חיבור שני ראוטרים על קו בזק לIP מקומי ו IP בארה"ב דרך VPN
שלום,
יש לי רשת בבית שמחוברים אליה מספר מחשבים, ואת הראוטר של בזק 2760U ואת הסימנס SL2-141
אני רוצה להתחבר ל VPN בארה"ב (בחיבור L2TP) על החיבור של בזק בינלאומי.
השורה התחתונה צריכה להיות כזו:
במחשב שאני רוצה לצאת לאינטרנט (דרך IP מקומי) אני מגדיר סאבנט אחד ובמחשב שאני רוצה להתחבר דרך VPN ולצאת עם IP אמריקאי אני מגדיר סאבנט שני.
עד כאן ההגדרה, הבעיה שאני לא מבין מספיק טוב ברשתות ובראוטרים כדי לדעת איך לקנפג זאת, הבנתי שניתן לעשות זאת ללא קושי (כשיודעים הכל קל... )
אשמח לקבל עזרה.
תודה
גיא
יש לי רשת בבית שמחוברים אליה מספר מחשבים, ואת הראוטר של בזק 2760U ואת הסימנס SL2-141
אני רוצה להתחבר ל VPN בארה"ב (בחיבור L2TP) על החיבור של בזק בינלאומי.
השורה התחתונה צריכה להיות כזו:
במחשב שאני רוצה לצאת לאינטרנט (דרך IP מקומי) אני מגדיר סאבנט אחד ובמחשב שאני רוצה להתחבר דרך VPN ולצאת עם IP אמריקאי אני מגדיר סאבנט שני.
עד כאן ההגדרה, הבעיה שאני לא מבין מספיק טוב ברשתות ובראוטרים כדי לדעת איך לקנפג זאת, הבנתי שניתן לעשות זאת ללא קושי (כשיודעים הכל קל... )
אשמח לקבל עזרה.
תודה
גיא
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לא מובן כל כך,
יש לך מחשב שממנו אתה רוצה להחתחבר עם VPN למקום כלשהוא ?
פשוט בנה עליו VPN לאן שאתה צריך וזהו.
יש לך מחשב שממנו אתה רוצה להחתחבר עם VPN למקום כלשהוא ?
פשוט בנה עליו VPN לאן שאתה צריך וזהו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
תודה לעונים,
אני אנסה להסביר יותר:
הרשת בבית יוצאת דרך בזק בינלאומי לאינטרנט ומקבל IP מקומי, כל מחשב ברשת או סטרימר מקבל IP פנימי (10.0.0.X) ןמזוהה החוצה דרך ה IP המקומי (62.219.00.00).
בסוף התהליך אני רוצה שדרך הראוטר של D LINK (שמבצע את החיוג לבזק ב PPOE אם אני לא טועה) ומשמש כשרת DHCP שלי יתבצע החיוג לבזק בינלאומי, ודרך הראוטר של סימנס - לבטל את החיוג ל PPOE לבצע חיוג L2TP [/b] על החיוג של בזק בינלאומי לארה"ב ולקבל IP של ארה"ב. (לצורך netfilx לדוגמא).
הבנתי שיש דרך לבצע זאת (דרך הגדרות של סאבנט) אבל אין לי מספיק ידע איך...
ולכן בקשת העזרה שלי
תודה
אני אנסה להסביר יותר:
הרשת בבית יוצאת דרך בזק בינלאומי לאינטרנט ומקבל IP מקומי, כל מחשב ברשת או סטרימר מקבל IP פנימי (10.0.0.X) ןמזוהה החוצה דרך ה IP המקומי (62.219.00.00).
בסוף התהליך אני רוצה שדרך הראוטר של D LINK (שמבצע את החיוג לבזק ב PPOE אם אני לא טועה) ומשמש כשרת DHCP שלי יתבצע החיוג לבזק בינלאומי, ודרך הראוטר של סימנס - לבטל את החיוג ל PPOE לבצע חיוג L2TP [/b] על החיוג של בזק בינלאומי לארה"ב ולקבל IP של ארה"ב. (לצורך netfilx לדוגמא).
הבנתי שיש דרך לבצע זאת (דרך הגדרות של סאבנט) אבל אין לי מספיק ידע איך...
ולכן בקשת העזרה שלי
תודה
גיא, אני ואתה ודי!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
למען הסדר ראוטר ראשון בזק רשת רגילה ראשונה הכל טוב ויפה.
ראוטר שני שים בתוך הרשת חבר כמו מחשב לראוטר הראשון והגדר בו את הגדרות הVPN והוא יהיה נתב וDHCP לרשת השנייה.
אם יתחבר לך שיגעון יש מצב שלא.
בהנחה שהראוטר השני יוגדר כשרת DHCP גם אז כל מחשב שיחובר לרשת הפנימית השנייה ינותב לIP של ארהב.
מקווה שלזה התכוונן המשורר ... לא מבין למה אתה צריך את זה.. לא חושב שזה יעבוד ... גם אם יתחבר יהיה לך רוחב פס של חוט.
כמו כן בין שתי הרשתות לא תהיה לך גישה.
ראוטר שני שים בתוך הרשת חבר כמו מחשב לראוטר הראשון והגדר בו את הגדרות הVPN והוא יהיה נתב וDHCP לרשת השנייה.
אם יתחבר לך שיגעון יש מצב שלא.
בהנחה שהראוטר השני יוגדר כשרת DHCP גם אז כל מחשב שיחובר לרשת הפנימית השנייה ינותב לIP של ארהב.
מקווה שלזה התכוונן המשורר ... לא מבין למה אתה צריך את זה.. לא חושב שזה יעבוד ... גם אם יתחבר יהיה לך רוחב פס של חוט.
כמו כן בין שתי הרשתות לא תהיה לך גישה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
הרעיון הוא נחמד אם היה אפשר לעשות ניתוב אוטומטי שכאשר המחשבים או הסטרימר מבקש לפנות לנטפליקס הוא ינותב דרך ה VPN וגישה לכל שאר העולם יהיה דרך הנתב הרגיל.
מעניין אם אפשרי
אני מניח שאם נטפליקס עם IP קבוע אז אפשר לעשות סטטיק ראוט לנתב ה VPN
מעניין אם אפשרי
אני מניח שאם נטפליקס עם IP קבוע אז אפשר לעשות סטטיק ראוט לנתב ה VPN
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
במחשב זה אפשרי.
יש לו טבלת ניתוב ואפשר להוסיף ולשנות בה ערכים.
אפשר להגדיר שכל מידע שמיועד לכתובת של נטפליקס יצא דרך כרטיס רשת אחר שיחובר לראוטר השני.
זה בתנאי שהראוטר השני יצליח להתחבר לVPN.
יש לו טבלת ניתוב ואפשר להוסיף ולשנות בה ערכים.
אפשר להגדיר שכל מידע שמיועד לכתובת של נטפליקס יצא דרך כרטיס רשת אחר שיחובר לראוטר השני.
זה בתנאי שהראוטר השני יצליח להתחבר לVPN.