חיבור אנאלוגי RF לפלאזמה ומהלצות לפלאזמה
שלום לחברי הפורום.
לאחר מספר ימים של קריאה בפורום בחיפוש אחר טלוויזיה שטוחה, אני כרגע מתלבט בין כמה דגמי PLASMA.
רוב השימוש שלי הוא בעיקר צפייה בשידורי כבלים אנאלוגים ובסרטי DVD ממכשיר זול.
הבנתי ש"המלצת הפורום" בגדול היא הpanasonic TH42PWWD8 . אך הבנתי שדגם זה מגיע ללא רמקולים וללא טיונר, משמע, אני אצתרך לקנות רמקולים ולהשתמש בוידאו שלי כמחליף לטיונר. יש מצב שעעבור לממיר דיגיטלי של HOT או YES במידה ואיכות השידור תשתפר באופן משמעותי בייחס לחיבור ה RF.
מהי המלצתכם בנושא? במיוחד לאור ההשוואות מול ה LG 42PX4RV ואו לדגם של TOSHIBA שראיתי גם כן פה באתר (לא זוכר שם דגם)?
התקציב שלי נע בין 12K-14K.
ועוד שאלה לגבי הרמקולים עבור ה PANASONIC. הרמקולים שצריך מן הסתם צריכים להיות מוגברים, האם אני צודק? והאם לכל שלושת הדגמים הנ"ל יש חיבור RF??
האם איכות השידור היא משמעותית יותר טובה כשיש ממיר דיגיטלי??
במידה ויש המלצה לדגם אחר שלא ציינתי אשמח לשמוע.
תודה מראש....
לאחר מספר ימים של קריאה בפורום בחיפוש אחר טלוויזיה שטוחה, אני כרגע מתלבט בין כמה דגמי PLASMA.
רוב השימוש שלי הוא בעיקר צפייה בשידורי כבלים אנאלוגים ובסרטי DVD ממכשיר זול.
הבנתי ש"המלצת הפורום" בגדול היא הpanasonic TH42PWWD8 . אך הבנתי שדגם זה מגיע ללא רמקולים וללא טיונר, משמע, אני אצתרך לקנות רמקולים ולהשתמש בוידאו שלי כמחליף לטיונר. יש מצב שעעבור לממיר דיגיטלי של HOT או YES במידה ואיכות השידור תשתפר באופן משמעותי בייחס לחיבור ה RF.
מהי המלצתכם בנושא? במיוחד לאור ההשוואות מול ה LG 42PX4RV ואו לדגם של TOSHIBA שראיתי גם כן פה באתר (לא זוכר שם דגם)?
התקציב שלי נע בין 12K-14K.
ועוד שאלה לגבי הרמקולים עבור ה PANASONIC. הרמקולים שצריך מן הסתם צריכים להיות מוגברים, האם אני צודק? והאם לכל שלושת הדגמים הנ"ל יש חיבור RF??
האם איכות השידור היא משמעותית יותר טובה כשיש ממיר דיגיטלי??
במידה ויש המלצה לדגם אחר שלא ציינתי אשמח לשמוע.
תודה מראש....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לגבי איכות תמונה בשידור אנלוגי אתה תקבל תמונה הכי איכותית כמה שניתן כמובן ב LG PX4 בגלל הטיונר המובנה במכשיר.
אבל השאלה היא האם אתה נעול על השידור האנלוגי למרות שאני חושב שגם בשידור דיגיטלי עם ממיר ה PX4 טובה בהחלט.
אבל השאלה היא האם אתה נעול על השידור האנלוגי למרות שאני חושב שגם בשידור דיגיטלי עם ממיר ה PX4 טובה בהחלט.
בגדול כמובן שחשוב לי איכות תמונה, אך מה בדיוק יהיה דרוש לי במידה ואלך על ה PWD8?
קנייה של רמקולים (יש לי מערכת סטריאו אכותית מאוד, אומנם סטראופונית אבל מגבר של MSUIC FEDELITY ורמקולים של MONITOR AUDIO אבל למגבר אין שלט ועבור צפייה בטלביזיה לא איכפת לי לשמוע מרמקולים זולים יותר אבל שתהיה לי הנוחות מבכינת שלט כמו שיש לי היום עם ה CRT).
אני רוצה להבין:
ברגע שאחבר רמקולים, האם ניתן לתלות אותם על הקיר בצמוד למסך כך שייראו כחלק (פחות או יותר) מהמסך?
האם שימוש בוידאו כטיונר לא פוגע משמעותית ברמת התצוגה בהשוואה לטיונר פנימי כמו ב PX4?
האם איכות הסאונד ב PWD4 + רמקולים פחותה מהרמקול המובנה ב PX4?
איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים ל PWD8 (בעיקר חשוב לי שייראו הומוגנים עם המסך וקצת פחות חשוב הסאונד)
במידה ואחבר רמקולים ל PWD8, האם כשאצפה בטלביזיה בערוץ של HOT האם אוכל להחליט שעכשיו אני רוצה לשמוע מהמגבר שלי ולא מהרמקולים הנ"ל שאחבר?
האם אני בכלל בכיוון הנכון לגבי 2 הדגמים הנ"ל או שיש לכם המלצות מעניינות לגבי מסך אחר?
תודה מראש...
קנייה של רמקולים (יש לי מערכת סטריאו אכותית מאוד, אומנם סטראופונית אבל מגבר של MSUIC FEDELITY ורמקולים של MONITOR AUDIO אבל למגבר אין שלט ועבור צפייה בטלביזיה לא איכפת לי לשמוע מרמקולים זולים יותר אבל שתהיה לי הנוחות מבכינת שלט כמו שיש לי היום עם ה CRT).
אני רוצה להבין:
ברגע שאחבר רמקולים, האם ניתן לתלות אותם על הקיר בצמוד למסך כך שייראו כחלק (פחות או יותר) מהמסך?
האם שימוש בוידאו כטיונר לא פוגע משמעותית ברמת התצוגה בהשוואה לטיונר פנימי כמו ב PX4?
האם איכות הסאונד ב PWD4 + רמקולים פחותה מהרמקול המובנה ב PX4?
איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים ל PWD8 (בעיקר חשוב לי שייראו הומוגנים עם המסך וקצת פחות חשוב הסאונד)
במידה ואחבר רמקולים ל PWD8, האם כשאצפה בטלביזיה בערוץ של HOT האם אוכל להחליט שעכשיו אני רוצה לשמוע מהמגבר שלי ולא מהרמקולים הנ"ל שאחבר?
האם אני בכלל בכיוון הנכון לגבי 2 הדגמים הנ"ל או שיש לכם המלצות מעניינות לגבי מסך אחר?
תודה מראש...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תשתמש במערכת הקיימת.בגדול כמובן שחשוב לי איכות תמונה, אך מה בדיוק יהיה דרוש לי במידה ואלך על ה PWD8?
קנייה של רמקולים (יש לי מערכת סטריאו אכותית מאוד, אומנם סטראופונית אבל מגבר של MSUIC FEDELITY ורמקולים של MONITOR AUDIO אבל למגבר אין שלט ועבור צפייה בטלביזיה לא איכפת לי לשמוע מרמקולים זולים יותר אבל שתהיה לי הנוחות מבכינת שלט כמו שיש לי היום עם ה CRT)....
אם יהיה לך ממיר דיגיטלי, יש בו שליטה על ווליום דרך השלט.....
כן, אין שום בעיה.ברגע שאחבר רמקולים, האם ניתן לתלות אותם על הקיר בצמוד למסך כך שייראו כחלק (פחות או יותר) מהמסך?...
יש גם רמקולים שמתאימים למסכים אבל לא "אורגינליים" של החברה.
האיכות של קליטה דרך RF כל כך זוועתית שלדעתי לא יהיה הבדל משמעותי בין קליטה של זה דרך VCR מול טיונר פנימי.האם שימוש בוידאו כטיונר לא פוגע משמעותית ברמת התצוגה בהשוואה לטיונר פנימי כמו ב PX4?...
למה? אם תשים רמקולים טובים יותר, אז יישמעו טוב יותר...האם איכות הסאונד ב PWD4 + רמקולים פחותה מהרמקול המובנה ב PX4?...
מה התקציב?איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים ל PWD8 (בעיקר חשוב לי שייראו הומוגנים עם המסך וקצת פחות חשוב הסאונד)...
לי יש B&W FPM4 בתור אחוריים, והם נראים מעולה לצד פלאזמה.
כן. תחבר את יציאות האודיו של הממיר למערכת ואת הרמקולים למסך.במידה ואחבר רמקולים ל PWD8, האם כשאצפה בטלביזיה בערוץ של HOT האם אוכל להחליט שעכשיו אני רוצה לשמוע מהמגבר שלי ולא מהרמקולים הנ"ל שאחבר?...
כשתרצה לשמוע דרך המערכת, פשוט שים את הווליום של המסך על MUTE.
אני אישית הייתי שוקל את פנסוניק, NEC, הפוג'יטסו החדשה ופיונייר.האם אני בכלל בכיוון הנכון לגבי 2 הדגמים הנ"ל או שיש לכם המלצות מעניינות לגבי מסך אחר?...
"כן. תחבר את יציאות האודיו של הממיר למערכת ואת הרמקולים למסך.
כשתרצה לשמוע דרך המערכת, פשוט שים את הווליום של המסך על MUTE."
לא בהנתי. למה את הרמקולים לחבר למסך? אם הממיר מחובר למגבר הרמקולים חייבים להיות מחוברים למגבר, לא? מה שחשבתי זה פשוט לקנות רמקולים כמו שיש פה (בצד ימין של המסמך):
http://www.progressive-av.com/product_p ... ochure.pdf
ואז פשוט כשארצה, אלחץ על כפתור והטלוויזיה תעביר את הסאונד למגבר שלי ולא לרמקולים. האם זה אפשרי?
"אני אישית הייתי שוקל את פנסוניק, NEC, הפוג'יטסו החדשה ופיונייר."
אתה יכול לפרט בדגמים בבקשה?
תודה
כשתרצה לשמוע דרך המערכת, פשוט שים את הווליום של המסך על MUTE."
לא בהנתי. למה את הרמקולים לחבר למסך? אם הממיר מחובר למגבר הרמקולים חייבים להיות מחוברים למגבר, לא? מה שחשבתי זה פשוט לקנות רמקולים כמו שיש פה (בצד ימין של המסמך):
http://www.progressive-av.com/product_p ... ochure.pdf
ואז פשוט כשארצה, אלחץ על כפתור והטלוויזיה תעביר את הסאונד למגבר שלי ולא לרמקולים. האם זה אפשרי?
"אני אישית הייתי שוקל את פנסוניק, NEC, הפוג'יטסו החדשה ופיונייר."
אתה יכול לפרט בדגמים בבקשה?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כתבתי לך כבר קודם שלמסך יש מגבר פנימי.
אם אתה מחבר אליו רמקולים כמו שאתה רוצה, אתה לא צריך את המוסיקל פידליטי בשביל זה.
הטלויזיה לא מעבירה את הסאונד, הממיר מעביר.
NEC - תלוי בתקציב - XR4, T1000
פוג'יטסו - לא זוכר את הדגם החדש.
פיונייר - 436.
אם אתה מחבר אליו רמקולים כמו שאתה רוצה, אתה לא צריך את המוסיקל פידליטי בשביל זה.
הטלויזיה לא מעבירה את הסאונד, הממיר מעביר.
NEC - תלוי בתקציב - XR4, T1000
פוג'יטסו - לא זוכר את הדגם החדש.
פיונייר - 436.
חד משמעית יש הבדל והבדל גדול אמנם האיכות ב RF נמוכה גם ככה אבל אם מתיחסים לעניין דרך הוידאו רואים הרבה יותר גרוע הסיבה היא שדרך הטיונר של ה LG יש BOSTER שמגביר את האות שנכנס בכניסת ה RF והוא נותן תמונה הרבה יותר טובה רק לשם השוואה בערוץ 10 יש מצבים שדרך הטיונר הפנימי רואים יותר טוב מאשר דרך הממיר אבל בגדול כמובן שהממיר נותן תוצאה הרבה יותר טובה....
orenhazan, תגיד, לפי התגובה של MartinHSabag
("אני חושב שלאף אחד אין טיונר (חיבור RF). ") בתגובה לשאלתי על סקירת שלושת הדגמים. ואתה מצד שני אומר כי ל PX4 יש טיונר. אז מי צודק?
ועוד שאלה קטנה:
כרגע ליבי נוטה לכיוון ה LG בעיקר בגלל פשטות הדברים. אך האם יש דגם אחר באיזור מחיר זה שכולל רמקולים וטיונר BUILT IN שהייתם ממליצים?
תכלס, לא נראה לי שאני אלך לבדוק את הדגמים מבחינת איכות תמונה. לפי מה שקראתי כאן בפורום, יש כל כך הרבה פרמטרים כמו כיול, סוג אות שידור, חיבורים, מרחק ממקור השידור והיד עוד נטויה, שמשפיעים על איכות התמונה בתצוגות בחנויות, כך שנראה לי שעדיף להתבסס על דעת מומחים ולסמוך על שיקול דעתם.
כך שאשמח לשמוע על כל אופצייה נוספת (בדקתי את הדגמים ש MartinHSabag רשם אך רובם קצת ייקרים עבורי). ראיתי פרסום עבור ה PANASONIC PHD8 ב 15500 שקלים(ממש קצה ייכולתי מבכינה כספית). האם דגם זה מגיע עם טיונר או רמקולים והאם הוא שווה את ההשקעה בייחס ל LG וכדומה באותו איזור של מחיר? שוב אין בכוונתי לנצל את ה PHD8 ע"י שידור HD בשנים הקרובות (האם ייתן איכות תמונה טובה יותר לאומת ה LG בשידור ממיר?)
("אני חושב שלאף אחד אין טיונר (חיבור RF). ") בתגובה לשאלתי על סקירת שלושת הדגמים. ואתה מצד שני אומר כי ל PX4 יש טיונר. אז מי צודק?
ועוד שאלה קטנה:
כרגע ליבי נוטה לכיוון ה LG בעיקר בגלל פשטות הדברים. אך האם יש דגם אחר באיזור מחיר זה שכולל רמקולים וטיונר BUILT IN שהייתם ממליצים?
תכלס, לא נראה לי שאני אלך לבדוק את הדגמים מבחינת איכות תמונה. לפי מה שקראתי כאן בפורום, יש כל כך הרבה פרמטרים כמו כיול, סוג אות שידור, חיבורים, מרחק ממקור השידור והיד עוד נטויה, שמשפיעים על איכות התמונה בתצוגות בחנויות, כך שנראה לי שעדיף להתבסס על דעת מומחים ולסמוך על שיקול דעתם.
כך שאשמח לשמוע על כל אופצייה נוספת (בדקתי את הדגמים ש MartinHSabag רשם אך רובם קצת ייקרים עבורי). ראיתי פרסום עבור ה PANASONIC PHD8 ב 15500 שקלים(ממש קצה ייכולתי מבכינה כספית). האם דגם זה מגיע עם טיונר או רמקולים והאם הוא שווה את ההשקעה בייחס ל LG וכדומה באותו איזור של מחיר? שוב אין בכוונתי לנצל את ה PHD8 ע"י שידור HD בשנים הקרובות (האם ייתן איכות תמונה טובה יותר לאומת ה LG בשידור ממיר?)
bhecht בוא אני יעשה לך קצת סדר ב LG PX4 יש טיונר מובנה ודרך אגב איכותי מאוד יש רמקולים ויש את כל הכניסות שאתה רק יכול לחשוב ה PX4 היא טלויזית פלאזמה בניגוד לפאנסוניק שזה מסך פלאזמה והוא מגיע ללא טיונר רמקולים וכניסות מועטות. לגבי ההבדלים בתמונה לי יש את ה PX4 ואני מאוד מרוצה. הפאנסוניק מאוד מעולה ואתה תראה יותר טוב בשידור עם ממיר אבל נשאלת השאלה מה אתה צריך. יש את עניין המחיר והטיונר שנראה לי חשוב לך למרות שאים יש לך ממיר אין לו משמעות מיוחדת לכן תעשה את החשבון שלך ותחליט לפי דעתי שני הפלאזמות מעולות כל אחת עם היתרונות והחסרונות.
לגבי הכניסות ל PX4,
קראתי פה באתר שהם ממוקמים בגב המכשיר ולא בתחתית. כמה זה משמעותי עבור תליית המסך על הקיר?
ועכשיו, איפה מומלץ לרכוש את ה PX4? יש אותה בזאפ עבור 12000. מה המחיר המומלץ?
מן הסתם אצתרך גם מתקן תלייה, מה המחיר פחות או יותר?
תודה מראש לכל העוזרים
קראתי פה באתר שהם ממוקמים בגב המכשיר ולא בתחתית. כמה זה משמעותי עבור תליית המסך על הקיר?
ועכשיו, איפה מומלץ לרכוש את ה PX4? יש אותה בזאפ עבור 12000. מה המחיר המומלץ?
מן הסתם אצתרך גם מתקן תלייה, מה המחיר פחות או יותר?
תודה מראש לכל העוזרים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
להגיד "טיונר RF" ו- "איכותי" באותה נשימה זה די מצחיק.
כמה "איכותי" יכול שידור RF להיות?! זה אות קומפוזיט שעובר מודולציה (AM אם אני לא טועה), כמה איכותי זה כבר יכול להיות... במצב הכי אופטימלי שלו הוא יגיע לאיכות פחות טובה מקומפוזיט.
לדעתי חבל על המאמץ. עדיף רכישת מסך CRT במידה ואתה מעדיף שידורים מהסוג הזה. חבל על הכסף לרכוש פלאזמה במקרה כזה.
כמה "איכותי" יכול שידור RF להיות?! זה אות קומפוזיט שעובר מודולציה (AM אם אני לא טועה), כמה איכותי זה כבר יכול להיות... במצב הכי אופטימלי שלו הוא יגיע לאיכות פחות טובה מקומפוזיט.
לדעתי חבל על המאמץ. עדיף רכישת מסך CRT במידה ואתה מעדיף שידורים מהסוג הזה. חבל על הכסף לרכוש פלאזמה במקרה כזה.
טוב חברה, אני בסופו של דבר הולך על ה PX4 דרך השירשור של קבוצת הקנייה (מחיר אטרקטיבי בהחלט). אבדוק את איכות התמונה שתתקבל עם RF וללא ספק אם התוצאה תהייה מאכזבת אעבור לממיר. ןשוב השאלה לגבי מיקום החיבורים. כמה קשה יהיה לחבר SCART מהממיר במידה ואצתרך לשנות את החיבור (מעבר מ RF לממיר)?
תודה לכולם על העזרה
תודה לכולם על העזרה
הייתי הולך עליה. אני חושב שהיא נותנת תמורה מצויינת לכסף.
אצלי יש בעייה פיזית של מקום - הפלזמה הזו רחבה - 125 ס"מ.
יש לי נישה לטלויזיה ברוחב 106 ס"מ ואני רוצה פלזמה עם רמקולים - ה HD של סמסונג מתאימה.
אם יש למישהו יש עוד רעיון אשמח לשמוע?
אצלי יש בעייה פיזית של מקום - הפלזמה הזו רחבה - 125 ס"מ.
יש לי נישה לטלויזיה ברוחב 106 ס"מ ואני רוצה פלזמה עם רמקולים - ה HD של סמסונג מתאימה.
אם יש למישהו יש עוד רעיון אשמח לשמוע?