בקרוב נגמרת לי ההתחיבות ל YES והחלטתי שאיני רוצה לחדש אותה מאחר ואני לא רואה טלוויזיה לעתים קרובות. יצא לי לשמוע הרבה על ה DTT והחלטתי שהגיע הזמן לנסות.
קצת מידע - אני תל-אביבי וגר בקומת קרקע (לפי הבנתי דירת קרקע היא לא מדהימה לקליטה?)
לידידה יש את ממיר DTT בשם Konka 980, ולקחתי לה אותו לכמה ימים על מנת לבדוק את הקליטה. התוצאות לא מדהימות לצערי. ברוב המיקרים ה Quality (שלמיטב הבנתי זה איכות הקליטה?) מגרד את 20-30. אתמול בערב לכמה שעות נהנו מהספק עם Quality של 50-60 אחרי משחקים עם האנטנה (וזו גם עלתה וירדה אם מישהו עמד ליד האנטנה . מדובר על האנטנה הקטנה שמגיעה עם המכשיר.
חיפשתי בפורום ופוסטים קודמים ענו לי על כמה שאלות אבל אשמח אם תבהירו לי כמה נוספות:
1. להתקין אנטנה חיצונית זה קצת בעיה מבחינתי. קודם כל - בעית החיוט (להריץ כבלים דרך הדירה לחלון הקרוב ביותר). בנוסף מאחר ואני גר בדירת קרקע האפשרות להשאיר אנטנה בחוץ איזה קוסמת לי?
האם ניתן לקנות אנטנה פנימית חזקה יותר במחיר סביר עם מראה שיתאים לסלון מגורים? (אם כן אשמח אם תמליצו על דגם שניתן להשיג ברשת מוכרת)
2. ממיר - הקונקה 980 נראה די סביר. עם אפשרות הקלטה, EPG ו TimeShift. גם נראה שהוא קיבל ביקרות לא רעה בסיקור שנעשה באתר זה בעבר. אולם הסיקור והממיר די ישנים. האם תמליצו על ממירים "מדור חדש" יותר? אני מחפש אפשרות להקלטה, TimeShift ו EPG (אפשר אפילו HD, אבל הבנתי שאין הרבה סיכוי שערוץ 1 ישדר ב HD בזמן הקרוב?). הם יש איזה Clear Winner?
תודה רבה !