חיבור אנאלוגי RF לפלאזמה ומהלצות לפלאזמה
לצערנו כמעט כל החלטה שאנו לוקחים בחיים כרוכה באילוצים ולעיתים קרובות גם בפשרות.
דווקא אהבתי את הפיוניר 436 אבל אין לי 25K ש"ח להשקיע - אז מה, לוותר?
ואם נדבר לעניין, פלזמה 42" עם רמקולים בתחתית המסך - יש סיכוי שיכנסו באילוץ שקיים אצלי, אז אולי במקרה
למישהו יהיה רעיון שלא עליתי עליו?
דווקא אהבתי את הפיוניר 436 אבל אין לי 25K ש"ח להשקיע - אז מה, לוותר?
ואם נדבר לעניין, פלזמה 42" עם רמקולים בתחתית המסך - יש סיכוי שיכנסו באילוץ שקיים אצלי, אז אולי במקרה
למישהו יהיה רעיון שלא עליתי עליו?
rafi27
לאהוב את הכי יקר זו לא חוכמה וזה הכי קל וכל אחד מוצא את עצמו " מתאהב " במוצרים שעולים בכמה דרגות מעל יכולתו ולכן השאיפה היא לקנות לפחות מוצר שיהיה שווה את סף הכניסה בכל בתחום , שיהיה טוב והכי חשוב שנוכל להנות ממנו .
הנישה של ה 106 ס"מ זו נישה כחלק מהקיר או שזה הרוחב הכולל של הקיר ?
לאהוב את הכי יקר זו לא חוכמה וזה הכי קל וכל אחד מוצא את עצמו " מתאהב " במוצרים שעולים בכמה דרגות מעל יכולתו ולכן השאיפה היא לקנות לפחות מוצר שיהיה שווה את סף הכניסה בכל בתחום , שיהיה טוב והכי חשוב שנוכל להנות ממנו .
הנישה של ה 106 ס"מ זו נישה כחלק מהקיר או שזה הרוחב הכולל של הקיר ?
זה חלק מקיר נישות שלם שבנוי מבטון וגבס. זה הגודל הקיים ואין מה לעשות אם אני לא רוצה להכנס לשיפוץ כללי (ואני לא).
יש לי שתי אפשרויות אם אני רוצה להנות ממסך גדול. או למצוא פלזמה 42 שאוכל לחיות איתה מבחינת האיכות ותענה לאילוץ
הפיזי או להתפשר על הגודל וללכת ל 37" ואז זה פותח (אני מניח) את קשת האפשרויות.
מרחק הצפיה אצלי נע סביב ה 4 מטר והשימוש העיקרי הוא טלויזיה (דרך הוט).
עצות? רעיונות?
יש לי שתי אפשרויות אם אני רוצה להנות ממסך גדול. או למצוא פלזמה 42 שאוכל לחיות איתה מבחינת האיכות ותענה לאילוץ
הפיזי או להתפשר על הגודל וללכת ל 37" ואז זה פותח (אני מניח) את קשת האפשרויות.
מרחק הצפיה אצלי נע סביב ה 4 מטר והשימוש העיקרי הוא טלויזיה (דרך הוט).
עצות? רעיונות?
ממרחק של 4 מטר לא כדאי ללכת על 37 .
האופציות שיש :
1. מתקן מפרקי לפלזמה שבעצם מוציא אותה החוצה ובעצם אין מגבלה של הנישה.
2. לקנות מסך פלזמה ללא רמקולים ובעצם לחבר זוג רמקולים אחרים לפלזמה ולמצוא להם מקום מתאים בנישת הגבס.
האופציות שיש :
1. מתקן מפרקי לפלזמה שבעצם מוציא אותה החוצה ובעצם אין מגבלה של הנישה.
2. לקנות מסך פלזמה ללא רמקולים ובעצם לחבר זוג רמקולים אחרים לפלזמה ולמצוא להם מקום מתאים בנישת הגבס.
ראשית - תודה על העצות.
לגבי 37" גם אני חשבתי ככה - שמח שחיזקת את דעתי.
לגבי 1 - יכול לבוא בחשבון רק אם הגלישה במידות מינימלית כי זה חלק מקיר ולמשל לשים מסך מחוץ לנישה ברוחב 125 יגלוש
להסתיר נישות שכנות.
לגבי 2 - קצת בעייתי אצלי. יחייב אותי להחליף מערכת סטריאו וגם על זה אני לא ממש מת.
אם נחזור רגע לסמסונג - מהתגובה הראשונה שלך משתמעת קטילה - מה החסרונות העיקריים שלה?
בסה"כ ראיתי אותה ונראתה בעלת ביצועים סבירים (מסכים שבהחלט יש טובות ממנה) אבל בא לא נשכח שבבית אתה שם רק מסך אחד ולא קיר שלם כמו בחנות.
אם תיקח שני מסכים ותשווה בינהם כשכל אחד בחדר אחר ולא אחד על יד השני אני מניח שההבדלים יתגמדו מאד אלא אם כן אחד המסכים
הוא ממש גרוטאה.
לגבי 37" גם אני חשבתי ככה - שמח שחיזקת את דעתי.
לגבי 1 - יכול לבוא בחשבון רק אם הגלישה במידות מינימלית כי זה חלק מקיר ולמשל לשים מסך מחוץ לנישה ברוחב 125 יגלוש
להסתיר נישות שכנות.
לגבי 2 - קצת בעייתי אצלי. יחייב אותי להחליף מערכת סטריאו וגם על זה אני לא ממש מת.
אם נחזור רגע לסמסונג - מהתגובה הראשונה שלך משתמעת קטילה - מה החסרונות העיקריים שלה?
בסה"כ ראיתי אותה ונראתה בעלת ביצועים סבירים (מסכים שבהחלט יש טובות ממנה) אבל בא לא נשכח שבבית אתה שם רק מסך אחד ולא קיר שלם כמו בחנות.
אם תיקח שני מסכים ותשווה בינהם כשכל אחד בחדר אחר ולא אחד על יד השני אני מניח שההבדלים יתגמדו מאד אלא אם כן אחד המסכים
הוא ממש גרוטאה.
לגבי סעיף 2 לא הבנתי למה אתה צריך להחליף מערכת, אפשר פשוט לקנות 2 רמקולים קטנים שיתחברו ישירות לפלזמה , השאלה היא האם יש לך מקום להציב אותם בנישה.
אני לא קוטל את הסמסונג, אבל זה העניין שהמסך הוא סביר בלבד אמנם הוא מסך HD , וגם ב HD הרמה לא יותר מבינונית כך שמי שמחפש לצפות בשידורי טלוויזיה יש מסכים טובים ממנו ומי שמחפש לצפות בתכני HD זה לא המסך בשבילו כך שהמסך די נופל בין הכיסאות,מה עוד שהמסך הזה כבר מוחלף בסדרה חדשה , מצד שני אם ראית אותו בחנות בשידורי טלוויזיה ומבחינתך אתה יכול לחיות עם התמונה אז מבחינתך זה אידאלי.
אני לא קוטל את הסמסונג, אבל זה העניין שהמסך הוא סביר בלבד אמנם הוא מסך HD , וגם ב HD הרמה לא יותר מבינונית כך שמי שמחפש לצפות בשידורי טלוויזיה יש מסכים טובים ממנו ומי שמחפש לצפות בתכני HD זה לא המסך בשבילו כך שהמסך די נופל בין הכיסאות,מה עוד שהמסך הזה כבר מוחלף בסדרה חדשה , מצד שני אם ראית אותו בחנות בשידורי טלוויזיה ומבחינתך אתה יכול לחיות עם התמונה אז מבחינתך זה אידאלי.
rafi27
ברור שאתה לא יכול לצפות להשיג ב 13500 משהו ששווה באיכותו למשהו שעולה כפול , אבל אתה יכול לנסות להשיג בסכום הכסף שלך את המוצר הכי טוב שאפשר בהתאם להרגלי הצפייה שלך , אבל שוב ברגע שיש לך את המגבלה הזו של הגודל והדרישה למסך עם רמקולים אז נותרה לך רק האופציה של הסמסונג .
ברור שאתה לא יכול לצפות להשיג ב 13500 משהו ששווה באיכותו למשהו שעולה כפול , אבל אתה יכול לנסות להשיג בסכום הכסף שלך את המוצר הכי טוב שאפשר בהתאם להרגלי הצפייה שלך , אבל שוב ברגע שיש לך את המגבלה הזו של הגודל והדרישה למסך עם רמקולים אז נותרה לך רק האופציה של הסמסונג .
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7401
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אני מאמין שהטושיבה טובה לא פחות מהסמסונג אם לא יותר וזאת לאחר בדיקה שקראתי אצל רן לוי על הסמסונג .אולי הוא יעשה בדיקה גם לטושיבה . תוצאות יתקבלו בברכה גם לטוב וגם לרע כי במילא היא אצלי על הקיר אז מה יעזור לי אם היא תהיה על הפנים לא נלך לקנות אחרת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: