חברת Monitor Audio הידועה במוצרים בעלי תמורה גבוהה לכסף, הציגה לפני כשנה סט מוצרים חדש בשם Silver RX שהחליף את סדרת RS המוצלחת. בדקנו האם המוצרים החדשים ממשיכים את המסורת המוצלחת.
יופי של ביקורת , לא צריך להתבייש ולקבוע עובדה שמדובר ברמקול VLAUE FOR MONEY הכי טוב שיש היום בקטגוריית מחיר שלו (אני בטוח שהוא יעשה בושות לרמקולים יותר יקרים ממנו במקרים מסויימים).
הRX6 הוא רמקול עוד יותר מרגש מבחינת רמת הביצועים שלו והוא הרפרנס החדש שלי לגבי איך רמקול בקטגורית מחיר של מתחת ל10K. יש לו את כל התכונות הטובות של הRX1 אבל עם באס איכותי שלא דופק אלא משתלב בצורה מושלמת עם שאר התדרים .
סקירה יפה,יצא לי לשמוע את הרמקול הזה
וגם את אחיו הרצפתי,מה שחסר לי לפחות ,זה השוואה
מול רמקולים אחרים באותה רמת מחיר,או מול רמקולים זולים
או יקרים יותר.
אמרו בינואר זה יגיע ...
הכוונה - שבהחלט הם עשו צעד משמעותי קדימה ביחס לסדרה ה - RS, אבל העלו מחיר בצורה פחות או יותר פרופורציונית, והיות ואני דוגל ביחס עלות/תמורה, היחס, לדעתי, נשמר, מה שלא תמיד מודגש אצל הקולגות הנ"ל.
אמרו בינואר זה יגיע ...
הכוונה - שבהחלט הם עשו צעד משמעותי קדימה ביחס לסדרה ה - RS, אבל העלו מחיר בצורה פחות או יותר פרופורציונית, והיות ואני דוגל ביחס עלות/תמורה, היחס, לדעתי, נשמר, מה שלא תמיד מודגש אצל הקולגות הנ"ל.
...
הסידרה הוצגה ב-CES2011 (יש תמונות באלבום) וגם שמעתי אותה.
היא צפוייה להגיע בקרוב לישראל. נדווח כשיהיה רלוונטי.
ביקורת מקצועית ממעלה ראשונה. ברכות לבוחן! גם התיחסות לפרטים קטנים, גם בדיקה בסגנונות שונים של מוסיקה כולל קטעים מאתגרים וגם תיאור פרטני ומקצועי.
מה גם שהציוד שעליו ניבדקו הרמקולים הוא ציוד נכון המשקף את סדר גודל התקציב המשלים למערכת עבור הרמקולים האילו אך שגם נבחר בקפידה ובחוכמה (ישום חכם של אותו התקציב).
או בקיצור כמו שאומרים כאן:
בא לי לקנות זוג לחדר שינה.........
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
zeev78 כתב:יופי של ביקורת , לא צריך להתבייש ולקבוע עובדה שמדובר ברמקול VLAUE FOR MONEY הכי טוב שיש היום בקטגוריית מחיר שלו (אני בטוח שהוא יעשה בושות לרמקולים יותר יקרים ממנו במקרים מסויימים).
הRX6 הוא רמקול עוד יותר מרגש מבחינת רמת הביצועים שלו והוא הרפרנס החדש שלי לגבי איך רמקול בקטגורית מחיר של מתחת ל10K. יש לו את כל התכונות הטובות של הRX1 אבל עם באס איכותי שלא דופק אלא משתלב בצורה מושלמת עם שאר התדרים .
...
זהו? גמרנו עם הוורפדייל? מהיום הפורומים הולכים להיות מופצצים בהמלצה לרמקולים האילו?
מה שנשאר עכשיו זה למצוא לך אלטרנטיבה לאונקיו....אתה יודע........לשם הגיוון
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"