עצה לגבי רכישת סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
lapid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

ברצוני לרכוש סטרימר ואני מתלבט איזה.
קראתי כתבות ומאמרים ואני לא מצליח להגיע לזה שמתאים לי.
המטרה שלי זה להקליט לסטרימר כ- 120 DVD שיש לי, מרביתם הופעות מוסיקליות וחלקם הקטן סרטים, כ- 10 מהם בלו ריי.
כמו כן להעתיק דיסקים רבים של מוסיקה, בנוסף לכך תמונות סטילס שצילמתי במשך השנים וחומר שצולם במסרטה דיגיטלית ביתית.
לגבי צפיה בחומרים מהמחשב הרי שאינני מתמצא בזה, מעולם לא הורדתי סרט או שיר מהאינטרנט.
חשוב לי כי אוכל לצפות בחומרים בלו ריי ולשמוע סאונד בכל הפורמטים.
אני לא יודע אם זה רלוונטי אך יש לי מערכת קולנוע ביתית הכוללת:
רסיבר ימהה 765
נגן בלו ריי פנסוניק BD60
ממיר HD של YES
פלזמה FULL HD פנסוניק 58"
רמקולים קדמיים JAMO
רמקולים אחוריים MOREL
סאב וסנטר PARADIGM.
תודה מראש לכל המגיבים.

lapid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מאכזב לא לקבל תגובה כלל להמלצה לרכישת סטרימר.
בלית ברירה אצטרך לקבל החלטה בעצמי, מקוה שהאינטואיציה תצליח.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

לא רשמת תקציב.

מעבר לזה, שאתה אומר "להקליט" למה הכוונה? ליצור קובץ ISO ולהעביר לכונן בסטרימר זה בסדר?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

קודם ברוך הבא לפורום. (Y)

מה התקציב לעניין?

אני מבין שיש לך נגן בלו ריי אז בעצם כל הדיסקים וההופעות שיש לך אתה רוצה לעשות להם "ריפ" ולשים אותם במזרימדיה עם כונן פנימי?

colonel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

תקנה את ההכי יקר

שליחה

תקנה את ההכי יקר
עובדות ותוצאות
דוקא לא עוסק בתחום

gilos
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

רק DVICO!!! 8)
את הדגם, בחר לבד.

כנס:
http://www.tvix.co.il/

ובכל-אופן,
בהצלחה, ותתחדש. :D

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לא נעים להגיד, אבל ההמלצה ללכת על הדגם הכי יקר הזויה ותלושה מן המציאות, ואני עדין כאן... במיוחד כשמדברים על השוק של המוצרים האלה בארץ...

לגבי ההמלצה ללכת "רק על DVICO", אני הייתי נזהר מהמלצות כאלה... כפי שרשמתי בעבר יש גם הרבה דברים שה-DVICO לא יודע לעשות, אז הייתי נמנע מכל מיני הצהרות כאלה.

אם, למשל, אתה רוצה ליהנות מ-JB עצמאי עם תמיכה מלאה או שיהיה לך, עכשיו או בעתיד, שימוש בהרבה תכני בלו-ריי, המוצרים של DVICO הם לא הראשונים שצריך לבחון.

ו-gilos, סתם שתהיה מעודכן, ל-DVICO יש בעיה עם חלק מהרסיברים של ימאהה, יש משתמשים שזה קריטי להם.

פה יש לך טבלה עם הדגמים הנפוצים, מפרט החומרה והפיצ'רים שלהם:

http://www.hometheater.co.il/article02195

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני חייב להסכים עם Irus שההמלצות של "ללכת על הכי יקר" ורק dvico מאוד מוזרות לי...

במיוחד שעדיין לא הבנו ממש מה הדרישות שלו מהמכשיר, מה הוא מצפה ממנו ומה התקציב שלו.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

lapid
אם אתה מעוניין לבצע העברה של סרטי ה DVD שלך לדיסק קשיח בגירסה האחרונה של DVICO 2.08D
עבור ה S1,יש אפשרות כזאת המצריכה שימוש בדיסק קשיח פנימי וכונן DVD המחובר באופן חיצוני
לחילופין אתה יכול לבצע זאת מכל מחשב עם תוכנת DVDSHRINK החינמית או ANYDVD שעולה כסף
ולאחר מכן להעתיק את החומר לכל מזרימדיה מה 5 שנים האחרונות לניגון.
לגבי תמונות רוב המזרימדיות היום ינגנו ללא בעיה
לגבי חומר מהמצלמה לא כל חומר ינוגן בכל מזרימדיה ללא המרה, אני מציע לך להגיע לחנות עם חומר לדוגמה
כדי לבדוק תאימות, אני יכול לומר שבדגמי TVIX רוב החומר מרוב המצלמות ינוגן אבל אני ממליץ לוודא בחנות.
יש לפעמים הפתעות.
IRUS
GILOS רכש לא מזמן את ה S1 ולכן הוא עדיין בשלב ההתלהבות הראשונית כמו שכולנו בד"כ מתלהבים
מכל מוצר חדש :)
לגבי הרסיבר קרוב לוודאי שלא תהיה בעיה מכיוון שהתופעה במדוברת מתרחשת רק ב 3 או 4 דגמים של YAMAHA3900 Z9 ו Z11 ובמידה וLAPID ירכוש בארץ מכשיר ויתקל במקרה כזה כספו יוחזר לו במלואו.
היום עם ה S1 וה N1 מכשירי ה DVICO נמכרים במחירים מקבילים לרוב המוצרים בשוק וגם ה S1 DUO
החדש עם הטיונר שיחליף את ה 6640N בארץ לא יעבור את ה 2000 ש"ח אין לך מושג כמה מלחמות ניהלנו מול DVICO וט.ר היבואן כדי להוזיל אותם עד כמה שניתן לצרכן בארץ.
המכשירים היקר ביותר היום בארץ יהיה ה DUNE MAX שיימכר ככל הנראה סביב ה 2600 ש"ח.
כפי שאני תמיד אומר לכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו.

lapid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה לתגובות!
לא קבעתי לעצמי תקציב לרכישת הסטרימר, אין זה אומר שאהיה מוכן לשלם כל סכום אך אם אמצא את הסטרימר המתאים לדרישות שלי שעל פי הבנתי אינן יוצאות דופן אשלם את המחיר המבוקש.

המטרה שלי ברכישת הסטרימר היא פשוטה, כמו שציינתי יש לי כ- 120 DVD כ- 10 מהם בלו ריי, מדי פעם אני רוכש עוד בעיקר באמזון כך שהאוסף גדל, כמו כן יש לי כ- 300 דיסקים של מוסיקה, תמונות רבות שצולמו במצלמת סטילס דיגיטלית וסרטים שצולמו במסרטה דיגיטלית ביתית.
את כל החומר הזה אני מעוניין להעביר לסטרימר כדי שאוכל לצפות או להאזין להם מבלי שאצטרך כל פעם להוציא DVD או דיסק מהאריזה ולהניח בנגן, כמו כן שלא אצטרך כל פעם לחבר את המסרטה או את כרטיס הזכרון כדי לצפות בתמונות או בחומר שהוסרט.
כל זה מבלי לאבד את איכות התמונה ולא את איכות הצליל.
דבר שהוא חשוב לי מאד זה קלות העברת כל החומר לסטרימר, אינני מתמצא בכל נבכי ההעתקה או ההקלטה ואני מעוניין שהדרך תהיה קלה ופשוטה.
אין לי הרבה ענין לראות חומרים בסטרימא דרך אתרים שונים במחשב אלא לצפות ולהאזין לחומרים שיש לי.
בעבר ניסיתי להעתיק למחשב חלק מה- DVD שברשותי אך כולם נעולים ולא הצלחתי בכך.
חשוב לי מאד שההעתקה או ההקלטה שלהם לסטרימר תהיה קלה ופשוטה.
תודה מראש לכל מידע שאקבל מכם.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389

שליחה

lapid
תשתמש ב - DVDfab
http://www.dvdfab.com/download.htm

הכי אחי - פשוט ועושה את העבודה מצויין ביחוד ב DVD.

משום מה ב - BLU-RAY נתקלתי במספר בעיות בתוצר הרייפ.
כנראה שאופצית הרשת עדיפה בגדול-שם ישנם מקצוענים יותר ממני בנושא.

gilos
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

GILOS רכש לא מזמן את ה S1 ולכן הוא עדיין בשלב ההתלהבות הראשונית כמו שכולנו בד"כ מתלהבים
מכל מוצר חדש
...
זה נכון! לא אשקר ואומר שאיני מתלהב. אני מתלהב מכל גאדג'ט שיוצא לאוויר העולם, וה-SLIM S1 הוא אחד מויי מתוחכם כזה. 8)
בנוסף, אני חייב לומר שהרומן שלי התחיל עם DVICO עוד מתקופת ה-TVIX 5000 (שאגב תתפלאו, אבל עד היום הוא עובד ומצליח לשרת אותי נאמנה) שלמרות המחיר היקר שלו דאז, הצליח להביא עימו ניחוח חדש ומרענן לעולם שאני כה מכור אליו, עולם הקולנוע הביתי והטלוויזיה.
וכמובן שחייב לתת את הנקודה המנצחת לשירות.
DVICO עשתה קפיצת דרך מדהימה בשיתוף פעולה עם ישראל שלא לכל המזרימדיות יש היום.
אני חייב גם לתת את הקרדיט המתאים ל"עולם הדיגיטלי" שעזר לי עם ה-5000 בכל עת שהייתה לי בעיה או סתם שאלה ואף החליף לי פעם למכשיר חדש (כולל אפילו ניילון :lol: ) בגלל תקלה קטנה שגם קרתה באשמתי.
אני גם חייב לתת קרדיט לתמיכה ה-אונליין של הגדול מכולם, אריה, המוכר לנו בשם arotman. (Y)

אז אם כל זה Irus לא מספיק לך, אז מצטער.
אותי רק לימדו ששעון זהב לא חולצים מהיד, ואם אני מרוצה, אין לי בעיה ל"צעוק" את זה בכל פעם שתהיה לי הזדמנות :D

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

ami9 כתב:lapid
תשתמש ב - DVDfab
http://www.dvdfab.com/download.htm

הכי אחי - פשוט ועושה את העבודה מצויין ביחוד ב DVD.

משום מה ב - BLU-RAY נתקלתי במספר בעיות בתוצר הרייפ.
כנראה שאופצית הרשת עדיפה בגדול-שם ישנם מקצוענים יותר ממני בנושא.
...
זו הסיבה שהמלצתי על ANYDVD שמסוגלת לגבות כל דיסק שאי פעם ניתקלתי בו
http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html
יקרה קצת אבל עושה את העבודה.
ה DVFAB טובה יותר להמרות של בלו רי ל MKV.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

gilos כתב:
מכל מוצר חדש
...
אז אם כל זה Irus לא מספיק לך, אז מצטער.
אותי רק לימדו ששעון זהב לא חולצים מהיד, ואם אני מרוצה, אין לי בעיה ל"צעוק" את זה בכל פעם שתהיה לי הזדמנות :D
...
אולי זה מספיק בשבילך וזה בסדר גמור.

אבל הצהרות כאלה מבלי להתייחס למגבלות של המכשיר זה קצת מוגזם... אם הבן אדם רוצה JB עצמאי או תפריטי בלו-ריי, כל אלה לא קיימים במכשירי DVICO, אז לפני שאומרים "רק..." קצת להיכנס לפרופורציות...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני אישית גם ממליץ על dvdfab תוכנה מאוד ידידותית וקלה לעבודה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”