגי.
לדעתי HOT כבר מזמן איחדה את מוקדי השידור למוקד אחד ברשפון שבנו אותו כבר ב 2005
ולדעתי גם השידור האנלוגי מגיע משם ולמעשה השידור האנלוגי מומר לדיגיטלי ומועבר לגובים האופטים שלהם
ששם בפועל מתבצעת ההמרה חזרה לאנלוגי.
אתה רציני? מן הסתם מודיעים ללקוחות לפני שמפסיקים שידורים.Nissim כתב:לא נראה לי סביר שהוט יודיעו ללקוחות שלהם לפני הסגירה.UserName כתב:ברור לך גם שמדובר רק על ירידת השאלטר, כן? יקח קצת יותר מחודש לכבות את כל המוקדים האנלוגים בארץ, הוט לא תקפח כל כך בקלות לקוחות אנלוגיים, הם צריכים להודיע להם שבוע קודם ולהביא להם ממיר מתאים (ושימו לב) במחיר הכי ממוזער שיש.vic1234 כתב:אם אני לא טועה דובר על ה 1.2.2011 אז קצת יותר משבוע......
הם פשוט יסגרו את השידור וכל לקוח שיתקשר להתלונן יקבל הצעה להצטרף לשידורים הדיגיטאליים.
בהצעה זו בטח תלקח בחשבון העובדה שהלקוח קצת בשוק שנשאר ללא שידורים והוא יסכים לשלם די הרבה להחזיר אותם....