מסך LED חדש
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
תתחדשו ותהנו.yuval1401 כתב:שלום למומחים ההורים שלי רכשו מסך 52 חדש ומדהים של סוני וקיבלו נגן בלו ריי סוני רואים מדהים עם הכבל שקיבלו יחד השאלה אם נחליף את הכבל לאיכותי של hdmi יהיה שיפור בתמונה ?? יובל...
אם כבל הHDMI הפשוט עובד, החלפתו בכבל אחר תתן בדיוק את אותה התוצאה.
פורמט הHDMI הוא פורמט תקשורת דיגיטלי, לכן יש רק שני סוגי כבלים: עובדים/ לא עובדים. מבחינת קול ותמונה אין שום ניואנסים באמצע.
- opv
- חבר מביא חבר

לא הבנתי. אתה לא רואה הבדל בין צפיה בתוכן בלוריי לבין שידורי יס רגילים???yuval1401 כתב:אוקיי מה לגבי ממיר של יס תומך HD ?כרגע אני לא רואה הבדל משמעותי בין ממיר רגיל של יס שמחובר בקומפוננט לבין בלו ריי HD יובל
...
- opv
- חבר מביא חבר

השידורים הרגילים נחותים בצורה מאוד בולטת מפורמט בלוריי. יש כמה אפשרויות שיכולות להסביר את מה שאתה מתאר:yuval1401 כתב:נכון השידור של יס מדהים וחד בדיוק כמו הבלו ריי אולי בגלל שהמסך איכותי ? דרך אגב המסך תומך בתלת מימד...
1) הציוד לא מחובר נכון
2) מרחק הצפיה הוא גדול ביחס לגודל המסך, למשל 5-6 מטר
3) יש לך בעית ראיה
- opv
- חבר מביא חבר

אני רק מנסה לעזור.yuval1401 כתב:הכל מחובר כראוי אתה מוזמן לראות בעצמך ... יובל...
אני מבטיח לך, שאם החיבור נכון ומרחק הצפיה לא גדול מדי, אין שום סיכוי שהיית מגיע למסקנה שהגעת לפיה השידורים מממיר רגיל הם באיכות שווה לבלוריי.
תתחדשוyuval1401 כתב:שלום למומחים ההורים שלי רכשו מסך 52 חדש ומדהים של סוני וקיבלו נגן בלו ריי סוני רואים מדהים עם הכבל שקיבלו יחד השאלה אם נחליף את הכבל לאיכותי של hdmi יהיה שיפור בתמונה ?? יובל...
איזה דגם המסך ?
Natural Born Gamer
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ליס אין ממיר רגיל שיש לו יציאת קומפוננט .yuval1401 כתב:אוקיי מה לגבי ממיר של יס תומך HD ?כרגע אני לא רואה הבדל משמעותי בין ממיר רגיל של יס שמחובר בקומפוננט לבין בלו ריי HD יובל
...
במידה ותרכוש ממיר HD של יס בחיבור לHDMI בשידורי HD תקבל תוצאות טובות יתר מאשר שידורי SD