חושבים לעבור להוט? תקראו את דוח המועצה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
מספיקלי פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2792
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #1 

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

מספיקלי, הכותרת מאוד לא הוגנת נוכח מה שכתוב בכתבה עצמה, וגם היא לוקה בפירוש לא מאוזן.
כמות המנויים היא כזו: 545 אלף ליס לעומת 892 אלף להוט. מן הסתם עם כמות גדולה יותר של מנויים יהיו יותר תלונות. להגיד פי שלוש זה נחמד ונכון, אבל מצביע רצון של העיתונאי המפרסם להבליט נתון, מדובר ב2250 תלונות לעומת 750 שזה למעשה 0.0013 אחוזי מתלוננים מתוך כלל המתלוננים ביס ו0.0025 מתלוננים מתוך סך המתלוננים בהוט, ההפרש המספרי זעום. אגב, מעניין שכנגד יס אין שום פירוט מעבר והרחבה מאוד רצינית על הוט. יש כאן כתיבה מגמתית.
באופן כללי יש לציבור בישראל בעיה בקריאת נתונים סטטיסטיים, בעיקר זה נובע מתוך מה שהעיתונאים מספרים, כי המספרים נוחים להם למשחק. זה לא משהו נגדך, אבל כל מי שיקרא את הכתבה במלואה יבין ששתי החברות נמצאות במצב די דומה.
כלקוח של הוט בחמש או שש שנים האחרונות כמעט ולא היו לי איתם בעיות, כלקוח שהיה שנתיים עם יס, אני יכול לומר לך באופן מתועד שוויתרתי של כסף שהם חייבם לי מרוב ייאוש. לא התלוננתי, פשוט עברתי.
Vocare Ad Regnum

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

שתי החברות עושקות את הציבור כבר זמן רב.

דאגו שערוץ 10 לא ישדר באוויר, כל ערוץ שני נהיה פרימיום וכו' . שלא לדבר על השירות.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

הוט גדולה מיאס מסתבר ...לא ידעתי...

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

לא לשכוח להוט 750 אלף לקוחות אינטרנט ו 550 אלף לקוחות טלפון .
לבזק קצת מעל מיליון לקוחות בתשתית אינטרנט .

ולא לשכוח גלובס הוא אתר מסית ,הוא תופס צד בהרבה עניינים,ככה שאני לא קורא אותו ולא מתייחס ברצינות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

מה עוד מציק לי ? מציק לי שלא מביאים את מקור הנתונים. עיבדו אותי עבורי ואני לא יכול להבין כלום פרט לעובדה שהוט לא בסדר.
זו כתיבה מגמתית, עיתון פיננסי שאמור להעביר, עזוב, כל עיתונאי שמתחייב לכתבה מתחייב לכתיבה הוגנת ולא מטה. המסגור של הכתבה, ביחד עם דרך הבאת העובדות, מעמידים אותה באור מאוד לא טוב. וזה כסטודנט לתקשורת, לא כאזרח שלא מכיר - אלו עלולים ליפול בפח.
תסתכל גם על מפת השליטה בשוק, תראה למי יש אינטרס שיכתבו כאלו דברים.
Vocare Ad Regnum

מספיקלי פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

טנדרברג אתה צודק, גם לפי החשבון המדויק שעשית עדין יש פי שנים מתלוננים על הוט מאשר על יס.
השאלה היא פשוטה מי שרוצה להיות ספק של 900000 מנויים חייב לתת שירות לעילא ולעילע
כנראה שבהוט לא מצליחים לעמוד בזה.
הרי בתחלס זה לא שכל ה900000 אלף סובלים, יתכן שרק ל 3-4% יש בעיות כלשהן והעובדה שהם לא משרתים אותם כיאות.
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

supertv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

הצטרפתי להוט החודש מיס וכבר מרגישים את ההבדל..... כאחד שהיה מנוי עוד של חברת הכבלים מת"ב (לימים הוט) אני חייב להגיד שכשעזבתי אותם ב-2006 הם היו מאוד סבירים ושחזרתי אליהם החודש מיס שעשקה אותי הם מאוד השתפרו בכל הפרמטרים.
שירות,יעילות,ערוצים חדשים ומעניינים יותר משל יס,פס מידע טוב מאוד וממירים ללא בעיות כלל (בעבר שהייתה מתב הייתי חייב לפחות פעם בשבוע להביא טכנאי שיתקן ויסדר ועכשיו אין שום תקלה!)ממירים הרבה יותר מהירים ופשוט חברה שכיף להיות לקוח שלה (והם באמת נותנים המון הטבות לא כמו יס...)
אז כרגע אין לי תלונות על הוט אבל על יס יש לי המון ואני רואה שהרבה עכשיו עוברים מיס להוט (אין לי מושג על איזה נטישה הוט מדברים...)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

מספיקלי כתב:טנדרברג אתה צודק, גם לפי החשבון המדויק שעשית עדין יש פי שנים מתלוננים על הוט מאשר על יס.
השאלה היא פשוטה מי שרוצה להיות ספק של 900000 מנויים חייב לתת שירות לעילא ולעילע
כנראה שבהוט לא מצליחים לעמוד בזה.
הרי בתחלס זה לא שכל ה900000 אלף סובלים, יתכן שרק ל 3-4% יש בעיות כלשהן והעובדה שהם לא משרתים אותם כיאות.
...
יש מצב שאתה עובד בגלובס ?
אתה יודע כמה אנשים מתלוננים על שטויות ? כמה תחמנים מתוך אלו שנרשמו כמתלוננים רוצים לקצר התחייבויות, רוצים לברוח מחוזים תוך שימוש בתירוץ הולמרק, כמה הזמינו טכנאי ולא חיכו לו והתלוננו על זה שהוא לא מוכן להגיע שנית במועד אחר באופן לא מתוכנן. יש לא מעט כאלו.
וכן - אם יש כמעט פי שניים לקוחות, מן הסתם יהיו כמעט פי שניים מתלוננים.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

שוב פעם, לגבי מספר הלקוחות, לא כל הלקוחות של HOT הם דיגיטליים, שלא לשכוח שלפני מספר שנים היו לHOT הרבה יותר לקוחות, מספר הלקוחות שלהם יורד מדי שנה לטובת yes.

מספיקלי פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

טנדרברג לא אני לא עובד בגלובס, (איך זה קשור? :? )
אבל אני כן אחד מאלו שניצל את הורדת הולמרק (שלא צפיתי בו בחיי) כדי להתנתק מיס לאחר 10 שנים.
ולמה התנתקתי... כדי לקחת חופש, לנקות רעלים ולקרוא קצת יותר ספרים.

- כעבור כמה חודשים כשנודע לי על אנונה החלטתי שזה שווה את הכסף, בלי התחיבות ובלי מסלולים.

ונחזור לסיפורי הוט, הרי העיתונות והפורומים הצרכניים מלאים בהם. הם לא צריכים אותי.
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #12 

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #13 

אני רק יכול להגיד שחבר יקר שהוא מנוי בהוט לא מעט זמן ונחשב יחסית חסכן הפתיע אותי הערב בשיחת טלפון בה הוא רצה להתייעץ לגבי מחיר של מעבר ליס ולבזק, הוא סיפר לי שנמאס לו שהוט לא מוכנים לאפשר לו עסקת חבילה שמתאימה לו, שהאינטרנט של ה- 2.5 מגה נותן לו קצב הורדה של 1.8 מגה בשעות העומס בחיבור ישיר לתשתית בלבד וגם כשהוא מנסה לעבודעם 2 ספקים שונים לגמרי, ושהוא עבר לאחרונה דירה לאזור אחר באותה עיר ועדיין יש לו בעיות בקצב ההורדה.

אבל מה שהכי חשוב, זה התחושה שלו מהשירות שהוא קיבל מהוט והמשפט שהוא אמר לי בתחילת השיחה: " גם אם אתה חושב לעבור להוט, שלא תעיז ולא משנה כמה משתלם הטריפל שלהם, השירות שלהם פשוט גרוע..."

ואת זה אומר בן אדם שאם לפני שנה הייתי מציע לו יס הוא היה צוחק עליי שזה יקר ולא משתלם.

שורה סופית, לדעתי הוט במאמץ לשיפור, ויס בתהליך של הדרדרות ככה שיש סיכוי שבעוד שנה בסקר דומה ניראה שהן מתקרבות אחת לשנייה מבחינת מספר התלונות, אך עדיין להוט יש תדמית בעייתית בשירות והם עוד לא הצליחו/השכילו להוכיח אחרת.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #14 

riji כתב:אני רק יכול להגיד שחבר יקר שהוא מנוי בהוט לא מעט זמן ונחשב יחסית חסכן הפתיע אותי הערב בשיחת טלפון בה הוא רצה להתייעץ לגבי מחיר של מעבר ליס ולבזק, הוא סיפר לי שנמאס לו שהוט לא מוכנים לאפשר לו עסקת חבילה שמתאימה לו, שהאינטרנט של ה- 2.5 מגה נותן לו קצב הורדה של 1.8 מגה בשעות העומס בחיבור ישיר לתשתית בלבד וגם כשהוא מנסה לעבודעם 2 ספקים שונים לגמרי, ושהוא עבר לאחרונה דירה לאזור אחר באותה עיר ועדיין יש לו בעיות בקצב ההורדה.

אבל מה שהכי חשוב, זה התחושה שלו מהשירות שהוא קיבל מהוט והמשפט שהוא אמר לי בתחילת השיחה: " גם אם אתה חושב לעבור להוט, שלא תעיז ולא משנה כמה משתלם הטריפל שלהם, השירות שלהם פשוט גרוע..."

ואת זה אומר בן אדם שאם לפני שנה הייתי מציע לו יס הוא היה צוחק עליי שזה יקר ולא משתלם.

שורה סופית, לדעתי הוט במאמץ לשיפור, ויס בתהליך של הדרדרות ככה שיש סיכוי שבעוד שנה בסקר דומה ניראה שהן מתקרבות אחת לשנייה מבחינת מספר התלונות, אך עדיין להוט יש תדמית בעייתית בשירות והם עוד לא הצליחו/השכילו להוכיח אחרת.
...
תן לי כתבה אחת על הידרדרות ביס.
בשבוע האחרון ביטלנו כמה ערוצי ספורט פרמיום, יודע כמה זמן המתנה לקח לנו עד שהצלחנו להגיע? כמעט ואפס! וזה עוד בשעות העומס, ובשמחה ביטלו לנו את הערוצים, מלבד זאת אני לא יכול לאמר דברים אחרים על השירות של יס, כי השירות זה לא הדבר היחיד, בסופו של דבר אנחנו מקבלים טלוויזיה, וזה מה שמשנה לנו.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

מספיקלי כתב:טנדרברג לא אני לא עובד בגלובס, (איך זה קשור? :? )
אבל אני כן אחד מאלו שניצל את הורדת הולמרק (שלא צפיתי בו בחיי) כדי להתנתק מיס לאחר 10 שנים.
ולמה התנתקתי... כדי לקחת חופש, לנקות רעלים ולקרוא קצת יותר ספרים.

- כעבור כמה חודשים כשנודע לי על אנונה החלטתי שזה שווה את הכסף, בלי התחיבות ובלי מסלולים.

ונחזור לסיפורי הוט, הרי העיתונות והפורומים הצרכניים מלאים בהם. הם לא צריכים אותי.
...
לגבי ההערה שלי - נרשמה בציניות, אם נפגעת אני מתנצל.
לגבי התנתקות לצורך התנקות - אתה אדם אמיץ וחבל שאני לא מסוגל לעשות את אותו הדבר.
בכל אופן - הבאת קישור ורשמת כותרת שמדברת עליהם, למרות שבקישור (שגם הוא מגמתי) מדברם גם על יס. זה הכל.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #16 

לא צריך כתבה, אני מרגיש את זה על בשרי, השירות שלהם עדיין טוב אבל פחות טוב מבעבר ויש תחושה שאיכות הנציגים יורדת או בקיצור, שהם התחילו טיפה לחפף בשירות ולדעתי זה יהיה בעוכריהם.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”