שימוש במסך מחשב וטלויזיה במקביל
קניתי כבל DVI TO HDMI וחיברתי איתו תטלויזיה, באותו הזמן מחובר המסך מחשב בDVI TO DVI.
הכרטיס מסך הוא 8800GT בעל שני חיבורי DVI.
האם אפשרי שאני אראה בשני המסכים תכנים שונים אבל אשלוט בהם מאותו מקור? האם אפשרי שאני אראה בשני המסכים תכנים שונים אבל אשלוט בהם ממקורות נפרדים?
האם אפשרי שאני אראה בשני המסכים אותו הדבר באותו זמן אבל בכל מסך ברזולוציה שמתאימה לו?
הכרטיס מסך הוא 8800GT בעל שני חיבורי DVI.
האם אפשרי שאני אראה בשני המסכים תכנים שונים אבל אשלוט בהם מאותו מקור? האם אפשרי שאני אראה בשני המסכים תכנים שונים אבל אשלוט בהם ממקורות נפרדים?
האם אפשרי שאני אראה בשני המסכים אותו הדבר באותו זמן אבל בכל מסך ברזולוציה שמתאימה לו?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התשובה לכל שאלותיך נמצאת בתפריט העזרה של Nvidia Control Panel תחת הפרק של Display Configuration
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כן אתה יכול למתוח את שולחן העבודה למסך השני במקום לשכפל אותו, זה נקרא DUAL VIEW. באיזה מערכת הפעלה מדובר? שנוכל לכוון אותך להגדרות.
לא הבנתי מה הכוונה ממקורות שונים? אם יש שני מקורות שונים, חבר כל מסך למקור אחר.
לא, אי אפשר לראות את אותה תמונה ברצולוציות שונות.
לא הבנתי מה הכוונה ממקורות שונים? אם יש שני מקורות שונים, חבר כל מסך למקור אחר.
לא, אי אפשר לראות את אותה תמונה ברצולוציות שונות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. אם אתה מתכוון למסך אחד בו רק תעבוד כמו מול מחשב (גלישה, צ'ט, עיבוד תמלילים וכו), ובשני תריץ סרט, אז כן. שני סרטים שונים - עקרונית אפשרי, אבל מה יהיה עם הסאונד?
2. לא. חייבים להיות בפוקוס על האפליקציה במסך הספציפי כדי לשלוט עליה (למשל, כדי לעשות Pause).
3. נדמה לי שאפשר עם תוכנה הנקראת ultramon. לא ניסיתי אותה בעצמי.
ואוסיף שאלה משלי - האם מומלץ לעבוד בצורה כזו? תשובה: לדעתי לא, מאוד לא נוח. עדיף HTPC ייעודי לסלון. אבל יש כאלה שעובדים כך ומרוצים.
2. לא. חייבים להיות בפוקוס על האפליקציה במסך הספציפי כדי לשלוט עליה (למשל, כדי לעשות Pause).
3. נדמה לי שאפשר עם תוכנה הנקראת ultramon. לא ניסיתי אותה בעצמי.
ואוסיף שאלה משלי - האם מומלץ לעבוד בצורה כזו? תשובה: לדעתי לא, מאוד לא נוח. עדיף HTPC ייעודי לסלון. אבל יש כאלה שעובדים כך ומרוצים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
השאלה היא אם זה לסלון בכלל, אני בחדר השינה עובד עם מחשב אחד המחובר למסך מחשב מצד אחד לעבודה יומיומית ולמסך טלויזיה גדול יותר התלוי על הקיר לצפיה בסרטים וסדרות מצד שני. הסלון זה סיפור אחר.
ווינדס 7 פרו.
במסך אחד להשתמש במחשב באופן רגיל, במסך השני XBMC או כל תוכנת מדיה אחרת.
בקשר לאודיו, אינני מצליח לתת הגדרה למחשב להוציא תסאונד באופטי אפילו שמחובר מהמחשב לרסיבר, אבל יש לי אופציה של SPDIF מה אני עושה כדי שהאודיו יצא באופטי? קניתי כבל במיוחד בשביל זה.
במסך אחד להשתמש במחשב באופן רגיל, במסך השני XBMC או כל תוכנת מדיה אחרת.
בקשר לאודיו, אינני מצליח לתת הגדרה למחשב להוציא תסאונד באופטי אפילו שמחובר מהמחשב לרסיבר, אבל יש לי אופציה של SPDIF מה אני עושה כדי שהאודיו יצא באופטי? קניתי כבל במיוחד בשביל זה.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אתה יכול לראות את התוכנה במסך נפרד אבל לא תוכל לשלוט בה במקביל לעבודה במסך השני, אולי בעזרת תוכנות צד ג אבל אני לא מכיר.
איזה רסיבר? דרייברים מעודכנים יש? עקבת אחרי המדריך לחיבור מחשב לרסיבר ק"ב?
איזה רסיבר? דרייברים מעודכנים יש? עקבת אחרי המדריך לחיבור מחשב לרסיבר ק"ב?
לא ראיתי מדריך כזה, אפשר קישור אליו?
דרייברים לכרטיס קול לא התקנתי, דרייברים לווינדוס 7 התקנתי עכשיו מעודכים לאתמול.
רסיבר אונקיו 607, המחשב מחובר בHDMI לטלויזיה ישירות כי לא הצלחתי למצוא את הצג השני כאשר הHDMI היה מחובר לרסיבר.
האופטי מהחיבור אופטי בלוח אם לאופטי ברסיבר.
הכבל וידאו הוא DVI TO HDMI.
דרייברים לכרטיס קול לא התקנתי, דרייברים לווינדוס 7 התקנתי עכשיו מעודכים לאתמול.
רסיבר אונקיו 607, המחשב מחובר בHDMI לטלויזיה ישירות כי לא הצלחתי למצוא את הצג השני כאשר הHDMI היה מחובר לרסיבר.
האופטי מהחיבור אופטי בלוח אם לאופטי ברסיבר.
הכבל וידאו הוא DVI TO HDMI.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה מעביר את הנגן למצב חלון, גורר את החלון למסך השני, ואז עושה שם מסך מלא.
ויש תוכנות המאפשרות להגדיר מראש באיזה מסך התוכנה תרוץ. מדיה פורטל, למשל, מאפשרת זאת.
ויש תוכנות המאפשרות להגדיר מראש באיזה מסך התוכנה תרוץ. מדיה פורטל, למשל, מאפשרת זאת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
סבבה, כנראה בשישי או שבת אשב על המדיה פורטל בעזרת המדריכים שיש.
עריכה :
אני חייב לציין :
גם בXBMC יש תאופציה הזאת של לבחור איפה זה יוצג בתור ברירת מחדל ולכן בחרתי במסך 2.
דרך אגב אחד הדברים המפילים מצחוק זה להתחיל להעביר דברים מצד לצד או סתם תסימן של העכבר.
לא ידעתי שככה עובד השני צגים.
עריכה :
אני חייב לציין :
גם בXBMC יש תאופציה הזאת של לבחור איפה זה יוצג בתור ברירת מחדל ולכן בחרתי במסך 2.
דרך אגב אחד הדברים המפילים מצחוק זה להתחיל להעביר דברים מצד לצד או סתם תסימן של העכבר.
לא ידעתי שככה עובד השני צגים.